Та, най-пълната версия на тезата на Сирената е, че мъжът и жената се събират с цел отглеждане на дете. Жената подкрепя мъжа и гледа детето, мъжът работи и издържа жената и детето.
За какво понасяне става изобщо дума? Братане, ако ти си непоносим и вечно имаш проблеми и ти трябва потупване по главицата - успокой се, не си само ти. Но твоят тип - вечно имащите нужда от подкрепа момченца в опаковка на мъже, в същото време скръндзи - е нежелана партия. Изявявате претенции да се свърши женската работа, а вие не си вършите мъжката.
Тогава на мен за какво ми е такъв мъж? Работя, домакинствам, раждам и гледам дете. А мъжът къде е? Развива теории за равното присъствие и равният принос.
Ами аз съм сексист. Мъжът и жената не могат да бъдат равни. И щом мъжът няма да си свърши мъжката работа, а аз я върша - не ми трябва. Това не е феминизъм, както погрешно го разбират някои, а точно сексизъм.

ама що така не му се лепят мацките...
Или се самопровъзгласяваш за защитник на всички мъже, от които жените са недоволни?! Не е нормално да се дразниш и да превърташ играта за такива неща. Keep calm