За старите ергени сега

• 18 228
  • 549
  •   1
Отговори
# 420
Другият, горкият, не учи, не работи, живее при майка си, която изнемогва да плати и най-небходимото. Не може да си позволи да изпие дори едно кафе в заведение, но бленува за немеркантилни чужденки, на които не би им пречило да го издържат вместо майка му.

....но пък иначе е хубав човек! Само дето жените някак не могат да го разберат.

# 421
Сирен, кскво може и какво не може си го решават двамата партньори. Не ми е ясно, поради някакви неуредени лични сметки с мъже ли, що ли, току някоя излее в ефир  някое общовалидно правило, и го пренесе към всички бгмамци и всички мъже. Очаква се мобилизиране на цялото женско войнство, естествено, без предатели.
Simple Smile

# 422
Сирен, яко ти завиждат, че си си намерила мъж, да те гледа. Стига се хвали, да не ти го вземе някоя.

# 423
Мерси за такова гледане. С хиляда уговорки. Таман са се сработили хората, а и кой пък се интересува от мъжа на Сирената
Simple Smile

# 424
Виж сега, ако някоя женица е напълно ОК да се потопи в тенджери и легени, да няма време да се усмихне и да ходи като кикимора, докато мъжът й цъфти, спортува и поработва, това си е нейна работа. Но като цяло във всяка област нещата работят леко, ако се спазят няколко основни принципа. Иначе всеки е свободен да открива сам топлата вода и да кара на решения според случая, но да не се лъжем - в сравнение с добрите практики, резултатите ще са по-кофти.

# 425
Ся, може и така да е с практиките, но като жена с етикет “гледана” ти го казвам.

# 426
Не разбирам. Не си била доволна от своя програмист и мислиш, че при мен е някаква подобна ситуация? Нещо като хвърляне на пари на масата с господарски жест и гърч за всичко останало?

Освен това от над 2г. изобщо не съм финансово зависима.

# 427
  • София
Пълно е с ергени в брака, момичета.
Тукашните прават своеобразен подарък на дамите, като не се завират в съмнителни отношения на всяка цена.

Въпреки, че балона на Сирената изпуска напоследък, не е хубаво да я дъвчем толкова грозно.

Честит празник!

# 428
  • France
Айде пак същата скука. .... свършиха се старите ергени и се почна дъвкането по Сирената.

# 429
Почна се дъвкането на Сирената, щото скръндзавите мъже се обадиха, че не може така да се държи жена, а Сирената ръси доказателства, че може.
Продължавам да чакам някой монж да признае, че в историята за бизнесдамата отпреди няколко страници меркантилният използвач е мъжът.

# 430
Не знам какво се разбира под гледана жена. Пакет Малдиви и хилядарка на месец за грим и козметика? Порше Кайен? Или просто спокойствие и опцията да работя с различен ритъм и натоварване, според нивото ми на енергия и изискванията на децата? Защото за мен е второто и то е доста по-ценно от пари за нови цици.

На мен лично ми е много интересно колко ги боли старите ергени и как треперят от някакви митични меркантилници.

# 431
Почна се дъвкането на Сирената, щото скръндзавите мъже се обадиха, че не може така да се държи жена, а Сирената ръси доказателства, че може.
Продължавам да чакам някой монж да признае, че в историята за бизнесдамата отпреди няколко страници меркантилният използвач е мъжът.
Няма и да признае, защото няма факти и доказателства в това твърдение, родено от фантазии. Дори общата позната няма такова съмнение, а ние ли?

Гал, искам да ти дам пари от името на мъжете във форума, за да млъкнеш вече на тема скръндзливи мъже. Дори няма нужда да си ги "заслужиш", както му е реда.

# 432
  • France
Братане, Братане, правиш се на врял и кипял джентълмен, но от време на време едно просташко изказване разваля полира, който се опитваш да наложиш върху образа ти.

Сирената е права в едно, че българките масово се преуморяват да слугуват, работят и да гледат деца. И на 40 изглеждат съсипани и са на челно място по ранна смъртност в Европа.
Иска ми се да взимаме повече примери от западно европейките, които го карат лежерно и се уважават достатъчно, за да си имат работа с примати.

# 433
Братанчо, ами спри тогава да подхващаш темата за меркантилните жени и българки, бре. Подкарай малко тия лобове, не са само за украса, сметни 2+2, направи взаимовръзката. То не става хем да слагаш етикети на тема жени и пари навсякъде, където се появиш, хем да се сърдиш, че на теб са сложили етикет скръндза.
Иначе емоционална опора искаш. Ок, като не даваш пари - поднеси мента, глог и валериана с чаша вода и жената ще ти маха с ръка да правиш, каквото ти душа поиска, въобще няма да ти пили на главата, с всичко ще е съгласна. От съгласието по-голяма опора няма.

П. П. За историята още чакам. В аналогични случаи жената-меринджей би била меркантилна и гонеща бизнесмена. Обяснете, защо в тукашния случай пак жената е крива, че тормозела и използвала мъжа?

# 434
А на мен историята с милионерката-пеперуда и как чеква мъжете, ми дойде леко възцинична. Не останах с впечатление мъжът да я използва. А дори така да е, самият подход "аз ще съм с този 2-3 години и ще го шитна" ми докарва повици за драйфане.
По скалата на Маслоу, ако си задоволил базата материалното, демек тумбака е пълен, следва умствено надграждане и одухотвяраване на личността. Тази не ми звучеше да е надградила духовно с менкането на мъжчета. По-скоро ми звучи деструктивно – имаш целият ресурс на света, а не можеш, не желаеш да създадеш здрава връзка с друг човек. Ето такава жена би могла да се нарече меркантилна. Която си играе с емоцията на другия, тя предварително знае, че не иска да е с него след известно време, но му дава нишани. Че и брак ѝ предложил нещастникът. А тя си клюкари с приятелки как не го иска. Брр, отвратително.

Общи условия

Активация на акаунт