Раждане във II САГБАЛ Шейново (2 тема)

• 65 193
  • 815
  •   1
Отговори
# 135
greenbabybee, wildthing много ви благодаря. Изключително полезна информация получихме 😊

# 136
Аз родих през април, в пика на Ковид. Първо раждане и избрах обикновена стая и не съжалявам. Бебетата са при майките почти през цялото време и ако си сама е трудно дори за тоалетна да се отиде. Също така в деня на изписването става лудница с документации и обиколки по етажите и е хубаво друга майка да наглежда бебето. Но в действителност като сте с друг човек го има моментът със съобразяването.... говорене по тел, спане, тв....

# 137
Бебетата са при майките почти през цялото време и ако си сама е трудно дори за тоалетна да се отиде. Също така в деня на изписването става лудница с документации и обиколки по етажите и е хубаво друга майка да наглежда бебето.
Това е нещо, което е сигурно наистина притеснително за "първородните" майки. Бебетата спят почти през цялото време, вас ви няма за минута-две. Както би било и вкъщи, ако си къпете косата Wink псилогически фактор е, по-скоро.
В деня на изписването го свалих при другите бебета и си оправих спокойно документите, багажа, грима 😁 после си го взех и ни изписаха.

# 138
Може ли някой да ми препоръча акушерка , с която да говоря да ми помогне след раждането. Скоро ще раждам там , но се следя другаде и не познавам никой от Шейново , освен лекарят ми.  Може на лични да ми пишете.

Отделно - какво трябва да се подготви за изписване за лятно бебе - мисля си да не купувам комплект за изписване , а да си подбера от дрешките , които сме взели . Но в тези жеги трябва ли шапка , одеяло - или по-скоро пелена  тънка ?

# 139
  • София
Ако е доносено бебче, тънки пелени и тънка шапчица. В началото още нямат терморегумация и трябва да са покрити отвсякъде, но не с дебели неща лятно време. Пази го/нея от течения.

Аз също търся препоръка за акушерка, ако някой има инфо да стреля, моля:)

Да питам, някой раждал ли е при д-р. Абаджиева или д-р Виденов младши в Шейново? Аз се следях и при двамата и са много готини, но все пак да питам и за раждане как е... всяко мнение е добре дошло.

# 140
Аз съм много доволна от Жени Коричкова.
Макар, че не мога кажа лоша дума и за другите акушерки, но Жени ми води раждането заедно с Д-р Китанова, която ми беше избор на екип.

# 141
  • София
С двете ръце препоръчвам акушерката Имир Ибраим. Страхотна, млада, усмихната, внимателна. Обяснява, успокоява, истински професионалист. Има много мнения за нея в предходната тема.
Аз също съм ЗА самостоятелна стая. Greenbabeby е изразила и моето мнение.
Успех на всички бъдещи майки, леко раждане 🍀

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 16:12 от Ева на третия етаж

# 142
Ако е доносено бебче, тънки пелени и тънка шапчица. В началото още нямат терморегумация и трябва да са покрити отвсякъде, но не с дебели неща лятно време. Пази го/нея от течения.

Аз също търся препоръка за акушерка, ако някой има инфо да стреля, моля:)

Да питам, някой раждал ли е при д-р. Абаджиева или д-р Виденов младши в Шейново? Аз се следях и при двамата и са много готини, но все пак да питам и за раждане как е... всяко мнение е добре дошло.
Аз също ще раждам при др Виденов. Много добро впечатление имам за него, много отзивчив и мил човек. Ще раждам чак септември, ако ме изпревариш, моля сподели мнение Heart

# 143
  • София
Живот и здраве съм октомври, така че пиши ти като дойде времето Blush лек и успешен завършек на бременността!!!

# 144
Здравейте отново. Знаете ли с какво АМ захранват бебетата в Шейново? Благодаря !

# 145
Края на август 2019 - Аптамил

# 146
Здравейте отново. Знаете ли с какво АМ захранват бебетата в Шейново? Благодаря !

През май 2020 г., HIPP Comfort

# 147
Здравейте, момичета ,а знаете ли каква е ситуацията с тестовете за Covid19, задължително ли го изискват при планова хоспитализация ?

# 148
Здравейте. Не е по темата, но искам да ви попитам дали на някоя от вас се е случвало... В 6ти месец съм и получавам втвърдявания и стягания в корема от ляво за секунди и после ме отпуска... Постоянно ми е изнервено, постоянно рева... Дали е някаква депресия? Моля ако някой има мнение по въпроса ми, ще се радвам да го споделите..
П. С. Моя позната е раждала при Жени Коричкова и е много доволна от нея, препоръча ми я и аз също мисля да бъда при нея. Успех на всички бъдещи майки

# 149
  • София
Привет и аз съм в шести. Имам си втвърдявания/контракции от началото на 5ти още. За другото не знам, трудно е да се каже с толкова малко входящи данни.
Заповядай в групата по термин: Октомврийки 2020 - тема 4 или в темата за Бременност - бързи въпроси и отговори.

Общи условия

Активация на акаунт