Раждане във II САГБАЛ Шейново (2 тема)

• 65 167
  • 815
  •   1
Отговори
# 105
Два пъти родих със секцио при него - през 2015 и сега през март. По метода на Щарк оперира. И двата пъти до деня на изписването нямах никакви болки и си ходех съвсем нормално, като първия още на другия ден вечерта почти не ме болеше. Вторият една идея по-бавно се случиха нещата, защото бях преуморена.
Вецев е страхотен ❤ Освен ражданията, имам и 2 операции при него.

А относно антибиотика.. и на двете ми деца не е даван.

Благодаря на споделилите своя опит мами Simple Smile
Искам да питам дали някой е раждал при д-р Вецев със секцио и дали той прилага метода Щарк? За д-р Велев знам със сигурност, че го прави.

# 106
Здравейте,
Решила съм да раждам в Шейново,но до сега се следя в частна клиника(прецаках се да платя пакет). Питането ми е  ако някой знае трябва ли да отида до Шейново за някакви изследвания или само с обменната карта и направлението отивам като дойде момента.?

# 107
  • София
Здравейте,
Решила съм да раждам в Шейново,но до сега се следя в частна клиника(прецаках се да платя пакет). Питането ми е  ако някой знае трябва ли да отида до Шейново за някакви изследвания или само с обменната карта и направлението отивам като дойде момента.?

Когато започне раждането отиваш с документите и багажа.
Успех и леко раждане!

# 108
Момичета, извинете ме за тъпите въпроси, но след като трябва да си вземем едно пликче с най- необходимото ( вода, шоколад, зарядно и телефон, паста и четка за зъби) за реанимация, къде ни стои другия багаж, който е не малък по обем. Притеснявам се и искам да съм подготвена с оглед на извънредното положение и това, че няма да се допускат свиждания, пък с доставката на багаж все пак ще е малко по- сложно по всяко време. Нещо изпускам ли за реанимация, трябват ли превръзки и гащи еднократни там, ще бъда секцио :/
P.S. Който е носил колан след секцио, кога за първи път сложихте колана, четох, че с него е по- леко?

# 109
В реанимация си без гащи 24 часа Grinning След като те заведат в стая тогава ти трябват, както и превръзки, защото след раждането матката почва да се чисти, т.нар. лохии.
Мой съвет, вземи си 2 или 3 бутилки минерална вода и ги изпий докато си в реанимация. Когато аз раждах 2019 г. на смяна беше една сестра, която ни каза, че колкото по-малко вода пием толкова по-бързо ще се възстановим от упойката. Това не е истина, за 24 часа аз изпих има няма половин литър, в резултат не я изчистих от организма ми и следващите 4 дни не можех да стана от леглото. После стана ясно, че е казала така, за да не вземем не дай си боже да и повърнем и да трябва да чисти.
Колан сложих 3 месеца след операцията и доста ми прибра корема, попитай оператора ти кога ще ти препоръча.

# 110
Здравейте, мами. А кога, след секцио, ви дават бебето. Чак на другия ден ли?

# 111
Като го извадят, неонатолог го преглежда и го допира до бузата ви и след това, да, чак след като излезете от реанимация ви дават бебечето.

# 112
Момичета, четох, че в Надежда пускат таткото ако си направи тест за коронавирус. Знаете ли дали в Шейново имат такава практика? И дали правят ден на отворените врати в тази обстановка? Моят термин е чак септември, но то времето си лети 🤔

# 113
Няма вариант за присъствие на бащата в Шейново (за сега).

# 114
Сега се сетих да питам дали акушерките, след раждането показват къпане на бебе , как да се държи и тн?

# 115
Аз бях с избор на акушерка и ми показа. Ако си без, трябва да помолиш някоя. Не вярвам да ти откажат, ако мило и любезно потърсиш съдействие.

# 116
Аз платих на акушерка да дойде в нас първата вечер и да изкъпем и облечем бебето. Помогна ми и при кърменето Simple Smile

# 117
Здравейте искам да ви попитам в обикновена стая по колко момичета настаняват.

# 118
Три легла имаше, но бяхме 2

Здравейте искам да ви попитам в обикновена стая по колко момичета настаняват.

# 119
Здравейте,
Има ли раждали при д-р Китанова?

Общи условия

Активация на акаунт