Раждане във II САГБАЛ Шейново (2 тема)

• 65 354
  • 815
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Какво е това?

# 181
Служат за подлагане под дупето, за да не се изцапа чаршафа.

# 182
Имате ли представа как стои въпросът със секциото "по желание" в Шейново? Наемат ли се лекарите да го правят или не е разрешено?
По принцип имам сериозен приблем по рождение със зрението, но нито един офталмолог не се наема да ми даде становище за секцио въпреки очевидният дефект, щото АГто трябвало да го реши това, а пък АГто връща топката обратно и така ме въртят...

# 183
Здравейте, дали може някоя наскоро раждала мама да обясни как стои положението със записването на бебето, когато родителите нямат брак. Може ли това с нотариуса да стане в болницата, като не пускат татковците, трябва ли да се носи копие на лична карта на бащата. Благодаря предварително

# 184
Здравейте, дали може някоя наскоро раждала мама да обясни как стои положението със записването на бебето, когато родителите нямат брак. Може ли това с нотариуса да стане в болницата, като не пускат татковците, трябва ли да се носи копие на лична карта на бащата. Благодаря предварително
Пускат таткото да запише детето. Спокойно Simple Smile

# 185
Имате ли представа как стои въпросът със секциото "по желание" в Шейново? Наемат ли се лекарите да го правят или не е разрешено?
По принцип имам сериозен приблем по рождение със зрението, но нито един офталмолог не се наема да ми даде становище за секцио въпреки очевидният дефект, щото АГто трябвало да го реши това, а пък АГто връща топката обратно и така ме въртят...
Бих ти препоръчала да отидеш при др.Велев в частният кабинет и да си говорите лично. Аз съм много доволна от моето секцио при него. Също така ми изтекоха водите в събота , три дни преди датата, но всичко мина чудесно.

# 186
Пускат бащите, влизате и един етаж под регистратурата се записвате. 50 лв. Струва.

# 187
Момичета, при планово секцио в понеделник в неделя ли ви приемат? На мен докторът ми каза, че ако си направя през седмицата кръвните изследвания, мога да постъпя в неделя следобед, а не да вися там от 8 часа сутринта... Така ли е или нещо не съм разбрала 🤔 Страх ме е нещо да не ме върнат, нали не е задължително кръвните да са непосредствено преди операцията, а може 3-4 дни преди това? И какво точно ще ми правят в деня преди операцията? Тонове, ехограф, преглед за разкритие тогава ли се правят или в деня на операцията?

# 188
  • Седмото небе
Здравейте,
Имам следното питане. Ако някоя от вас в близките дни е ходила до Шейново... Как се стига до там сега най-лесно предвид затворените кръстовища заради протестите? Ще ходим натам с кола и идваме от посока Красно село? На 10.08. тоест следващия понеделник трябва да съм там сутринта за ЖК 4 месец при Д-р Сидеров. Не вярвам дотогава да махнат тия блокади и ми е много чудно как ще се доберем до болницата...

# 189
Момичета, при планово секцио в понеделник в неделя ли ви приемат? На мен докторът ми каза, че ако си направя през седмицата кръвните изследвания, мога да постъпя в неделя следобед, а не да вися там от 8 часа сутринта... Така ли е или нещо не съм разбрала 🤔 Страх ме е нещо да не ме върнат, нали не е задължително кръвните да са непосредствено преди операцията, а може 3-4 дни преди това? И какво точно ще ми правят в деня преди операцията? Тонове, ехограф, преглед за разкритие тогава ли се правят или в деня на операцията?

Щом лекарят ти така ти е казал, довери му се. Моето секцио също беше понеделник, но и живея буквално на 5 минути от Шейново и уговорката с лекарят ми беше неделя сутринта да мина на тонове, да пуснем кръвни, да ме приемат на 15 кабинет, а ме пуснаха да си спа вкъщи и 8,00 сутринта бях вече в отделението и чаках да ме вземат за операционна.

# 190
[/quote

До третия ден след раждането трябва да се запише бебето.Ако нямате брак таткото отива на регистратурата ,от там го пращат на приземният етаж за да даде съгласието си и да запише бебечето с неговата фамилия(при нас не са искали и аз  да съм там , но при други момичета чух ,че са ги викали заедно с бащата) ,таксата е 50 лв и до 10 дни акта за раждане е готов ( в район Слатина ,ако не бъркам).
Една жена минава по стаите и ви информира ,че бебетатата трябва да се запишат до 3 дни и ще ви даде информация ,ако нещо Ви притеснява.

# 191
Здравейте момичета, имам въпрос понеже първото раждане ми е секцио и второто се подразбира че пак ще е секцио, а искам да раждам в Шейново какво трябва да направя като не се следя там, колко време преди термин трябва да отида за да ми разяснят какво трябва да правя? И каква е процедурата тъй като не искам да плащам за избор на екип?

# 192
  • София
Здравейте, момичета, записвам си и аз да ви следя. С близнаци съм, с термин в края на октомври.
Моят проследяващ АГ работи в Шейново и искам да се ориентирам предварително.
Благодаря на всички, които са споделили мнения и снимки, много ми е полезно.

# 193
Я и аз да се запиша след Дели, че да ми е на късмет, а току виж се срещнем и в болницата:)

Момичета, какво ви е мнението за раждане в по-ранна седмица в Шейново, в сравнение с Майчин дом. Моето човече се омота брутално в пъпната връв и нещо тоновете последния път не се харесаха на док.  и ме насочват към кортикостероидна терапия.... В 28 съм. Та се чудех при спешен случай в МД ли да вървя или в Шейново, следящият ми е в Шейново.

# 194
  • София
Я и аз да се запиша след Дели, че да ми е на късмет, а току виж се срещнем и в болницата:)

Момичета, какво ви е мнението за раждане в по-ранна седмица в Шейново, в сравнение с Майчин дом. Моето човече се омота брутално в пъпната връв и нещо тоновете последния път не се харесаха на док.  и ме насочват към кортикостероидна терапия.... В 28 съм. Та се чудех при спешен случай в МД ли да вървя или в Шейново, следящият ми е в Шейново.
Нямам мнение за МД. Имам две раждания в Шейново при д-р Василев, шеф Рискова бременност. Аз бих се доверила на следящия лекар.
Лека бременност и раждане 🍀

Общи условия

Активация на акаунт