Раждане във II САГБАЛ Шейново (2 тема)

• 65 281
  • 815
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, има много коментирано по темата, използвайте търсачката. Аз имам две раждания в Шейново, не са давани антибиотици на децата ми.
 Успех и леко раждане!
Аз лично съм със добри впечатления от Шейново.
По добре ли е да отидеш да раждаш във Тина киркова дето там било още по зле..

# 601
Момичета, не мога да повярвам, че ЛЕКАРИ биха приложили безразборно/безпричинно антибиотици на новородено бебе. Освен ЦРП, и други показатели от лабораторните изследвания и състоянието се взимат под внимание, все пак това не е единственият критерий. Ако ще се точи касата, съм по-склонна да вярвам, че само ще напишат в епикризата, че е правен антибиотик, без да тровят детето наистина. Всичко останало би било нехуманно.

# 602
И аз не вярвах, докато не ми се случи на мен със здраво, доносено дете, с прекрасен АПГАР, с бистри околоплодни води, дете, което дори физиологична жълтеница не изкара и има перфектни кръвни изследвания с изключение на ЦРП и ниски тромбоцити.

Но пък държавата е свободна и всеки избира сам в какво да вярва.

# 603
Някоя мама от скоро родилите там понеже имам пакет памперси от 78бр възможно ли е да ги сложа в пликче да дам просто 20 броя или задължително искат не отварят пакет Simple Smile

# 604
  • София
Вземи малък пакет за болницата, а големия си остави за теб. Те така или иначе пак за твоето бебе ще отидат.

# 605
Вземи малък пакет за болницата, а големия си остави за теб. Те така или иначе пак за твоето бебе ще отидат.
Аз като отидох да раждам взех един малък пакет памперси .
Но от болницата когато беше при другите бебета памперси те бяха от болницата във Шейново

# 606
  • София
В неонатология преобуват бебетата с памперсите, които носят майките. Също от тях дават в креватчето на бебето всеки път, и от тях слагат в кутията с дрехи и памперси на втория етаж пред неонатология, от които можеш да взимаш когато ти трябва. Така че памперсите, които занесеш, ще отидат за бебето, никой няма да си ги прибере в джоба.

# 607
Искат да е неотворен пакет. И наистина няма нужда да си имате отделен пакет в стаята. Ако не са ви сложили в количката, винаги има пред неонтологията чисти дрехи и памперси, на свободен достъп.

# 608
Здравейте, тъй като сега няма отворени врати може ли да опишете  подробно каква е процедурата по влизането за раждане,  искам поне за това да ми е спокойно. Къде се оставят дрехите , багажа, кога настаняват в стая,правят ли изследвания. Кога се отива в родилна зала и за там трябва ли да си нося нещо- вода, телефон дават ли,  документите и парите къде се държат?

# 609
Преди 3 седмици като раждах не стояха така нещата с памперсите. Не слагаха в количките, а трябваше да си взимаме от кутията на 2 етаж. Само че като някои вземат по 4,5 и за теб не остава. Добре че си бях оставила в стаята. Моите съквартирантки пък въобще и не оставиха горе пакет. Никой не забелязва всъщност кой е занесъл и кой не.
И пакета, който носиш не отива за твойто бебе. Слагат ги в общата кутия и какъвто намериш такъв.

# 610
Преди 3 седмици като раждах не стояха така нещата с памперсите. Не слагаха в количките, а трябваше да си взимаме от кутията на 2 етаж. Само че като някои вземат по 4,5 и за теб не остава. Добре че си бях оставила в стаята. Моите съквартирантки пък въобще и не оставиха горе пакет. Никой не забелязва всъщност кой е занесъл и кой не.
И пакета, който носиш не отива за твойто бебе. Слагат ги в общата кутия и какъвто намериш такъв.
Аз съм много доволна от Лекарите във шейново.
Родих Ноември месец  моя бебо.
Памперси те който бях купила за бебето в родилното почти не съм ползвала защото от болницата винаги го сменяха и винаги беше чист и применен.
Даже във количката ми слагаха по 1 памперс.Със много добри впечатления останах от болницата...
Раждането го водеше др Стойчкова една млада и добра лекарка която най внимателно следеше как се подобряваме след секциото по медицински причини...
Дай боже всички бебенца да са живи и здрави и много да ни радват.
Бъдете здрави

# 611
Здравейте, тъй като сега няма отворени врати може ли да опишете  подробно каква е процедурата по влизането за раждане,  искам поне за това да ми е спокойно. Къде се оставят дрехите , багажа, кога настаняват в стая,правят ли изследвания. Кога се отива в родилна зала и за там трябва ли да си нося нещо- вода, телефон дават ли,  документите и парите къде се държат?

Не се притеснявай. Всички в родилна зала са мега пичове. Като начало зависи как влизаш да раждаш, но както и да влизаш, минаваш през 15-ти кабинет за прием. Пращат те за ковид първо, после правят ултразвук, преглеждат вагинално (т.нар. туше), после кръвни изследвания и те качват на втория етаж, където са всички родилни зали. Там има едни шкафчета в коридора, в които можеш да си оставиш багажа. Като цяло опаковай малко багаж - за тебе си. В моя случай дрехите ми останах при мен, но май в повечето случаи ги дават на татковците, за да не св събира излишен багаж. Мен лично ме предизвикаха, та си отвисях около 9-10 часа в родилна зала. Пускаха ме да си джиткам по коридорите за разкритие. След като родиш, те свалят в родилно отделение заедно с багажа ти, а на другия ден идват да вземат кръв за изследвания. Аз лично си бях взела в багажа вода и шоколад - в самата родилна зала нв ми трябваха, но след раждането ми бяха спасението. Телефон имах през цялото време под ръка - слушах музика, докато чаках разкритието,  след това ми го дадоха и след като родих.

Редактирам се: Нямате абсолютно никаква нужда от пари. Ако все пак искате да си вземете, 20 лв. на стотинки са ви предостатъчно за автоматите там.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 18:59 от Misery.

# 612
Misery много благодаря!

# 613
То и 5 лв стигат

# 614
А трябва ли да нося нощници и колко? Лекарката ми казва "не", а в сайта пише, че трябва.

[quote author=Misery. link=topic=1185691.msg42195508#msg42195508 date=1611506645]
Здравейте, тъй като сега няма отворени врати може ли да опишете  подробно каква е процедурата по влизането за раждане,  искам поне за това да ми е спокойно. Къде се оставят дрехите , багажа, кога настаняват в стая,правят ли изследвания. Кога се отива в родилна зала и за там трябва ли да си нося нещо- вода, телефон дават ли,  документите и парите къде се държат?

Не се притеснявай. Всички в родилна зала са мега пичове. Като начало зависи как влизаш да раждаш, но както и да влизаш, минаваш през 15-ти кабинет за прием. Пращат те за ковид първо, после правят ултразвук, преглеждат вагинално (т.нар. туше), после кръвни изследвания и те качват на втория етаж, където са всички родилни зали. Там има едни шкафчета в коридора, в които можеш да си оставиш багажа. Като цяло опаковай малко багаж - за тебе си. В моя случай дрехите ми останах при мен, но май в повечето случаи ги дават на татковците, за да не св събира излишен багаж. Мен лично ме предизвикаха, та си отвисях около 9-10 часа в родилна зала. Пускаха ме да си джиткам по коридорите за разкритие. След като родиш, те свалят в родилно отделение заедно с багажа ти, а на другия ден идват да вземат кръв за изследвания. Аз лично си бях взела в багажа вода и шоколад - в самата родилна зала нв ми трябваха, но след раждането ми бяха спасението. Телефон имах през цялото време под ръка - слушах музика, докато чаках разкритието,  след това ми го дадоха и след като родих.

Редактирам се: Нямате абсолютно никаква нужда от пари. Ако все пак искате да си вземете, 20 лв. на стотинки са ви предостатъчно за автоматите там.
[/quote]

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 11:22 от Nike12

Общи условия

Активация на акаунт