Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 10 тема

• 43 458
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Така ме сърбят ръцете да и правя кутии на гимназистката, а тя се дърпа...но друго си е да се утешиш с едни банички, хаха:

# 196
Ето ги и моите банички и мини палачинки с банан и овесени ядки:

Всичко се дегустира и одобри от малката капризна дама Blush

# 197
Добро утро.
За днес пак триъгълна баничка, крем супа с крутони,  банан, хамбургер и 3 бисквити. Снимах само хамбургера.

Отделно всеки ден си носи и чай с мед, който сега предпочита студен, като се застуди, ще го правя сутрин, за да е топъл.

# 198
  • София
Добро утро!
Днес ще закуси в училище- сладкиш с ябълки.
О: Гювеч с месо; СЗ: питка с кайма
Голяма забава пада с тези салфетки столевки:) Вчера дори госпожата се вързала.

# 199
много ми е добре, като е до обяд на училище каката, но уви - скоро тръгва целодневно. за днес - баничка /айде и аз да не остана по-назад/, за обяд запеканка с тиквички, извар, яйца; междинки - плодове. в училище им дават някакви закуски /не бих казала, че са гадни, но са яко въглехидратни/. хапва ги, ако не си ги носи и си ги яде, ужас Wink но то кой не обича да се тъпче с въглехидрати, че и от бяло брашно Wink
лек ден на всчики!

# 200
За днес има кроасан с шунка и кашкавал , сок мандарини (изцедени) и грозде.
За обяд вкъщи ще е на телешко варено.

# 201
  • София
Тези триъгълни банички станаха хит Simple Smile И ние днес сме на банички за закуска Wink Обядът е спагети с пиле и зеленчуци по китайски; отделно морковчета и маслини. Тази сутрин не успях да снимам.

# 202
кутийките от вчера - тортила с рибен пастет, в термуса ми за кафе има крем супа от броколи, по-удобен й бил за пиене от широкия Laughing домати, маслини, ябълка и сливи. Днес само плодове си взе - грозде и боровинки, че след часовете е на РД и ще има почерпка Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 11:32 от StefiZ

# 203
  • На Дунава
Днес синът ми си самопроизведе сандвич по собствен вкус за в училище, така че ще показвам само собствените си кутии:
Меланхолично намигване към лятото с нарязан пъпеш - вече по-скоро с вкус на краставица Sad
А за обяд фалафели, едричко пюре от грах и адамаме, маслини и салата с тахини заливка. От страх да не остана гладна, съм си взела в отделна кутийка и хляб със сирене и маслини, дано не му посегна Simple Smile

# 204

Малката не може да се оплаче от липса на въглехидрати днес Joy
Звездички с масло и сирене, банички със сирене, яйце и гъби, моркови, мини палачинки с банан и овесени ядки- към тях малко боровинки, ябълка, сладкиш (останал от вчера).
Днес забърсах и една термо чанта от Кауфланд- намалена на 3,80 лв, ще ни върши страхотна работа когато нещо не се побира в декатлонската чанта. Simple Smile
Скрит текст:

Beeps,
Скрит текст:
йогуртът от Кауфланд ли е? Simple Smile И откъде са тези толкова симпатични салфетки? Grinning
Стефи,
Скрит текст:
откъде/каква е кутията с червеното вътре? Прилича ми на икейска, но май не съвсем... Thinking  

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 12:16 от dolce miele

# 205
Здравейте, от известно време чета темата. Нямам ученици все още, но приготвям храна за мм, а скоро се завръщам на работа и ще приготвям и за себе си. Харесват ми симпатичните кутийки, с какво старание ги пълните и аранжирате, за да са приятни за окото. Та .....скоро се сдобих с първата си подобна кутийка и вече два пъти я използвах :

Картофени кюфтета, салам, домашни кубетки, грозде и корнишони

Месо от печено пуешко бутче, кашкавал пане, салата с карфиол и пипер, грозде

# 206
Долче, икейска е, ама от преди 2-3 г., сега мисля че пак ги има, но може да са различен цвят, не съм се заглеждала, че за сега имаме достатъчно кутии Simple Smile

# 207
  • shumen
За утре-за закуска-кекс„за обяд-кюфте на скара с зеле и крем„за СЗ-кифличка с шоколад.

# 208
Утрешните кутии са заредени в хладилника.

Нещо се разсеях и обелих ябълката. Дано не покафенее много до утре.

# 209
Кутията за днес и два дни пичивкааааа 😂

Jillian, на ябълката капвай 2-3 капки лимон, аз така правя, особено на домашните ябълки, а сега имам, че дори и необелени много бързо почерняват.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 08:22 от StefiZ

Общи условия

Активация на акаунт