Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 10 тема

• 42 910
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Както се говори,че след септември пак ще са дистанционно, май кутиите няма много да ги ползваме.
Аз приготвям всичко от вечерта ,оставям го в хладилника и на сутринта го вземат до обяд се е постоплило .

# 91
Нищо подобно не се говори сериозно. Та си гответе кутиите.

# 92
В училище за сега ще има стол. В кутията следобедна закуска и плод/зеленчук. За закуска сутрин се чудя дали да правя.

# 93
  • Sofia
Аз засега ще се ослушвам само. Та за следващата седмица не предвиждам кутия с обяд, най-много МЗ да слагам.
Трябва да стане ясно ще има ли къде да обядват.

# 94
Ами да стартирам темата тогава с някои от нашите кутии тази седмица. Не съм снимала всичко, че още се приспособяваме към позабравения режим училищен...

Тези са за обяда на каката. Отделно слагам плодове за междинна закуска. Сандвич или нещо друго давам в колата на път за училище, не времето за закуска и това за обяд са много близо едно до друго. Нямат следобедна.

Това е една от кутиите със закуски на малката. Там си е пълна програма - закуска, обяд, следобедна. Не съм снимала обедите, защото са в термос. В кутията е всичко останало.

# 95
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, присъединявам се към вас с голямата надежда по-дълго време да подготвям кутия за обяд за училище 😉

Много ми допаднаха кутиите, които Jillian използа. Въпросче- от къде са?

# 96
  • Sofia
coucoumelle, добре дошла!
Черната кутия на Джили е от Икеа. Другата... не знам нейната (май ги има в Джъмбо), моята такава е от Ибей.

# 97
Здравейте, присъединявам се към вас с голямата надежда по-дълго време да подготвям кутия за обяд за училище 😉

Много ми допаднаха кутиите, които Jillian използа. Въпросче- от къде са?

Здрасти, добре дошла и успех с кутиите. Чудесно е, че идват нови хора с идеи, че на мен бързо ми се изчерпва вдъхновението.

Морена е права, сивата кутия е от Икеа. Бялата е на Система, от Амазон сме я поръчвали. Има още разни чаркове към нея - кутийка за кисело мляко, рафтчета. Поизхаби се за около година и нещо.

# 98
И аз съм много доволна от кутийте на Икея, не пропускат имат отделения...имам и с три

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 10:49 от mimi.7299

# 99
  • Sofia
Аз не съм много доволна. Забележката ми е, че капакът не затваря плътно и така храната от отделните контейнери се смесва, иначе е непропусклива кутията, да.  Налага се човек да компенсира и ето Джили, дето е опаковала с фолио. Основен не достатък е за мен и детето и затова я неглижираме.

# 100
Да, и аз не я предпочитам точно заради това. Временно я ползвам, докато измисля по-добро решение. За каката ми трябва една точно такава с  изваждаща се основна част, за да може да си я стопли в столовата, а останалите зеленчуци да останат свежи, без да се смесват преди това. Иначе и тя трябва да разнася термос + кутия. С две думи искам обядът да е на едно място, ама ей на няма пълно щастие. Joy

# 101
На мен никога нищо не ми се е смесило, никога не е пуснала, в тази с три отделения смествам целия обяд, плюс огромна салата в кутия от серията!

# 102
  • Sofia
При възрастен може и да няма смесвне, зависи от носенето, но при децата...

# 103
При възрастен може и да няма смесвне, зависи от носенето, но при децата...
Да, нося ги в термочанта, в която прилягат и не се обръщат...

# 104
Кутийка за обяд. В отделна има една нектарина и една ябълка за междинна закуска.

Общи условия

Активация на акаунт