Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 10 тема

• 42 917
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Успешна и здрава учебна година!
Ние опипваме почвата как/къде ще е храненето...
Та стартираме поредната година (вече 8а) с кутия с изключение, а именно сандвичи с лимецов хляб, чесново-майонезен сос, лист салата, пил. пържола на грила, топена гауда и краставица.
А МЗ - манго, грозде, малини и къпини.

# 106
  • shumen
За закуска-принцеса с кайма,за обяд в стола пиле с ориз и кисело мляко,за следобедна закуска-филия със салам и кашкавал.Ако не му стигне си взе и солети и бисквитки.

# 107
Успешна и здрава година и от нас!
Ние сме големи вече и засега ще се налага само закуски да слагам (няма да е на занималня) и столът не работи , та за днес :
Сандвичи с пуешко филе и крема сирене и солети си взе.

# 108
  • София
Успешна учебна година и от мен!
За днес: закуските са палачинки с кашкавал и с шоколад, за обяд хамбургер, краставички, маслини и сирене.

# 109
при нас столът ще работи. щерката ще се прибира на обяд, та само закуска - баничка на тиган и плод. за обяд съм ѝ оставила кюфтета със сос и зеленчуци в него.

# 110
  • Някъде по Дунава
Децата са на стол за обяд, таткото купи закуски от пекарната и в кутиите сложих по една праскова и ябълков сладкиш.

# 111
При нас има тестена закуска от училището, но не разбрах дали е от тази седмица или от другата. Та за да не остане гладно наследничето, сложих парче домашна баничка/с много сирене и яйца/ за закуска, няколко резенчета ябълка за плод, обяда е на стол/пиле с ориз за днес/ и за следобедна закуса едно Барни и краставичка.
Имам чувството, че съм се престарала, но ще видим довечера как ще е положението.

# 112
Включвам се в темата и аз. Всекидневно че трябва да пращам храна на 3-ма ученика, макар че няма да са целодневно.
Днес стартирам със сандвичи с шунка и кашкавал. Нямам зеле и маруля и ще ползвам кейл.

# 113
Айде и аз сначале Grinning
За днес сложих каквото имаше сготвено от вчера - печени телешки кюфтета, печени картофки, варена царевица, домашни шоколодаво ядкени бонбони и малини.

# 114
  • Варна
Здравейте!

Записвам се да следя темата, тъй като искам да почерпя идеи за здравословно хранене в офис обстановка.

# 115
  • София
Привет!
Аз също мн се радвам, че ви открих!
Сега съм по майчинство, но преди това си правех буркани за офисния обяд! Страшно удобство..  Сега имам осмокласничка и ще и слагам кутия!

# 116
Записвам се и аз с първолак, поне за десетина дни кутии, докато отворят стола, после ще го пробва и ще решаваме дали стол или кутии.
Днес му изпратих кекс за закуска и следобедна закуска и малки кюфтенца от Икеа със салата от краставица за обяд. Хляб не поиска. Не се сетих да снимам.
Ползваме кутиите от Икеа със зелените капаци, понеже не пращаме течно. Чакам да видя дали ще сме си на тая система, за да търся евентуално кутия с разделения.

# 117
Ето ги моите кутии, имам и термос, от утре ще ги показвам пълни, тази за салатата е чудна, с двоен капак и прибори! Салатата е перфектно запазена!

А ето целия ми набор, ползвам според нуждата.

# 118
Ето ги вчерашните. Най-новите не ми стигнаха силите да ги снимам. Към всичко добавих и по парче баница.

# 119
  • Sofia
Мдааа след 6м. пауза, трудно, доста трудно влизаме в релси. Wink

Добро утро! Simple Smile
Кутията днес:
МЗ - пъпеш
Обяд - салата киноа и червен боб, червен лук и краставица с чеснов дресинг с подправки;  черен шоколад с бадеми

Общи условия

Активация на акаунт