Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 10 тема

• 43 449
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • София
dolce miele, малките вилички откъде са купувани?

Страхотни идеи ми дадохте за разнообразяване на стандартните сандвичи!

# 541
Соник,
Скрит текст:
Ако си от Пловдив, малките всички са от магазин Панда. Това е китайски магазин, но съм сигурна, че могат да се намерят и в някой магазин тип левче. Малко им е тънка металната част, но пък са острички и бодат доста добре. Малката много си ги харесва Simple Smile  

# 542
За днес нямаме снимка , дребната беше на плодова салата , за обяд боб яхния ,за вечеря ще е на риба с картофена салата.
Аз пак носих пилешкото на фурна с две варени яйца и чери домати.

# 543
  • shumen
За утре за закуска-баница,за обяд в стола ще имат пилешко бон филе и задушени зеленчуци,фастаковка,за СЗ-пожела отново кроасан и солети.

# 544
  • София
На щерката за утре сглобих сандвич с филаделфия, шунка, гриловани тиквички, зелена салата микс и малко настъргана моцарела. В малка кутийка сложих останалите тиквички с малко чери, айсберг и маслини. За глезотийка има сусамка.
Лека нощ!

# 545
Добро утро,
днес пица, баща й прави страхотна пица и предния път като си носи се добрала едва до половин парченце, че всички дечица искали, та затова днес цяла пица в кутията, да има и за нея и за останалите Laughing Плодове, домати и едно бонбонче да душата Simple Smile

# 546
Добро утро
Направо ме е срам да си показвам еднообразните кутии.
Хлапачката ще си вземе току що опечена питка от замразените на Лидл с пастет и Хелоуинско шоколадче.

При нас са забранили децата да опитват от чуждите кутии, вече колко се спазва е отделен въпрос, но мисля че децата са се постреснали и не споделят храната си както преди.Thinking

# 547
  • София
Днес се успахме.. Голям ужас бяха тия  кутии..
З: Останал бананов хляб О: Крем супа тип "почисти хладилника" със сирене, гювеч СЗ: Сандвич с топено сирене и шунка

И в нашето училище е забранено споделянето на храна, въпреки че онзи ден ми разправяше как разменил една пилешка хапка за шишче с филе "Елена" Simple Smile

# 548
  • Sofia
Вчера без снимка:
МЗ - банан и киви
Обяд - крем супа от грах и тортила чипс

Днес:
МЗ - грозде и ананнас
Обяд - пиле Джърк и ориз с черен боб и ананас; салата - морков, земна ябълка, броколи и ябълка с дресинг с хрян, чесън и семена и поръска от запечени микс семена;  шоколад

# 549
Добро утро!

Бургер-земели (единият с голям рибен бургер и домати, а другият с луканка и домати), салата от домати, половин шоколадов мъфин (любезно купен от глезещ я роднина Grinning ), 2 бр. крекери и последната био ябълка. Simple Smile И ние днес бързахме Blush

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 09:35 от dolce miele

# 550
Не е казала някой да им е забранил да си споделят храна, но предполагам, защото все пак са по-големи (6 клас), та едва ли има смисъл и да им каже класната. Тя не е с тях постоянно, за да ги контролира, за съжаление.

# 551
споко, скоро ще приключат кутиите Wink ха добрютро!
ние днес също сме лидълски - кроасан с масло с домашна телешка луканка, мммм и пушено сирене империал, вчерашната краставица и банан /кретенът върна почти всичко/. за мен страхотна рибена супа, мляс.

# 552
На мен не ми се иска да приключват кутиите- стигат ми и маските на открито и закрито.
Скрит текст:
Само не разбрах дали децата ще носят маски и през цялото време в училище?

# 553
Скрит текст:
На мен не ми се иска да приключват кутиите- стигат ми и маските на открито и закрито.
Скрит текст:
Само не разбрах дали децата ще носят маски и през цялото време в училище?

нищо не знам Wink и аз не искам, разбира се.

# 554
Снощи уж снимах, а днес снимка няма. Какво съм правила, не е ясно. Май само съм си мислила. Освен, че се гътнах от мисълта за маски на открито, де.

За обяд - панирани пилешки филенца с картофено пюре, чери домати с моцарела, краставици.
За закуските - милинки, ябълка.

Общи условия

Активация на акаунт