Нашите кухни - 82

• 55 164
  • 885
  •   1
Отговори
# 675
е, едва ли ще пише ежедневно,ежечасно...
има доста хубавки идеи в нета,но точно за гръб  са малко-по-скоро за стена настрани ...
инъче съм съгласна,че ако искаш да е черно-няма да е лесно да се поддържа-имали сме такъв панел-за радост на децата и мой кошмар-в определен момент не е черно,а си стои замърсено

# 676
Ами помисли как ще чистиш дъската от тебешир, за да е чиста и черна. Помисли за прахта от тебешира, която ще се сипе след написаното на дъската по плота.....
Ама госпожа, аз ако не бях помислила за тези неудобства нямаше да задавам въпроси, а щях директно да си поръчам плота Simple Smile

Продават се отделно подобни дъски, които се слагат на стената и мисля да си взема за една от страните на кухнята. Сега избираме електро уреди.

# 677
Децата ми имат такава дъска. Трудно се изтрайва вкъщи да се пише с тебешир, затова я метнах в мазето. Бях против да се купува, ама кой ме слуша.

# 678
А защо ви е трудно? Не е ли по лесно да се научат малките деца да драскат върху дъска, а не върху стените на жилището

# 679
Нещата нямат връзка, а дъската е проводник на прах, освен това не учи на нищо. За целта имам сто други дъски и пособия, подходящи за работа в домашни условия. Което не пречи да си я сложиш, кухнята е твоя.

# 680
Ами помисли как ще чистиш дъската от тебешир, за да е чиста и черна. Помисли за прахта от тебешира, която ще се сипе след написаното на дъската по плота.....
Ама госпожа......
Моля, моля, днес в Лидл ми искаха лична карта за 2 бутилка вино... Каква госпожа?

# 681
Laughing хаха Simple Smile

Ами ще помисля, благодаря за консултациите.

# 682
  • Варна
За госпожата с черната дъска:

има готов гръб

Дали е лесен за поддръжка черен  плот/гръб? Не е! Сериозно обмислям смяна и то с бяло стъкло.

# 683

И моята кухня е почти готова...

# 684
Каква е целта на това нещо??

# 685
  • Варна
За проветряване са тези решетки.

# 686
  • Пловдив
Аз си помислих, че има вградени микровълнова и съдомиялна.

# 687
Пък нямаше ли в магазина две с еднакъв цвят..

# 688
  • София
Според мен изглеждат различни от ъгъла на снимане, иначе са еднакви.

# 689
Ама на госпожата (госпожица съм още) не й трябва някой друг да й е нарисувал дъската Joy идеята в по принцип аз и детето да си се забавляваме на нея. Но явно не е практичен избор, колкото и да е симпатично.
Благодаря на включилите се.

Общи условия

Активация на акаунт