Нашите кухни - 82

• 55 568
  • 885
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
малинка аз правих гранит. Черен 2см с чело 4 см, с фаска. Размер 300/70  и 170/60. С обработката, отвор за мивка с долно вграждане, смесител и котлони четворка, заедно с доставката и монтажа ми излезе 2600.

Няма как да си го сметнете от сайтовете, защото всъщност обработката му е скъпа, а не самия камък. Начините на обработка, на рязане и на лепене са различни и те са тези, които променят цената

# 346
ЧС, мразя този въпрос, защото той корелира доста точно с вниманието, което обръщат на даден клиент. Ако си с по-нисък бюджет, заинтересоваността рязко спада, сменя се с досада.
В Стоун център залагат на техническия камък очевидно, но тогава не виждам смисъл да рекламират, че предлагат и гранит, и мрамор.  Това ги дезинтересира - че търся естествения гранит. Буквално трябваше да преследвам продавача из магазина, за да се опитам да му измъкна някаква допълнителна информация.
И те не са изключение.

# 347
  • София
Отново благодарности на всички, които взеха отношение по моето питане! В частност ми трябва точно такъв черен плот като на снимката в предпоследния пост, но като цена хич не се връзва със сметките в настоящия момент. Ще се наложи да се откажа от идеята и да търся аналог, но ламиниран.

# 348
ЧС, мразя този въпрос, защото той корелира доста точно с вниманието, което обръщат на даден клиент. Ако си с по-нисък бюджет, заинтересоваността рязко спада, сменя се с досада.

Нормално, ако не предлагат продукти в няколко ценови категории, а само от горен клас, какво да си губите взаимно времето? Но по мой опит ако предлагат и горен, и среден, и долен клас не ти обръщат гръб, а ти продават каквото могат все пак. Та просто е въпрос дали си попаднала на точното място и ако не си по-добре да не си лазите по нервите. Ако вляза в шоурума на  Мерцедес с бюджет от 40 000 лева е ясно, че няма да ми свалят звезди. Но ако със същия бюджет отидеш в автокъща, ще те оближат цялата.

# 349
  • Варна
Отново благодарности на всички, които взеха отношение по моето питане! В частност ми трябва точно такъв черен плот като на снимката в предпоследния пост, но като цена хич не се връзва със сметките в настоящия момент. Ще се наложи да се откажа от идеята и да търся аналог, но ламиниран.
Сега се зачетах отново в поста ти. Казваш че е малка кухня, а плотът около 3.50м².,това е много почти 6 метра плот. Ако е така няма как да е 1000 лв, но ако е около 3.5 метра с ширина 60см вече са около 2м². Та има шанс и да ви стигне бюджета.
Можете и чрез имейл или телефон да пуснете запитване и да получите оферта, трябва само добре да обясните какво искате и кой цвят/модел гранит.
Моят е Неро Асолуто, среща се и като Неро Зимбабве.

# 350
  • София
Сега погледнах с точност - 4,5 м. е дължината на плота. Кухнята е малка като помещение (Г-образно с обща квадратура 8-9 кв.м.) и пуснат плот по всички възможни стени.

# 351
Има една варненска фирма с офис в София, те продават гранит и излиза много по-евтино, отколкото в другите фирми. Там ни направиха 5 гранитни перваза за 100 лв. общо. Много си ги харесвам. Правят и плотове.

# 352
ЧС, и аз нямам желание да влизам в магазин на Мерцедес, щом нямам пари за такъв. Не се срамувам, нито се притеснявам от този факт, да подчертая. Но искам за парите си, колкото и да са те, да получа това, което на мен ми харесва и искам. И да ми предложат най-доброто за тези пари.
Точно затова бих се радвала, ако на сайта на съответната фирма видя поне някакъв ориентир за цените. Пак точно за да не си губим времето един на друг, по-скоро да не ми губят времето и нервите на мен.

Папи, може ли името на фирмата за гранит, може и на лично, както прецениш.

# 353
Здравейте! Обмислям обзавеждане на кухня ,но всичко ми е много непонятно. Харесала съм от тези модули https://mebelino.bg/Кухни/Кухненски-модули/Модули-Michelle

Бяло със златни дръжки. Понеже ми се искаше да поръчам и термоустойчив плот направо от този сайт, но Водонранните лайсни които предлагат те са само в алуминиев цеят и мисля ,че няма да се вържат на бежов плот и бяли шкафове.
Имам няколко въпроса.
Нужни ли са ми лайсни?
Как се наричат лайсните свързващи плота (понеже кухнята ми е с ъгъл).
Шкафовете са със 57 см дълбочина. Колко ще бъде подходящата широчина на кухненския плот? Малко по широка или същият размер?
Също така не съм запозната ,майстор ли теябва да повикам да ми сглоби мебелите и плота или може да се справи мъжът ми?

# 354
Но искам за парите си, колкото и да са те, да получа това, което на мен ми харесва и искам. И да ми предложат най-доброто за тези пари.

E нали точно от това почнахме - много те дразнело да те питат за бюджета и да ти предлагат какво може да се направи за тези пари?

# 355
Може ли да ви питам в кой сайт да гледам за аспиратори които са поне 800 кубика. По известната формула обема по 10 ни се получава 800 но в нито един сайт не намирам аспиратор повече от 700 пък не е като да имаме огромен хол с кухня (32квадрата)и нещо не ми се връзва.
Още един въпрос кои марки да гледам трябва ни качествен безшумен аспиратор с филтри от неръждаема стомана мисля да е такъв за пълно вграждане. В сайта на Лексгруп аспиратори с такива параметри не открих.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 23:07 от Niss

# 356
Не мисля, че ще намериш. Вземай най-мощния на Лекс груп и си ОК.

http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=1276

# 357
# 358
Май и двата модела не са с филтри от неръждаема стомана а в момента обикновените филтри които имам нямат измиване и съм се зарекла че следващия път си взимам неръждаеми и ще си ги пускам в миялната.
Някой с мнение за аспираторите от рода на AEG Bosch Electrolux и др такива марки които не са спциализирани в аспиратори.

# 359
Аз имам такъв на Лекс груп и е с филтри от неръждаема стомана.

Общи условия

Активация на акаунт