Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 73 578
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Извинявай, но ти чете ли заповедта на МЗ?
И филтрите ли са ти по-важни от здравето?

# 151
Каляшева моли билни пациенти и такива, били наскоро в чужбина, да презаверят часовете си за по-натам.Детма -акт нямат никакво инфо , свързано със ситуацията, но най-добре да се звънне по тел.

# 152
Да, утре ще им звънна. Но няма нищо в страницата.

# 153
  • София

Момичета, махали ли сте при някой лекар (хирург) дребни несъвършенство по тялото, като това, което ме дразни на крака? Твърдо топче, най-вероятно в следствие на вратстнат косъм. Не искам да занимавам с него пластичния хирург, при който се оперирах, защото според мен е работа за обикновен хирург и не искам да го обременявам допълнително.

# 154
  • Sofia
Точно същото нещо мислих да питам вчера, понеже и аз имам едно малко "несъвършенство", подобно на милиумче, ама май не е. Намира се на лицето и спешно искам да го махна (преди лятото), но не знам към кого да се насоча.
Май Каляшева махаше кожни образувания.
Buena, а ти защо държиш да е точно хирург? С лазер няма ли да може да се махне, без да остане белег?

# 155
  • София
Аз изрязвах бенки в клиниката на Денкова,предполагам това е нещо подобно? Може да се консултирате дали сте за там или наистина за хирург

# 156
  • Sofia
Е, това на практика е едно и също – хирургическо изрязване. Simple Smile Дали хирург или дерматолог ще го прави, според мен, няма значение. Методът е важен.
Аз се чудех дали с лазер няма да е по-удачно, от гледна точка на евентуални белези. Thinking

# 157
  • Бургас
Принципно за такива образувания които са по-големи или по-странни (гледат и цвета), дерматолозите предпочитат да се ходи при хирург, защото има образования които са свързани с разни нервни окончания, други пък са предвестник на заболявания, и там хурурга е по-компетентен, и отделно ако се съмнява за нещо праща образованието за хистологичен анализ за по-сигурно.....
Аз имам едно на лицето, надуто като пъпчица, но е почти с цвета на кожата, само леко жълтенее и дерматоложката ми препоръча да отида при хирург, както и за една голяма изпъкнала бенка на кръста която ми е по рождение, но периодично се уголемява, все едно още една се залепя за нея...
Та ще ходя на хирург, но да видим кога с това положение....

# 158
Писах вчера на дерма акт и ми писаха , че работят.

# 159
Благодаря и аз днес и си записах и час.

# 160
  • София
Аз съм ходила при две дерматоложки за това нещо, и двете ме пратиха при хирург и ми казаха, че с лазер няма да стане, защото е трърдо и дълбоко. Трябва да се среже и да се направи шев.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 18:04 от Buena esperanza

# 161
Някой правил ли си е Паломар айкон, лазер, процедура на лице, да изкаже мнение? Благодаря!

# 162
Миналата година си махнах малко мастно топче от лицето. Само така или иначе няма да изчезне и избрах да го премахна докато е по-малко,за да нямам белег. Не ме шиха,а само ме залепиха. Белег нямам. Ходих при хирург в Благоевград.

# 163
  • Sofia
От темата за бенките знам, че е най-добре да се търси специалист, който прави интрадермални шевове, за да се сведе вероятността от белези до минимум, но не съм сигурна дали е лесно да се намери такъв лекар в България.

# 164
  • Варна
Относно махане на кожни образувания, ако се интересува някой от Варна.
Декември месец хирург махна от челото ми уж безобидно на външен вид кожно образувание, но хистологията показа, че не е чак толкова безобидно и се наложи реоперация.
Хирургът е доктор Вълкан Иванов в МЦ Аджибадем сити клиник. Завършил е в БГ и тук е взел специалност хирургия. Няколко години е работил във Великобритания, като там е специализирал онкопластична хирургия на гърда.
Обаче, той държи кожен лекар да те препрати към него.
Ако смята, че той не може да се справи и ще остане видим и грозен белег, ако е на видно място, препраща към пластичен хирург.
Аз му се доверих и съм много доволна. Белегът е леко видим, въпреки че доста е рязано.
След около 2 месеца пак бях при кожната и тя каза, че много добре е направил всичко хирургът.

Общи условия

Активация на акаунт