Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 73 567
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Благодаря ти за информацията, но аз съм в София. Много ми се иска да го махна преди лятото, нали съм сега на вълна корекции по мен Joy

Между другото, да ви споделя резултата след вече 2 месеца от втората ми интервенция с лазер за премахване на кръвоносни съдове по лицето. Пълна загуба на време и средства както в Инканто, така и в Пикасо преди това. Не само, че не се махнаха, ами даже от втория лазер имам лека дупка на едната ноздра, на която лазерът ме беше силно изгорил и имаше коричка, като от варицела стои. Страшно разочарование.

# 166
  • Варна
Да допълня на базата на опита ми, че и кожната лекарка и хирургът не предположиха, това което показа хистологията и добре, че не го махнах с лазер при така известния доктор Пенев, тук във Варна, който дори не е кожен лекар, а гори наред.

# 167
Благодаря ти за информацията, но аз съм в София. Много ми се иска да го махна преди лятото, нали съм сега на вълна корекции по мен Joy

Между другото, да ви споделя резултата след вече 2 месеца от втората ми интервенция с лазер за премахване на кръвоносни съдове по лицето. Пълна загуба на време и средства както в Инканто, така и в Пикасо преди това. Не само, че не се махнаха, ами даже от втория лазер имам лека дупка на едната ноздра, на която лазерът ме беше силно изгорил и имаше коричка, като от варицела стои. Страшно разочарование.

Какъв лазер прави?

# 168
А не трябва ли всички да затворят?

# 169
А не трябва ли всички да затворят?
Дерма-акт затваря!

# 170
Аз смятам, че следва да работят само тези клиники, които са регистрирани като лечебни заведения.

# 171
  • София
Редно е да затворят! Няма да умрем без филъри за някой и друг месец!

# 172
Аз ,тамън  започнах , за първи път разкрасителни процедури и то какво стана.... Simple Smile

# 173
Аз ,тамън  започнах , за първи път разкрасителни процедури и то какво стана.... Simple Smile
Скоро пак, няма страшно! Simple Smile

# 174
Здравейте!
Понеже една дама искаше снимки на устите ми след филъра, поставен от д-р Каляшева, та ето...

...преди прцедурата и след 48 часа...

# 175
Вазер Липо на корем при др Денков , ами добре изглежда като че ли ,
Скрит текст:

# 176
Ехаа , мнохо добре изглежда!

# 177
  • Пловдив
Момичета, попитах в темата за мамопластика, но да поискам съвет и тук. Направих сериозна реконструкция на бюста + повдигане с импланти. Имам разрези доста, около целите ареоли и вертикално надолу по гърдите.
В момента мажа разрезите с крем с антибиотик, който ми дадоха от клиниката. Все още имам корички, даже и лепенки на места, които не смея да махна, защото като тръгна да ги махам, дърпам и коричките. След това мисля да си взема Цикратидина мас и да мажа белезите с тях, нали уж има ХК, следва да подпомогне регенерацията на кожата. А за след това, не знам с какво да мажа...Келокот и разните там други които продават или да си взема един крем на Филорга, който е за след интервенции по кожата, ларезни процедури и подобни интервенции. Някакви съвети, как да минимализирам белезите?

# 178
  • София
Аз от спрея ня цикатридина съм много доволна. От секциото нямам никкъв белег,не се вижда къде е било. За гърдите правих venus viva,ефектът беше 0. При вас вероятно ще изчезнат доста голяма част от белезите. Имам приятелка с котва,по самите гърди всичко изчезна,само отдолу си личи

# 179

Аз ползвам Кело Кот от месец и половина и съм много доволна!И то само под гърдите.Самите белези около ареолите не съм ги третирала и не се виждат вече.Ръбовете на белезите са меки.Всичко зависи от самата кожа и с времето белезите избледняват.

Общи условия

Активация на акаунт