Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 73 564
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Благодаря Ви момичета, ще пробвам с Цикратидина  и след нея с Келокот. Опитвам се да подпомогна и тялото от вътре. Пия Колаген, течна ХК и Лглутамин.

# 181
Здравейте!
Понеже една дама искаше снимки на устите ми след филъра, поставен от д-р Каляшева, та ето...

...преди прцедурата и след 48 часа...
Браво, супер са

# 182
Здравейте!
Понеже една дама искаше снимки на устите ми след филъра, поставен от д-р Каляшева, та ето...

...преди прцедурата и след 48 часа...
Браво, супер са

Благодаря! Сигурно не са УАУ,но аз съм доволна,тъй като точно такъв ефект търся - да не личи,че са коригирани.

# 183
Точно и аз търся този ефект. Една идея разлика, да стои естествено и красиво. Какъв филър ползваха?

# 184
Точно и аз търся този ефект. Една идея разлика, да стои естествено и красиво. Какъв филър ползваха?

Juvederm Ultra 3 е филъра! Simple Smile

# 185
Чуден резултат и аз съм се спряла на този филър за следващия ми път.

# 186
Отдъхнах си,че ви хареса. Хората около мен са длъжни да кажат,че е добре. Тук знам,че сте искрени. Днес е още по-хубав резултатът Wink

# 187
Здравейте, момичета, имам един въпрос.
Как точно да разберем какъв филър ще е най-добре за нас, при консултация с този, който ще ни го поставя ли? Защото ви виждам вас, че сте доста ориентирани и знаете какво точно и какъв филър искате.

# 188
Здравейте поствам и моите снимки на прясно поставен хиалурон и това ми е за първи път 1 мл  поставен преди пет дни в Германия.
Но имам и няколко въпроса тези ,които са повтаряли процедурата ,тъй като аз си слагам за първи път ,а от мнго време го исках ,но след 5тия ден когато спадна отока някак не виждам разлика кой знае каква от моите естествени устни  и постоянно съм пред огледалото ,а синините си стоят на места,и знам,че при първа процедура ефекта не винаги е уау и има по голям ефект след повтаряне на процедурата с натрупване и при някои се разгражда бързо и няма кой знае какъв ефект особено при първа инжекция,та въпроса ми е колко пъти и след колко време сте слагали отново филър и в какъв период не говоря за фрапантни и огромни устни,а за желан ефект и видим резултат който да поддържаме.И все по често се замислям да повторя процедурата с 0,5 мл или 1 мл.Дали е добре толкова скоро и на какъв период.
Преди филъра и след

В деня на процедурата

1.amazonaws.com/JQHA/DpZYP.jpg[/img]

И снимка от сега след оттока

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 20:58 от Euphoria

# 189
Устните Ви не са били въобще за пипане..Не си слагайте повече е моето мнение.

# 190
Тези снимки са след поставения филър.

# 191
Тези снимки са след поставения филър.

Харесва ми резултата. Задръжте с поставянето на нов филър.

# 192
  • Бургас
На мен контура ми идва в повече в момента, дано поспадне малко и няма да има нужда от нищо повече....

# 193
  • Deutschland
Здравейте !
На 53 год. съм и от около 3 год.си слагам винаги 0,5 в устните- само за лека хидратация и свежест. Не бих могла да си преставя повече 😀
Доволна съм, защото се задържа около година, че дори и повече.
Мисля, че не трябва да се прекалява.

# 194
  • Sofia
Euphoria, как да не си личи? Grinning Супер са станали – особено на предпоследната снимка, много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт