Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 076
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Пигментните петна са много упорити. Махнеш едно, появи се друго...
mamaden, благодаря за инфото за слънцезащита, ще я пробвам.
Видях, че карабоновия пилинг също чисти петна - https://www.facebook.com/neoeffectaestheticclinic/photos/a.22579 … qG3&__tn__=-R

# 646
Здравейте,
Някой може ли да препоръча клиника/лекар за неоперативна блефаропластика на долен клепач?
От Дерма Акт ми препоръчаха д-р Лафчис - някой има ли отзиви за него?
🌞🤗

# 647
Какво е състоянието на долния клепач? Има ли торбички, или само отпусната кожа?

# 648
Здравейте! Д-р Ангелина Милева е обявила, че утре ще бъде в Пловдив за безплатни консултации и преглед, някой смята ли да я посети, и ако е бил вече нейн клиент дали е доволен от това, което има като резултат?
Благодаря.

# 649
Не правете при нея нищо. Има лоши отзиви .
Веднага се сещам за случай с филър в носа , който причини жестоки усложнения .

# 650

Имах хлътване, което коригирах с филър и от него се получи пък отичане.
Разграждане с хиалуронидаза-пак хлътване-бустер и пак отичане.
За да не се въртя в този порочен кръг, лекарката ми препоръча блефаропластика като метод, който би трянвало да даде добър ефект.

# 651

Имах хлътване, което коригирах с филър и от него се получи пък отичане.
Разграждане с хиалуронидаза-пак хлътване-бустер и пак отичане.
За да не се въртя в този порочен кръг, лекарката ми препоръча блефаропластика като метод, който би трянвало да даде добър ефект.
Има отделна тема за блефаропластиката може да ти е полезна, Но каква оперативна или сега има и някакви неоперативни методи, ти препоръчаха? И то по този метод хлътването как точно ще се повлияе. И аз имам и леки торбички и хлътване

# 652
Не знаех за темата, благодаря, ще я потърся.
Лекарката ми препоръча да се свържа с д-р Лафчис, а той е пластичен хирург, та предполагам, че за оперативна става въпрос.
Каза, че всякакви проблеми под очите се повлиявали идеално и за дълго време.
Но дали е така.... търся повече информация.
Ще проверя за мнения  в съответната тема Simple Smile

# 653
ДХЗ, може ли да споделиш марката на слънцезащитния и каква цена е? Аз на 8ми съм там, ще питам и на място.

Аз писах как след 1 процедура IPL петната почти изчезнаха, говорихме с доктора началото на май да ида за втора, защото после заради слънцето не става, но вчера като звънях за час ми казаха чак на 14 май.....чудя се да откажа втората при това положение, не ми се рискува. Та, затова питам и за хубава защита, той ми изписа крем на SVR,  но никога не съм ползвала техни и няма толкова отзиви.

Milla, пак да те попитам какъв в апарата с който работихте Lumecca ли ? Може ли да провериш ?

# 654
Аз съм била пациент на Лафчис и само суперлативи мога да изкажа за него.

Като отношение е страхотен. Помни много, страхотно чувство за хумор, мил и предразполагащ, без да е лигав. Като професионалист при мен свърши страхотна работа, макар и с различно естество.

В моя случай всъщност ряза крак (маха огромен липом), който моят ортопед в Пирогов (и в когото се кълна) не искаше да оперира. Смяташе, че ще остане голям белег. Прати ме при Лафчис, който тогава освен частната си практика, беше също и в Пирогов (изгаряния и пластична хирургия).

Не сбърках изобщо. Човекът си призна, че има съмнения. Консултира се с още трима колеги и каза ОК сме, идвай. Две години по-късно няма хлътване, няма белег, няма нищоооо. Много добре свършена работа при липом, колкото цял юмрук. Всички мислехме, че ще остане кратер, но не Simple Smile Като приключа с ражданията, мисля той да ремонтира корем и гърди. Или поне ще се консултирам и с него.

# 655
Благодаря за отзива 🌺

# 656
ДХЗ, може ли да споделиш марката на слънцезащитния и каква цена е? Аз на 8ми съм там, ще питам и на място.

Аз писах как след 1 процедура IPL петната почти изчезнаха, говорихме с доктора началото на май да ида за втора, защото после заради слънцето не става, но вчера като звънях за час ми казаха чак на 14 май.....чудя се да откажа втората при това положение, не ми се рискува. Та, затова питам и за хубава защита, той ми изписа крем на SVR,  но никога не съм ползвала техни и няма толкова отзиви.

Milla, пак да те попитам какъв в апарата с който работихте Lumecca ли ? Може ли да провериш ?
Извинявай, пропуснала съм питането.
Не питах какъв е уреда, мислех, че така си се води....Погледнах в сайта, мисля, че е  INMODE. Да кажа пак, с една процедура лицето почти се изчисти, макар доктора да каза, че трябват няколко...Дано се задържи във времето. Аз от 7-8г се боря с пигментни петна, пробвала съм кремове, лазери, мезотерапии, пилинги. Петната бяха огромни, на цяло чело и скули.

# 657
Здравейте!

Обмислям поставяне на ботокс за първи път. Имам бръчици,които вече не са толкова фини, на челото,гневната и пачи крак. Когато се слага ботокс на челото, веждите повдигат ли се?
Както вече писах, слагах хиалурон в устните при д-р Каляшева и съм много доволна. Но за ботокс препоръчвате ли ми я? Така като чета, ботокс се слага през около 5-6 месеца. Така ли е?

# 658
При мен веждите се смъкнаха, но аз от възрастта и физ.дадености натам вървя.По принцип има вариант да се повдигнат,но не знам от какво зависи.
Решила съм да слагам ботокс 1 път годишно, защото нямам силно изразени бръчки.
Щом сте доволни от лекаря за устни не виждам причина да Ви тревожи ботокса.

# 659
При мен веждите се смъкнаха, но аз от възрастта и физ.дадености натам вървя.По принцип има вариант да се повдигнат,но не знам от какво зависи.
Решила съм да слагам ботокс 1 път годишно, защото нямам силно изразени бръчки.
Щом сте доволни от лекаря за устни не виждам причина да Ви тревожи ботокса.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт