Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 73 524
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Мила, аз и преди съм писала, миналата година си слагах филър под очите от Трендафилова, единственият ми проблем е, че исках едни бръчки да се третират, а с филъра се оказа, че не може. Иначе, Трендафилова според мен си е доста добра в поставянето, не се вижда, че имам нещо поставяно, макар че аз нямах и някакви големи вдлъбнатини или торбички. При Чилингирова не съм ходила, тя наистина е от младите лекари там, но резултатите по снимките й изглеждат доста добри, а и специализира хирургия, което също предполага да има доста прецизна ръка, но си е факт, че под очите не е лесна зона.

# 121
ДХЗ, много естествен резултат, браво Flowers Hibiscus По повод това, че при скин бустер няма такъв риск като при филър- имаш предвид, че не крие риск от запушване на артерия и проблеми със зрението ли?
Аз няколко пъти питах за това в темата, но така и никой не писа за странични ефекти.
И аз мисля скинбустер в зоната около очите, но първо ще направя шията, че е зле много.
Имам въпрос-мезоконци по лицето могат ли да бъдат премахнати?

# 122
Какво ви е мнението за Д-р. Петкова от Дерма акт?

# 123
Значи, Чилингирова няма много опит, щом на промоцията е слагала. Знам, че тогава пускаха само новите да се учат Simple Smile Категорично отпада за мен. Тя и Трендафилова е млада, ама знам ли Simple Smile За под очите не смея да рискувам, много ме е страх. Чудя се да отида пак при Ванеска ( страхувам се да не ме убеди, че ми трябва нещо по хард) или при Каляшева заедно с устните....Ще ходя и при Паскова на IPL, но пък от нея няма хептен никакви отзиви тук. Има клипчета в Инстаграм, работи уж.
Чилингитова е млад човек, но много опитна и с точна ръка.Тя работи като хирург в Пирогов, клиника по изгаряния.

# 124
Момичета здравейте!Аз все още съм нова в естетичните процедури,преди три дни за първи път ми сложиха ботокс на две зони (чело и пачи крак).Предлагат ми да сложа и филър под очите,но все още го обмислям.Прочетох коментарите ви за скин бустер за околочната зона.Можете ли да ми кажете дали процедурата на този линк с Rrs ha eyes е подобна на скин бустер и ,ако някой си я е правил отзиви Simple Smile

# 125
Аз да кажа, че филър под очи при Георгиевски ми се капсулира.

# 126
Аз да кажа, че филър под очи при Георгиевски ми се капсулира.
Какъв филтър ти сложи? Бях решила да правя устни при него, но още се чудя.

# 127
Juvederm Voluma ми сложи

# 128
  • при Arctic Monkeys
Как така voluma под очите?? Това е филър за обем - скули, брадичка.

# 129
  • София

На мен ми предложи 1мл. JUVEDERM VOLBELLA под очите.Но като прочетох твите кометари се отказах кардинално за тази зона... Поисках си Скин бустер, но ми каза, че съм за филър...Thinking
И ще посетя и аз май Дерма акт. Simple Smile

# 130
Извинявам се, точно Volbella беше. На мен ми и личаха ръбчета в определени мимики.

# 131
  • Пловдив
И аз съм била с Волбела,много е траен,но според мен не е подходящ за тънка кожа.При мен доста време си личаха топчетата където беше инжектиран филъра под очите ,може би само аз си ги виждах,но не бих повторила с него.

# 132
МНого съм доволна от Др. Пектова в Дерма Акт. Правя си при нея микродермабразио. Ще продължа с процедура за корем и мезотерапия. Разговарях и с др, Трендафилова и ще правя процедура под очите и  хлътнали бузи. Ще закупя рестилайн филур и буустер, който ще поставя под очите а филъра в бузите.

# 133
Здравейте! Днес си сложих 1мл Juvederm при д-р Каляшева. Това е първата ми корекцията на устите. Харесах се много, макар че отидох с идеята за 0,5мл. Само,че сега се появи лек оток,който ме изнервя. Колко време ще продължи (горе-долу) това състояние и мога ли да направя нещо,за да се възстановя по-бързо?

# 134
Здравей, чакаме снимка след като отмине оттока. Hug
Не съм слагала до сега, но сиг е нормално. И аз мисля за 0,5мл

Общи условия

Активация на акаунт