Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 73 588
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Днес си сложих 1мл Juvederm при д-р Каляшева. Това е първата ми корекцията на устите. Харесах се много, макар че отидох с идеята за 0,5мл. Само,че сега се появи лек оток,който ме изнервя. Колко време ще продължи (горе-долу) това състояние и мога ли да направя нещо,за да се възстановя по-бързо?
Е ,не ти ли обясниха ,че лекия оток,хематом и тн са си напълно нормална реакция.Все пак устните са бодени многократно,странно ще е ако нищо не усещаш.Спокойно ще спадне след някой ден,потърпи малко😀При мен спадна за два,три дни,нищо не съм правила.

# 136
Здравейте! Днес си сложих 1мл Juvederm при д-р Каляшева. Това е първата ми корекцията на устите. Харесах се много, макар че отидох с идеята за 0,5мл. Само,че сега се появи лек оток,който ме изнервя. Колко време ще продължи (горе-долу) това състояние и мога ли да направя нещо,за да се възстановя по-бързо?
Е ,не ти ли обясниха ,че лекия оток,хематом и тн са си напълно нормална реакция.Все пак устните са бодени многократно,странно ще е ако нищо не усещаш.Спокойно ще спадне след някой ден,потърпи малко😀

Естествено, че са ми обяснили,но това не пречи да искам да отмине по-бързо.

# 137
Утре ще са още по-отекли устните.До 6-7 дни ще се възстановят, най-добре след 10з
Люси, и сз отидох с идеята за малко, накрая сложихме на два пъти 1мл. и никак не беше много, при все че моите устни са плътни.

# 138
Прочетох новата тема. Впечатлена съм. Включвам се и аз. (ще прочета и старите теми).
Хвърлила съм око на Дерма акт. Правила съм два пъти корекция на горна устна - контур и обем. Това преди бременността. Обаче сега съм се решила отново да пооформя устните си. И мисля да се доверя на Дерма акт.
Слагали ли сте филър в носа? Някакви препоръки? Кой продукт, доктор? 🤩

# 139
Здравейте, дали има някой с мнение за д-р Николова, Варна и клиниката и:
https://pearlskin.net/bg
За ботокс и филъри ми е питанката🤗

# 140
Люси, и сз отидох с идеята за малко, накрая сложихме на два пъти 1мл. и никак не беше много, при все че моите устни са плътни.
Моите устни са тънки и по тази причина се притеснявам да не стане много, но ще се доверя на специалистите. Колебая се между д-р Ванеска и д-р Каляшева

# 141
Моите устни са тънки и по тази причина се притеснявам да не стане много, но ще се доверя на специалистите. Колебая се между д-р Ванеска и д-р Каляшева
Каляшева!

# 142
Здравейте, дали има някой с мнение за д-р Николова, Варна и клиниката и:
https://pearlskin.net/bg
За ботокс и филъри ми е питанката🤗
Аз посещавам за ботокс , доволна съм .

# 143
При мен, за да нямам оток последния път като си правих устните при д-р Ванеска ми би противоалергично и наистина не се подух както обикновено.

# 144
Да похваля розовата вода на Агива(която ми препоръчахте тук). Много е хубава! Най-добрата от всичко,което съм ползвала до момента,а аз съм ползва доста от водите на пазара.
Серум с хилоуронова к-на на Марион. Много съм скептична към такива незнайни марки, не знам защо,но от 3-4 дни ползвам и кожата ми се струва много мека и гладка,по-освежена. И най-важното-не ми прави проблеми на кожата-като пъпки и раздразнения.
И сега въпрос-мога ли да нанасям крем след серума сутрин? Вие как процедирате?

# 145
Крем задължително

# 146
  • София
Здравейте, мацки! Днес ми е 3ти ден след абдоминопластиката, даже не съм пила днес обезболяващи. Супер се чувствам, ходя си постоянно, леко приведена. Смениха ми превръзката, но ще остана с дренажите до сряда. Това е единственото неудобно нещо, защото ги разнасям в един найлонов плик с мен, но пък благодарение на тях нямам никакво подуване и коремът ми е напълно спокоен. Днес като махнаха превръзката коремът ми изглеждаше супер, без синини, подувания или каквото и да е, шевът беше спокоен, равен, много ми е хубав и новият пъп Heart Eyes В сряда ще ми махат конците и дренажите и обещавам да сложа снимки, както и да пусна пак отпреди, за сравнение.

# 147
Момичета, дали клиниките ще работят до края на месеца.

# 148
Денкова във Варна и София спира да Приема за две седмици .

# 149
А Дермаакт?

Общи условия

Активация на акаунт