Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 73 563
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Разликата в цените за ринопластика и септоринопластика са около 2000-3000лв отгоре зависи от това къде я правиш.
Относно устните аз нямам нищо против големи устни с изразен контур защото за мен това е секси но на Еуфория са малко неравно направени. Ако съдя по себе си след 5-10 дена няма да има кой знае каква разлика а чак след месец ще може да се види крайният резултат Simple Smile За ново поставянее трябва да се изчака най малко 6 месеца защото тъканите много се травмират. Най добре и друг лекар и да не е повече от 0.5 и този път малко повече в долната устна защото долната трябва да е по голямата.

# 226
Със сигурност няма да е това.След 10 дни ще видиш горе-долу как ще изглеждат.
Дотогава и синините ще са изчезнали.
И в тази връзка : имам приятелка, която започна с устни и все й малееха, все й харесват неестествени устни и според мен прекали  в един момент.
Последния път аз и лекаря я убедихме да погледне обективно и да приеме друг поход към оформяне на устата си. В момента има доста по-красиви устни, но пак залита към прекаленото, затова казах “внимавай”.
Ами при наличието на синини все още със сигурност ще се оформят още,а и както писах и ще се повторя снимка със светкавица и без дава голяма разлика също и само едно червило и молив биха предали голям ефект,но чак толкова зле не си представях,че изглеждат като дори никой не е забелязал промяна в устните ми ,ако в действителност изглежда толкова зле положението.

Просто трябва да мине месец за да се види ефекта от филъра .В самите филъри има Лидокаин които допълтително предизвиква обем , а и от самата травма при поставянето ( разкъсване на тъкани ) , имате и хематоми ( това също дава допълнителен обем ) .
За всичко това трябва време , не правете сега масажи ( ще ги травмирате още ) .Устните ще получат хубава форма .
Имайки предвид че почти не сте имали горна устна , нормално е сега да е такава .
Не обръщайте внимание на това кой , каво казва , това са вашите устни и като имам предвид изходната позиция ( преди поставянето ) нормално е да има разлика .А и в този случай начина на поставяне в горна устна е по - травмиращ .

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 11:04 от nkv_sz

# 227
Някой правил ли е мезотерапия на очи?

# 228
  • София
Ще си спестя личното мнение за тези устни и ще кажа само,че няма как такава корекция да бъда добра. Устните ви са релефни,на буци и дупки. И не,не е от снимката,ъгъла,светлината. На мен лекарката ми каза,че и моите са леко релефни и с такъв тип устни изтърве ли се колкчеството,то стават още по-зле и още по-релефни

# 229

Моля ви кажете ми къде да си направя корекция на устните... Изобщо не ги харесвам, особено без червило.

# 230

Моля ви кажете ми къде да си направя корекция на устните... Изобщо не ги харесвам, особено без червило.
В София ли?

# 231
  • Deutschland
Обикновено веднага след манипулацията, въпреки  убожданията и подуването, формата на устните се вижда. Концепцията за красота, естетика и хармония у нас в България се разминава с представата за красиво в Европа. Патешки човки аз лично не съм виждала, целта е запазване на естествената красота без драстични промени.
В Германия след  поставяне на хиалурон единствено се притискат устните с едни ледени торбички увити в марля около 10 мин.и никакви масажи.
Снимката, която публикувах е направена месеци след процедурата.
Сега ще покажа before/after 😃 Аз ползвам ежедневно безцветни балсами и глосове за устни. 
Before и непосредствено в деня след манипулацията. Извинявам се за вечно отворената уста ( не е търсен ефект)😃[/img]

# 232
cielo, не се е получило със снимката

# 233
  • Deutschland
[/img]

# 234
# 235
# 236
Cielo страхотни устни!

Аз в крайна сметка реших да дам на пауза желанието си за филър в устните на този етап. Предпочитам да се прибера в България и да го направя там, от колкото да рискувам тук.

# 237
За София-Трендафилова от Дерма акт и Биляна Мирчаевска , не съм виждала лошо направени устни от тях.

# 238
  • Sofia
И двете ли се справят добре с контура? Simple Smile

# 239
  • Deutschland
Много благодаря ⚘ Зная, че е въпрос на вкус, но с 0,5 толкова. 😃

Общи условия

Активация на акаунт