Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 233
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • В.Търново
Преди операцията не е толкова зле.При кого се оперирахте?

# 316
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:

Дами, привет. На 35 съм и се чудя дали не е време да потърся дерматолог за филъри/конци. Ето близка снимка без грим и продукти. Ще съм благодарна за съвет от хората с повече опит.

Aз мисля, че нямаш нужда от филъри и конци.

# 317
  • София

Ето още две от преди. Не ме е боляло, но много опъва, е, вече не, минаха 2 седмици. Но като цяло беше по-тежко и трудно възстановяването, отколкото от секцио.Но аз не можех са си понасям корема, така че бях решила и това е. Освен това съм писала и преди, че освен външния вид, оправихме 2 хернии, събрахме диастаза 4 см и преместихме пъпа, така че за мен тази операция не беше просто козметична. Сложи ми докторът и две платна за укрепване на коремната стената. При Молов се оперирах. Утре ще ми свалят последните конци и ще снимам пак.

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 09:49 от Buena esperanza

# 318
  • Parsberg

Ето още две от преди. Не ме е боляло, но много опъва, е, вече не, минаха 2 седмици. Но като цяло беше по-тежко и трудно възстановяването, отколкото от секцио.Но аз не можех са си понасям корема, така че бях решила и това е. Освен това съм писала и преди, че освен външния вид, оправихме 2 хернии, събрахме диастаза 4 см и преместихме пъпа, така че за мен тази операция не беше просто козметична. Сложи ми докторът и две платна за укрепване на коремната стената. При Молов се оперирах. Утре ще ми свалят последните конци и ще снимам пак.
Точно това щях да те питам дали боли като секциото. Аз имам три раждания със секция и корема ми е много зле, с съм слаба и лятото не мога да облекла нищо прилепнало. Аз искам да направя корем и гърди,но още обмислям къде в България или в Германия където живея.

# 319
Naraia, да ти кажа,не е от секциите.И аз имам три.До ген си е Simple Smile

# 320
При тебе как е корема? На мен също ми предстои трето секцио и се чудя после как ще е положението..дали започването на навременни упражнения оправя нещата?

# 321
  • Parsberg
Естествено че не е само от секциото, но аз и с трите имах огромни кореми и после тази кожа няма къде да иде. Колкото и добър ген да имаш няма как след три раждания да си плоска и равна като преди.

# 322
Наистина е до ген, кожа, възраст, начина на живот , бременности и тн.
Имам приятелки с по 3бр секцио и изглеждат супер(едната даже роди третото на 40-41г.)
За съжаление при доста от нас бременността оказва голямо влияние. И аз имам една излишна кожа, която няма да се махне никога.

# 323
  • Варна
Аз мисля, че ни мързи и твърдо заставам зад това мнение, включително унза себе си. С тренировки и хранителен режим няма как да има какъвто и да е корем.

# 324
Аз мисля, че ни мързи и твърдо заставам зад това мнение, включително унза себе си. С тренировки и хранителен режим няма как да има какъвто и да е корем.
Не е така!

# 325
  • София
Тренировките и режима няма как да повлияят на разтегната кожа .

# 326
  • София
Тренирам пет пъти седмично,на хранителен режим съм от години. Когато съм права нямам никакъв корем,но седна ли се сгъвам на три ката като шарпей. Вече помти три години след бременност и не се стяга и не се стяга

# 327
На мен много ми харесват резултатите на Vazer Lipo  особено за корем + паласки , а ако един ден реша да се подложа на подобна процедура  вероятно ще бъде Точно  това .

# 328
  • Варна
Може би сте прави. В доста от случаите, обаче, става въпрос и за подкожни мазнини.
ssaa, но си слаба или? Аз съм малко над нормата, но по принцип структурата ми е такава, че съм с хлътнал кръст и корема ми е напред. След двете бременности и качено тегло е още по - зле. Има пълнички дами, ни с плосък корем, въпрос на структура. Аз нямам против да съм някой и друг килограм отгоре, но да нямам корем, той разваля цялата линия на тялото....
Евгения Джаферович си е правила нещо на корема. Изглежда страшно добре на снимката "след".

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 14:36 от ivka_smile

# 329
На мен много ми харесват резултатите на Vazer Lipo  особено за корем + паласки , а ако един ден реша да се подложа на подобна процедура  вероятно ще бъде Точно  това .
Е това последно си е правила Джаферович.

Общи условия

Активация на акаунт