Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 234
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • Parsberg
За всеки прагът на болка е различен. Ако разсъждаваме логично, секциото би трябвало да боли повече, защото се режат много повече слоеве тъкани +матка! Освен това, контракциите при свиването на матката предизвикват болка. Мен ме боля страшно много след двете секции. Други още същия ден бяха почти без болка. Така че, колко ще боли е строго индивидуално.
Много точно и аз така си мисля, но все пак нямам опит. За сега събирам парички, че тук си е скъпичко удоволствия,, а аз искам и Мамопластика и двете на веднъж.За гърди цените започват от 3500 а Абдоминопластика от 4000 евро като тук не е включена упойката. Има и опция на вноски да и плащаш. Като мине карантина започвам да действам.

# 361
А каква е тази мода да се прави долна челюст супер изпъната. Лицето се изопва и изобщо не ми харесва. Младежкото лице е закръглено, хармонично,сочно. А те се опъват като скумрии. 🙂
Точно! С огромни стърчащи брадички и скули.Патешки устни...Гротеска.
Аз още обмислям брадичката, имам точно закръглено лице и съм сигурна, че то ми дава излъчването , което имам на по-млада.

# 362
Аз имам филър в брадичката ,но мисля,че ви седи добре ,а и аз съм с кръгло лице.

# 363
  • София
За всеки прагът на болка е различен. Ако разсъждаваме логично, секциото би трябвало да боли повече, защото се режат много повече слоеве тъкани +матка! Освен това, контракциите при свиването на матката предизвикват болка. Мен ме боля страшно много след двете секции. Други още същия ден бяха почти без болка. Така че, колко ще боли е строго индивидуално.
Много точно и аз така си мисля, но все пак нямам опит. За сега събирам парички, че тук си е скъпичко удоволствия,, а аз искам и Мамопластика и двете на веднъж.За гърди цените започват от 3500 а Абдоминопластика от 4000 евро като тук не е включена упойката. Има и опция на вноски да и плащаш. Като мине карантина започвам да действам.

Двете операции наведнъж е пълно безумия, не го правете! Аз също ще правя гърди, като се оправя от тази, двете наведнъж, ще сте наистина в безпомощно състояние, да не говорим, че от естетична гледна точка не е добре, едната опъва надолу, другото нагоре, ще ви разкаже играта. Иначе като цена моята абдоминопластика е 4000лв,не знам какви са тия безумни цени, които се коментират.

# 364
  • Parsberg

Двете операции наведнъж е пълно безумия, не го правете! Аз също ще правя гърди, като се оправя от тази, двете наведнъж, ще сте наистина в безпомощно състояние, да не говорим, че от естетична гледна точка не е добре, едната опъва надолу, другото нагоре, ще ви разкаже играта. Иначе като цена моята абдоминопластика е 4000лв,не знам какви са тия безумни цени, които се коментират.
Това е в Германия. Иначе има едно момиче, което си направи и двете на веднъж и не беше в безпомощно състояние. Но разбира се както кажат, ако кажат че не става значи не става.

# 365
  • София
Да, разбира се, всеки си преценява. Аз за себе си взех най-доброто решение и в момента ми е адски готино от страхотния корем, който докторът ми направи. Да идва хубавото време и да се маха тая карантина, ще го разхождам с гордост  Joy

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 20:51 от bubanka

# 366
  • В.Търново
Да ви кажа, при абдоминопластиката боли, боли повече от секциото.И, ако някой ви каже, че е на крак 4 ден или , че се връща към домашните си задължения на 5-7 ден са пълни глупости.

Не знаех, че говоря глупости. Аз на 4ти ден простирах и от този ден не съм пила обезболяващо. Вярно приведена, но не ме е боляло. Приемете, че хората имат различен праг на болката. Но да, за себе си потвърждавам, че е по-тежко от секциото. На изписването на ден 5ти на децата бях с токчета, гримирана,  в пълна кондиция, тук на 5ти ден си бях приведена, със стърчащи дренажи и не бях заникъде още.
Моята пластика беше много тежка.Всички мускули вътре са ми коригирани. "Кърпена съм" вътрешно горе до диафрагмата.Много тежка пластика, с усложнения.Ако твоята е била лека може да ти е минало на 5 ден.Но по принцип пластиката боли, защото режат мускули вътре.А срязан мускул боли много.Отделно, освен хоризонталния шев , съм рязана и до пъпа вертикално с коригирано място също на пъпа.Нищо общо с твоята операция.Аз съм изцяло с пълна абдоминопластика от - до.
Твоята диастаза е била 4см, моята беше от долу до диафрагмата.За това се наложи да ми режат мускулите.До колкото знам не само средните мускули са ми рязани, а и тези които са долу.
По принцип Моллов слага платна, така са ми казали.Но ти щом си имала хернии е задължително платното, ако са ти големи, но ако са малки е можело да ги зашие само.Иначе Моллов е добър на пластиките и гърдите.За носове не е добър. Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 01:38 от Русалка_1

# 367
  • София
Да, с две платна съм, той си обича тая технология явно. Иначе аз също имам малък вертикален разрез, не е само хоризонталния, за който аз не бях доволна, че въобще го има, но той каза, че нямало как да се направи по друг начин, защото едната ми херния била много подкопала гнездото си и нямало как да ми прибере всичко в големия шеф. Но беше категоричен, че ще се заличи , пък да видим. Иначе на мен болезнените моменти ми бяха всички кихания и кашляния, беше много гадно, горе, където ми е прибрана диастазата имах чувството, че ме наръгват с нож. И другото доста болезнено беше махането на дренажите, но поне беше кратичко.
При теб злаичиха ли се белезите?

# 368
  • В.Търново
При първатс операция не знам какво ме направиха, но след няколко дни ми излязоха рани покрай вертикалнкя белег и върху него като от изгаряне. После паднаха коричките и станаха мокри рани. Наложи се конците по вертикалния и пъпа да ги махнат след месец чак, докато зараснат раните. Останахс белези от раните, но се заличиха след може би 2 години. Но аз се мазах и със Содермикс. Хоризонталния белег си стои, вижда се, след втората операция в нраищата се поудебели белега, но неми пречи. При първата операция бях с дренажите 3 денонощия, ужасно беше, гърба ме болеше много, не ми даваха да ставам. Втория път 2 денонощия бях с дренажите и легнала. Абе, гадно беше. И до сега понякога, където ми беше проблемното място горе под диафрагмата, където са ми рязани и шити мускулите, ме прерязва. Тежко не трябва да вдигам, започват да ме болят мускулите, където са шити.

# 369
  • София
Момичета, въпроса ми е към тези от вас които по принцип имат херпес симплекс на устата. Избива ли ви след поставяне на филър в устните?

# 370
Момичета, въпроса ми е към тези от вас които по принцип имат херпес симплекс на устата. Избива ли ви след поставяне на филър в устните?
Непосредстввно след поставянвто ли? Знам за такива случаи, но при мен, откакто съм
сложила ,не е имало.

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 16:39 от ДХ3

# 371
  • Варна
Ако това е проблем след филъра, може предварително преди процедурата или ако усетите нещо да пиете Ацикловир.

# 372
Някой знае ли за актуалната цена на ринопластика при д-р Илхан и д-р Дилбер.

# 373
  • София
Илхан 5000€ преди месец,Дилбер 4600€ преди половин година. Чух,че Дилбер е вдигнал,но дали и с колко не знам Simple Smile

# 374
А как мислите, предвид ситуацията Сега, дали повечето клиники ще пуснат промоции в следващите месеци след като излезем от това положение  ?

За филъри, ботокс и т.н ?

Общи условия

Активация на акаунт