Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 171
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Чолакова в Пловдив.

# 481
  • Стара Загора
Сложих си ботокс днес за първи път. Усещам замайване и искам да си легна, а не трябва! Не ми е ок така. Кога ще ми мине? Все едно съм пияна ....

# 482
  • Пловдив
Сложих си ботокс днес за първи път. Усещам замайване и искам да си легна, а не трябва! Не ми е ок така. Кога ще ми мине? Все едно съм пияна ....

Никога не съм имала такива усещания след ботокс, никога, а съм слагала доста пъти ...поне 7-8.

# 483
Няколко часа, в редки случаи, ако е на челото може две седмици да има главоболие, но това са мнооого редки случаи. Днес е важно наистина да не лягаш и да не се навеждаш поне 4 часа.

# 484
  • Варна
Здравейте пак от мен! По тукашна препоръка за бустер в околоочен във Варна, посетих Янита Михайлова и тя каза, че това не е за мен. Нямала съм хлътване и можело да изглеждам като с торбички, ако слагам бустер или филър. Предложи ми мезотерапия Guna collagen. Направих първата процедура, но каза че ефект се виждал след 20тия ден. Малко съм скептична към мезотерапията, ама да видим.

# 485
Интересно. А някой тук от форума правил ли си е? Влязох да прочета набързо за процедурата и пише "пациента трябва да е достигнал желаното тегло" преди това.
Е, за щастие - не. То тогава за мен не би имало никакъв шанс /с почти 50% килограми над горната граница на нормалния ми индекс на телесната маса/. Но предполагам, че човек не трябва да е в период на резки промени на теглото. Със сигурност преди да се говори за процедурата лекарят разпитва как стои въпросът. Предполагам, че има и немалко хора, които дори са с нагласата, че липосукцията е метод за отслабване.
По-горе някой беше споменал за случай със сериозни изгаряния от Денков. Доста стряскащо, добре, че не съм попаднала на тази информация предварително, защото не знам дали така смело щях да се хвърля на моята операция. Не че не съм била наясно предварително с рисковете, но понеже в крайна сметка всичко мина добре, по-добре, че го изкарах в добра психическа настройка.
Между другото, влизам рядко в сайта, но се радвам, че това е дискусия, която не се върти около епидемията. Без тя да бъде игнорирана, но ми създава някакво усещане за нормалност насред цялата мрачност на ситуацията.

# 486
Здравейте пак от мен! По тукашна препоръка за бустер в околоочен във Варна, посетих Янита Михайлова и тя каза, че това не е за мен. Нямала съм хлътване и можело да изглеждам като с торбички, ако слагам бустер или филър. Предложи ми мезотерапия Guna collagen. Направих първата процедура, но каза че ефект се виждал след 20тия ден. Малко съм скептична към мезотерапията, ама да видим.
Колко процедури ще правиш и колко мл. е една ампула?И на мен ми е препоръчвала тази мезотерапия,но още не съм я правила,сподели по-нататък дали си доволна.

# 487
Това никак не е нормална реакция. Обадете се незабавно на лекарят, който го е поставил.

# 488
  • русе
Здравейте, някой знаели за процедура, чрез която се възстановява пигментацията на контура на устните и  самите устни, нещо като вид татуировка или перманентен грим ... Но не е същото.

# 489
  • Стара Загора
Това никак не е нормална реакция. Обадете се незабавно на лекарят, който го е поставил.
Добре съм, беше за около час-два, непосредствено след слагането. Уплаших се твърде рано Simple Smile

# 490
Нормално е за час-два ,
И аз имах когато поставях в чело .

# 491
Аз никога не съм имала. Беше ми се появило като започна да стяга първия път, след като поставих.

# 492
Mоля, да не забравиш да споделиш! И аз отдавна се каня на мезо Гуна.

# 493
  • Варна
Ще споделя, но засега е много рано. 5 процедури ще правя, засега съм направила една. 2мл е разтворът. Тя е много малка игличка. Уплаших се като се видях веднага след процедурата, но след 1 час вече изглеждах нормално, а днес почти не личи. Засега няма ефект, но уж идвал след 20тия ден... Да видим. Иначе ми предложи и вампирската процедура. Чудих се, чудих се и накрая реших да направя мезото, пък толкова ако съм недоволна, може да направя с плазма след това.

# 494
  • София
Аз малко да размия темата с един въпрос - имам нужда от слънцезащитен продукт,но да не е крем за лице. Искам нещо като основа,леко,което да слагам след крема и преди грима. Можете ли да препоръчате нещо ?

Общи условия

Активация на акаунт