Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 152
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, има ли дами, които са моделирали контур на лице и брадичка с филър. Много ми допада тази промяна, но се чудя колко време трае?

# 526
При всеки индивидуално, от 6м до над година.
Първият път казват,че трае най-малко , после ако не поставя наново върху зоната нов филър, става натрупване и издържа повече.

# 527
  • София
Аз правих jawline Юли и още ми държи на места

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 12:19 от ssaa

# 528
Аз правих jawline Юли и още ми държи на места

Къде го правихте , volux ли се използва като продукт и какво количество.

# 529
Здравейте момичета, прочетох всички 36 страници от темата Simple Smile)
На 41г съм и имам проблем с лекото увисване на бузите и назолабиалните бръчки.
Във Франция лекаря ми препоръча радиочестота пакет от 8 процедурки за скромната сума от 700€. - Резултат 0
Обясниха ми че това било превенция за да не ми падне още кожата. ОК.....🙄

Свързах се с Дерма акт в София, пратих снимки на лекарката, др Миронова.
Тя ми предложи HIFU , това било ултразвуков неоперативен лифтинг. Погледнах едната процедура е 1000лв.

Резултата бил виден след 3 до 6 месеца, след което можело да се постави филър.

Добре сега, аз искам да ми оправят контура на лицето, те всеки път ми предлага супер скъпа не особено ефикасна процедура!? От 2 години не мога са си оправя проблема.
Преди година ми сложиха съвсееем малко хиалуронова киселина в скулите, почти никакъв ефект, после тази глупава radiofréquency с ефект НУЛА за 1400лв. Сега пак някакъв лазер за 1000лв..

А както чета тук, на вас си слагат филъри и ботокс и сте си супер доволни!?!

Слагам снимка на лицето си и се надявам на помощта ви 🥺

# 530
Здравейте, днес си направих инжекционна процедура за стопяване на двойна брадичка. Препаратът се казва deso body. Сега имам отток и леки болки. След месец ще пиша какъв е ефекта. Дано се размина само с една процедура.

# 531
Здравейте момичета, прочетох всички 36 страници от темата Simple Smile)
На 41г съм и имам проблем с лекото увисване на бузите и назолабиалните бръчки.
Във Франция лекаря ми препоръча радиочестота пакет от 8 процедурки за скромната сума от 700€. - Резултат 0
Обясниха ми че това било превенция за да не ми падне още кожата. ОК.....🙄

Свързах се с Дерма акт в София, пратих снимки на лекарката, др Миронова.
Тя ми предложи HIFU , това било ултразвуков неоперативен лифтинг. Погледнах едната процедура е 1000лв.

Резултата бил виден след 3 до 6 месеца, след което можело да се постави филър.

Добре сега, аз искам да ми оправят контура на лицето, те всеки път ми предлага супер скъпа не особено ефикасна процедура!? От 2 години не мога са си оправя проблема.
Преди година ми сложиха съвсееем малко хиалуронова киселина в скулите, почти никакъв ефект, после тази глупава radiofréquency с ефект НУЛА за 1400лв. Сега пак някакъв лазер за 1000лв..

А както чета тук, на вас си слагат филъри и ботокс и сте си супер доволни!?!

Слагам снимка на лицето си и се надявам на помощта ви 🥺

HIFU / Хайфу е за отслабване на областта под скулите. Изобщо няма повдигащ ефект!!!
Аз не съм с пълно лице, както и при  теб и подлъгана от уж стягащия ефект, си направих тази процедура преди година. Ужасно болезнена - ефекта изпито лице и още повече увисване в долната част 😢😡😡😡
Сто пъти казах в кабинета на Каляшева, че не искам отслабване на лицето, но за да си вземат парите са готови на всичко!
Много съм разочарована от това печалбарски отношение! Щях да дам повече пари ако ме беше започнала с филъри и ботокс и там нещо подходящо, но да ми прилага процедура от която нямам нужда и да лъжат така за ефекта, е меко казано подло.
Но както разбирам и във Франция не се колебаят да търгуват с обещания.
За съжаление направих реакция към хиалурона и сега не смея да попълвам хлътванията, всеки ден ме е яд като се погледна с това изпито лице.
Друга дерматоложки ми предложи MD кодове, които могат да моделират точно тази зона. Не съм ги ползвала, само да си оправя здравето и вероятно ще ги пробвам.

# 532
Благодаря за отговора !!

Явно им изглеждам глупава и платежоспособна 🥺🥺 Нямам друго обяснение..И ефекта щял да се види след 6 месеца ! Да чакам половин година за ефект 🙄🙄🙄

Щом няма повдигаш ефект защо ми го рекламира като неоперативен лифтинг...

# 533
Благодаря за отговора !!

Явно им изглеждам глупава и платежоспособна 🥺🥺 Нямам друго обяснение..И ефекта щял да се види след 6 месеца ! Да чакам половин година за ефект 🙄🙄🙄

Щом няма повдигаш ефект защо ми го рекламира като неоперативен лифтинг...

Хиххи те вероятна навсякъде се пробват и където мине номера 😡
Купили са апарата, трябва да му избият парите, ама да си подбират правилно клиентите, за пълно лице може и да е добре, но за по слаби лица е трагедия.
Правих консултация при Люси Попова, и съм доволна от отношение, за съжаление нямам впечатление от работата и с филъри, тя ми предложи мд кодовете.

# 534
В Дерма акт ли работи др Попова?
Ако си направиш такава процедура би ли споделила, моля те ? За първи път чувам...

Ако някой има опит с Хайфу нека също сподели...или филъри, ботокс и т.н...

# 535
Някой с опит от моделиране на нос при Михайлов? Можете ли да ми препоръчате някой за Варна?

# 536
В Дерма акт ли работи др Попова?
Ако си направиш такава процедура би ли споделила, моля те ? За първи път чувам...

Ако някой има опит с Хайфу нека също сподели...или филъри, ботокс и т.н...

Работи в Дерматологикум.
провери в инернет за MD кодове, изобщо и в ютубе има много информация. Аз скоро няма да правя, че имам алергия и не смея, но при първа възможност ще ги пробвам.

# 537
Мерси 🙏😊

# 538
  • София
Някой с опит от моделиране на нос при Михайлов? Можете ли да ми препоръчате някой за Варна?

Бягай далече от Михайлов

# 539
Какво всъщност е jawline? Как се прави? Аз си мислех, че е с ботокс  ама явно не е..

Общи условия

Активация на акаунт