Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 159
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Поставя се Вид филър в линията на челюстта , за да изглежда по-изразена .

# 541
  • София
При др Денкова. За името на филъра ще излъжа,че много бъркам къде кой ми е слаган,че всички са Volux,voluma,volbella ли как беше. За количеството също нямам спомен честно казано. Снимката е примерна,иначе аз го правих с цел да обера леко от брадичката,че става двойна в определени пози. Коригирахме и асиметрия в брадичката. С една дума доволна съм,ще повторя.

Аз правих jawline Юли и още ми държи на места

Къде го правихте , volux ли се използва като продукт и какво количество.

# 542
  • Parsberg
А цената каква е?

# 543
В Дерма акт ли работи др Попова?
Ако си направиш такава процедура би ли споделила, моля те ? За първи път чувам...

Ако някой има опит с Хайфу нека също сподели...или филъри, ботокс и т.н...

Не правете Хайфу , стопявя лицето там където нямате нужда .Не повдига контура , това е апарат по - скоро за дупе , бедра .
От снимката ви не виждам да имате нужда от каквато и да е манипулация .

# 544
  • Варна
Ема Бовари, изглеждате чудесно и честно казано нямате нужда от никаква процедура. Heart

# 545
При др Денкова. За името на филъра ще излъжа,че много бъркам къде кой ми е слаган,че всички са Volux,voluma,volbella ли как беше. За количеството също нямам спомен честно казано. Снимката е примерна,иначе аз го правих с цел да обера леко от брадичката,че става двойна в определени пози. Коригирахме и асиметрия в брадичката. С една дума доволна съм,ще повторя.

Аз правих jawline Юли и още ми държи на места

Къде го правихте , volux ли се използва като продукт и какво количество.
Аз имам точно същия проблем като на първата снимка. Чудех се как да го оправя, че в определени пози доста личи.
Чудех се точно за. jawline или Нефертити лифтинг (това с ботокса).
А каква беше цената при вас?

# 546
  • Пловдив
Аз правих jawline с 1 ампула Волукс, по спомен май беше 800лв. Миналата година Август, още е добре. Може да се направи още една ампула, не толкова за брадичката, колкото в областа на челюста близо до ушите. Гледам да не бързам, филърът е много твърд, няма нищо общо с останалите които съм ползвала. И резултатът е различен. Придава контур и изразителност, някак издърпва кожата. На мен ми харесва. Предполагам не всяко лице е подходящо за него, но при мен резултатът беше повече от добър.

# 547
  • София
Сега видях пост на Денкова, 2 мл ми е слагала,мисля,че ми взе 1000 лв,ама не съм сигурна честно казано.

# 548
  • София
Малко е тъпа снимката,но го правих заради двойната брадичка главно.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 13:41 от ssaa

# 549
В Дерма акт ли работи др Попова?
Ако си направиш такава процедура би ли споделила, моля те ? За първи път чувам...

Ако някой има опит с Хайфу нека също сподели...или филъри, ботокс и т.н...

Не правете Хайфу , стопявя лицето там където нямате нужда .Не повдига контура , това е апарат по - скоро за дупе , бедра .
От снимката ви не виждам да имате нужда от каквато и да е манипулация .

Благодаря ти, но аз виждам лекото отпускане, назолабиалните бръчки и дори линии около устата както съм я присвила 🥺

Мисля че съвсееем малко нещо ми трябва, за да се коригира.
Така се надявах на Дерма акт, че ще ми предложат нещо ефикасно...

# 550
Ема Бовари, изглеждате чудесно и честно казано нямате нужда от никаква процедура. Heart

🙏😊

# 551
ssaa, а ти какъв филър беше слагала? При Денкова филърите са по 5оо лв на мл,тъй е вероятно 100 е взела, да.

Emma Bovary, защо не отидете на консултация при д-р Трендафилова в Дермаакт? Аз ходя при нея и смело мога да кажа, че е моят дерматолог. Никога не се е опитвала да ми "набутва" неефикасни или ненужни процедури.

# 552
Аз правих jawline с 1 ампула Волукс, по спомен май беше 800лв. Миналата година Август, още е добре. Може да се направи още една ампула, не толкова за брадичката, колкото в областа на челюста близо до ушите. Гледам да не бързам, филърът е много твърд, няма нищо общо с останалите които съм ползвала. И резултатът е различен. Придава контур и изразителност, някак издърпва кожата. На мен ми харесва. Предполагам не всяко лице е подходящо за него, но при мен резултатът беше повече от добър.
А като усещане как е? И аз съм чувала, че е много твърд филър и малко ме е страх,защото винаги усещам болезненост след поставяне на филъри за доста дълъг период.

# 553
ssaa, а ти какъв филър беше слагала? При Денкова филърите са по 5оо лв на мл,тъй е вероятно 100 е взела, да.

Emma Bovary, защо не отидете на консултация при д-р Трендафилова в Дермаакт? Аз ходя при нея и смело мога да кажа, че е моят дерматолог. Никога не се е опитвала да ми "набутва" неефикасни или ненужни процедури.

Ами защото не ги познавам, никога не съм ходила. Направих си онлайн консултация с тях, защото в момента не може да се пътува ( не живея в София). И ми отговори др Миронова...Но вече две лекарки от Дерма акт ми препоръчахте, към тях ще се насоча ❤

Между другото гледах клипче на това как Дженифър Лопез се подържа и как на тази възраст изглежда толкова естествено. И хирурга обясни че имала малко количество филъри и ботокс, но най -вече за да не и подпухва лицето от филърите действала с микронидълинг, пилинги и лазери...
Нали се сещате как изкуствено стоят лицата на Никол Кидман, Мег Раян, чернокосата от Friends, забравих ѝ името
😄

# 554
  • Пловдив
А като усещане как е? И аз съм чувала, че е много твърд филър и малко ме е страх,защото винаги усещам болезненост след поставяне на филъри за доста дълъг период.

Доста по-твърд е от всички останали. И да, усеща се, като дискомфорт и тежест с зоните където е работено. Не бих го определила като болка, а по-скоро като натъртено. Може би седмица след поставянето му, имах това усещане. Не при самото поставяне, а след това. За мен не е проблем да се изтърпи, но е по-различен от останалите.
Често има и голяма оточност на мястото. При мен, не е имало, но казват, че е възможно. Докторката, която ми го прави, като цяло е много опитна и смела с филърите, но отказа да ми сложи 2 ампули наведнъж, точно заради това. Каза - "две наведнъж - не, може да предизвикаме оток. Сега ще сложим 1 амп., след някой друг месец другата".
Така написано звучи малко плашещо, но всъщност не е Simple Smile, и резултата за мен си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт