Единадесети клас 2020/2021

• 42 610
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • София-град

Мойто момиче не се прави, че много знаеш. Аз съм учителка с 35 години стаж и казвам какво ще бъде в нашето училище. Прочети наредбите и после говори. Simple Smile
JoyJoyJoy
Представих си, как Дидева сяда и за пръв път отваря наредба и сяда да рисува диплома за випуск 2022...
Момичета, извинявайте, но не се стърпях! Това е уникално! Joy

Щом не можеш да се сдържиш, значи съм си свършила работата! Момичета, изпратиха ме тук да разнообразя темата не разбрахте ли? Там от дето идвам се претисняват много, че темата е към упадък, а това ги тревожи! Надявам се да съм си свършила добре работата с летащия си старт! Simple Smile Дидева извинявай ако съм те обидила, ама за да разнообразя темата трябваше да направя нещо.

Тъй като това е последната ми публикация ви желая - весело лято и много теми да имате още!

А сега аз отивам в друга тема, защото и там трябва да разнообразявам диалога! Wink Wink Wink

За малко да забрява оценките от поставената от мен задача: Без домашно за всички Wink  - няма да пиша двойки защото е лято а и нямам достъп до дневника.

# 481
  • София
Момичета, изпратиха ме тук да разнообразя темата не разбрахте ли? Там от дето идвам ...
От четвъртото измерение? Joy

# 482
Днес за първи път синът пътува сам с влак заради уроците по плуване и ми излезе новината, че точно влакът, който трябваше да хване се е ударил в багер:confused:
За щастие е хванал друг влак, но е звънял на чичо си да го прибира с колата, защото са стигнали до някъде.

# 483
  • Чикаго / София
Бети голямо и самостоятелно момче имаш вече! Предполагам колко ще ти е притеснено, но няма как да стоят все залепени до нас.
Аз бях на 16г. когато отидох за пръв път сама на море с приятелки. Пътувахме с автобус от София до Китен. От там насетне, всяко лято ходихме сами. Как са ме пуснали майка ми и баща ми, не знам.

Призма ще пиша, но тук всеки дистрикт взима решения самостоятелно, не се влияят от държавн наредби. Повечето Гимназии започват онлайн, нашето училище е от малкото, поне около нас, което предлага и присъствено обучение. Ще видим какво ще кажат. Днес сутринта имат среща на борда на училището и чакам да изпратят информация с новите решения.

# 484
  • София
Ирка, а какви са нагласите за SAT-а? Дени кога ще се явява? Ти беше писала, че се е заела да прави пробни тестове, но виждам, че много университети минават на вариант test optional. Вярно, предимно за догодина, но мисля, че може и за нашите да е валидно.

# 485
  • столицата
Дидева, след като вече беше министър, сега ти предлагам нов никнейм "моето момиче"🤣🤣
Аз все още удържам атаките за самостоятелно летуване на морето.Но те продължават.
Ирка, твоите родители са били много смели.

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 22:32 от galimar

# 486
  • София
Не "моето", а "мойто момиче".  Simple Smile

# 487
  • столицата
Може и "ваш'то момиче".🤣😃

# 488
Оххх, приседнах малко да отморя с вас и какво? Нови звезди сеят умнотии и се почувствах пак на бач. Няма отърване от 4 -ти километър.

Моят син беше на море от училище. Много хубаво са изкарали втора поредна година.
Сега попроговаря да ходели сами в края на август тяхната компания. Няма да стане. Казах му, че няма как да се настанят като всички са под 18 години. Трябва възрастен с тях, а аз съм свободна тогава.
Снощи дойде в спалнята и заяви: Маме, значи да кажа на децата, че ти ще ни водиш? Тъкмо и другите родители да са спокойни, м?

# 489
  • София
Като чета писаници и забелязвам правописните грешки. Като правило, когато са технически не ме дразнят. Самата аз много мразя запетаите и умишлено ги пропускам, където ми идват вповече. Но има места, където са необходими.
Та в този ред на мисли, ми се струва, че ако някой се вживява като учител, би трябвало поне да пише така, че да може да му се разбира.
Мойто момиче не се прави, че много знаеш. Аз съм учителка с 35 години стаж и казвам какво ще бъде в нашето училище. Прочети наредбите и после говори. Simple Smile

Прочети чл. 15 на наредба № 4 за учебния план. Simple Smile
Това нейното момиче, в съчетание с учителския й стаж, направо ме хвърли в оркестъра. Даже няма да споменявам заповедните изречения, завършващи с точка и наредбата с малка буква.

Та ми се струва, че ако въпросната "учителка" си прочете литературата за лятото от спикъка с книги за 5 клас и си подготви тетрадките за следващата учебна година ще е по-добре. Все пак след 15.09 вече никой няма да й повярва, че през лятото е била учителка, а на 10.09 рязко е свалила 30 години и отново е на 11.

# 490
  • София
Момичета, изпратиха ме тук да разнообразя темата не разбрахте ли? Там от дето идвам ...
Ох, и на мен така ми прозвуча.. ама не така с лошо де.. от онова измерение. Нали всички холивудски извънземни идват с мир Simple Smile))))))))))))))

# 491
  • sofia
Ох, и на мен така ми прозвуча.. ама не така с лошо де.. от онова измерение. Нали всички холивудски извънземни идват с мир Simple Smile))))))))))))))
А,  не всички са с мир. Спомнете си "Деня на независимостта". И в този ред на мисли си спомням една случка с набора, да е бил 2-3 клас и наскоро беше гледал въпросния филм. Обяснявах му, че няма да учи на 22.септември и ще празнуваме деня на независимостта, а той възкликна възхитен: Били сме се с извънземни!?!!? Joy

# 492
  • София
Маме, значи да кажа на децата, че ти ще ни водиш? Тъкмо и другите родители да са спокойни, м?
Маме, къде ти трябваше да казваш, че си свободна в края на август Simple Smile))))))

Мирта, аз не съм почитател на фантастиката, затова ако срещна извънземно наивно ще реша, че иде с мир и ще си умра мърцина Simple Smile)))))

# 493
  • София
Oooo , каква веселба е тук, а аз се миткам по улицете с девойката.
Синковеца немога да го изчегъртам от стола, вече позеленях от нерви, не стига извънредното, че бяхме затворени, сега дочувам , че от октомври пак се гласят да ни затварят, ами и гадината не иска да излезне .
Започвам леко да изоставам с инфото за наборчето, ама девойката е седмокласничка на есен и там хвърлям сега енергия си. Ще разчитам на вас да споделяте всичко тук в темата.

# 494
Аз имам обратния проблем - ако може все навън да са... Особено Косьо, малката повече се задържа вкъщи, но е на периоди. Сега и като работи от един месец, понякога и участия от танците има, фитнес, приятели.... Не го виждам.

Общи условия

Активация на акаунт