Единадесети клас 2020/2021

• 42 592
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Аз имам обратния проблем - ако може все навън да са...
И у дома същата работа. Зает човек бил. С ангажименти . Днес към 13 часа грабна микрофона и раницата и се изнесе. Хапна един таратор и кълва няколко хапки месо. Взе едно шише минерална вода и  3 лева и ще се прибере към 9-9.30. Има си пари, но си ги харчи за неговите си неща - дрехи и джаджи

# 496
  • София

И у дома същата работа. Зает човек бил. С ангажименти .

Питаш ли го какво му е  ААААА Stuck Out Tongue
Да не мислиш, че му е лесно , толкова много ангажименти за отмятане Stuck Out Tongue

Ама то няма угодия , аз сега мрънкам, че не излиза и цял ден чука на компа, ама пък ако не се прибираше, щях пък да мрънкам, защо не се прибира .

# 497
Тъкмо се бях отчаяла, че само моя е по цял ден по улиците. А пък то имало и други съмишленици. Вече съм по-спокойна.

# 498
  • Русе
Аз нали съм студентка задочно и току що излезе заповед, че ще бъдем онлайн. Малко странно на фона, че искат да пуснат учениците присъствено :newsm78:
Вече толкова време у дома ми се искаше да изляза малко. Дано поне децата да пуснат, ако ще и за малко.

# 499
  • столицата
Тъкмо се бях отчаяла, че само моя е по цял ден по улиците. А пък то имало и други съми3шленици. Вече съм по-спокойна.
Моето е на цикли-може с дни да не излезе и само пред телефон, компа или ел книга и после дни, в които едва я прибирам.

# 500
  • Русе
Ели нищо не казва за морската снаха.

Всеки ден се засичаме с моя син за около час - периода в който закусво обядва и си приказваме по разни теми. Повечето случаи ме довежда до тих бяс с преклонението си пред неща, като Травис Скот, Саудитска Арабия, Херън Пресън,блок чейн. Подозирам че се забавлява доста . Преди малко се натъкми като за сгледа, даже се върна да се вчеше, понеже в асансьора имаме огледало и изчезна

# 501
И аз съм с бъдеща седмокласничка, та следя там стриктно, че преди години вас късно ви намерих. Иначе наборът работи и събира пари за кола. Сутринта не се чувствах добре(стомашно-чревен вирус) и му споделих, че ми е лошо. Звънна ми в обедната си почивка да ме пита как съм. Много мило ми стана 🙂

# 502
  • столицата
Браво!
По темата за колите ми се изправя косата още отсега.Догодина първите набори стават на 18. Моето е чак в края на годината, но още отсега знам, че ще иска да излиза с приятелите-шофьори.

# 503
  • sofia
Моят набор март месец ще навърши 18 и мисля другото лято да го запиша на шофьорски курсове. Баща ми му е обещал, ако изкара книжка, да му подари колата си. Само, че пари за поддръжка ще трябва сам да си изкарва.

# 504
  • София
Въй! За какво говорите! Моят има още хляб да яде до 17тата година. А 18тата въобще не я споменаваме още. 😅

# 505
  • Русе
Амбър, следобед кацнахме и той веднага отиде при нея. Сега го чакам да се прибере за вечеря и да сподели. После щяла да го води на разходка по центъра.

Напролет ще го запишем на шофьорски но никак не му е по сърце шофирането. Ходи с баща си на полигона ама не било неговото.

# 506
  • Русе
Ели, имаш си значи отмяна.
На мен не ми показват нищо, защото съм рекла направо да си го поемат, ако има желаещи.
  Кола и Светослав си избира, въпреки че за сега си харчи парите, вместо да си ги събира. Казала съм, че кола няма да купувам, да го мисля по пътищата. Да си купува когато му дойде времето, да се надяваме и акъла. Но курсът ще изкара веднага, когато навърши годините или там месец два преди.

# 507
Роско даже вече си е решил на коя дата догодина ще започне шофьорския курс. Голямо желание има. Сега само тормози кака си да го кара напред-назад.

# 508
Да, и ние сме на тема кола. На 18 става в края на март. Ще му дадем една от нашите стари коли да се понаучи да кара първоначално. После да си събира пари и да си купува каквато си иска. И сам ще си плаща гориво, граждански и т.н. Курсовете ще кара вероятно напролет или края на зимата, според зависи какво казва законът. Не знам дали повече ще ме е страх сам да се вози или както сега, когато го возят приятелите му. Преди години много ме притесняваше този момент, особено с приятелите, но той дойде така неусетно...

# 509
  • София
Миналата година се запалих за мотор и реших тази година да карам курс, и му викам на моя Убавец  да ходим заедно , той не та не .
 Имам познат интруктор много добър и отговорен , научавате да караш както си трябва, а не като повечето да вземат парите и да те избутат до книжката. Ама магарето не иска, ползва си метрото или аз понеже доста често ходя в района на НДК и ме кара да го карам , че и те си определят срещи там.

Ей, за това си мислих онзи ден , като гледах едно келешче 20 годишно как летеше и пилеше гуми и вътре се бяха натъпкали  / съответно и мацки имаше /и видиш ли колко съм як Confounded

Не знам дали повече ще ме е страх сам да се вози или както сега, когато го возят приятелите му.

И аз затова го  натискам, защото ще съм по спокойна той да кара, отколкото да се вози при друг, макара, че приятелите са му все размуни деца / още си подържа връзка и предимно се виджа с децата до 7 клас, отколккото сега с тези в гимназията/.

Общи условия

Активация на акаунт