Единадесети клас 2020/2021

• 42 360
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Така е, той е с профил. И понеже хич не се задълбавам във всекидневните промени от МОН, само чета тук и Дидева във ФБ. Обърквам се с тия профили дето ги споменавате и си мисля, че и при нас ще има такива промени.
Уф, още езици Head Band Алекс ще засияе  ooooh!

# 241
  • Русе
Ели, не съм сигурна за езиците. Само предполагам. Лятото си говорехме с една учителка от вашето училище и тя се чудеше какво друго ще сложат и предположи че ще са езици, но и тя не знаеше. Директорите са всичко и за всички в училищата. Но при вас няма да има някакви качествени промени навярно. При езиковите са въпросите, защото повечето ,като нашето не са се кометирали никакви профили освен езика. Значи заради тези езици ще ни правят на маймуни до последно. Но пък на моето дете това му се отдава и ще скачаме докат можем, ама докат рипаме, може да посритаме някого.

# 242
  • столицата
При нас днес ще има учителски съвет. Според детето, темата ще е 12 клас. Силно се надявам и темата за профилите най-накрая да се промъкне за обсъждане/финализиране.
Велина, фен съм на вашия директор. Много деен. Личи си, че му се работи и се опитва да изясни неяснотите лично за себе си и после за ученици и родители. Стана ми интересно, че историята не е съчетана с БЕЛ. Все пак тази година Софийският университет ще приема за специалност "право" само с матурата по БЕЛ и диплома.
Моето очаква с нетърпение с какво ще комбинират МАТ. Комбинация само с физика би било предизвикателство. Ако е с ИТ ще е много доволна.
Добре, че не са 12 клас тази година.

# 243
  • София
Призовавам Вачето да дойде да каже, каквото има да казва, за да не дойда да го кажа аз. Innocent

# 244
  • София
Призовавам Вачето да дойде да каже, каквото има да казва, за да не дойда да го кажа аз. Innocent
Ей! Що ме срамуваш сега... Wink
Ами ще кажа... детето спечели награда Simple Smile
 Александра спечели I-во място във възрастовата си група с дигиталната рисунка "Бъдеще" в КОНКУРС ЗА УЧЕНИЦИ НА ТЕМА: “ЧИСТА ЕНЕРГИЯ ЗА ЧИСТО БЪДЕЩЕ”. Конкурсът е организиран от Булатом. Гордея се с моето талантливо момиче! Heart Heart Heart
Ето рисунката
Скрит текст:

# 245
  • Русе
Ехаааа, Ваче, уникална е!
От къде го взе това невероятно дете? Simple Smile Поздравление и за теб, и за Сашето Hug

# 246
  • София
Наистина рисунката е уникална! Браво на талантливата Саша! Ваче, гордей се! 🌷🌷🌷

# 247
  • София
Малееее Ваче страхотна е рисунката!Браво ва детето! Hug
При нас нищо ново,само дето даскалите в нашето училище нещо се опитват и оценяването да направят по-реално и образуват тормоз на децата.Искат камери,микрофон правят тестове от сорта на 10 въпроса за 10 минути и т.н.
Малкия му текат изходящите нива,но гледам не се тормози много пък все хубави оценки има.Според мен тея 15 дни до средата на юни са излишни,но нещо ще ги карат рисунки да предават,проекти по технологии и презентации.
Ще връщаме учебниците под строй и за час всеки клас,за са тямало засичане.

# 248
  • Русе
Ваче, много идейно и чудесно изпълнено, ама не съм изненадана де . То при Сашата е голямо съчетание на дадености ,които се реализират.

Моето дете си заплю поредното занимание и имаме даже избрано училище. Но за две години - като знам динамиката напоследък, няма да се учудя ако смени поривите няколко пъти.

# 249
  • София
На моето дете желанията са като тюрлюгювеч. От това малко, от другото много, от третото колкото дойде и накрая: Бляк!
Не го разбирам честно казано. Но проблемът е, че и той не е наясно със себе си.

# 250
  • София
Моето пък нищо не иска! Не просто не знае, а и не мисли изобщо накъде ще се ориентира. Чете цяла нощ, спи половин ден, другата половина вегетира, опитвайки се да прави там каквото са им дали. Към 19 се разсънва, играе на игра докато не го изгоним в леглото и пак чете до 4-5 сутринта. Не искал да мисли още с какво ще се занимава...Той и да иска, ме съмнява, че може да мисли! Толкова е навътре в неговата реалност, че сутрин, като го будя, ми бълнува за книгите и героите си. Книги, игри, филми-всичко е фентъзи и комикси, направо е в аниме-свят.

# 251
  • София
Благодаря ви! Тя и Сашата си живее в игровия и аниме свят. Дистанционното обучение й дойде дюшеш 😜

# 252
  • Русе
И Светослав е маниак  по анимета. Даже имам задача да гледам едно, което било като за мен. Ама как да отделя 4 часа.
  Покрай дистанционното има повече работа, защото повече самостоятелни задачи. За пореден път установявам че няма грам аналитични възможности.

# 253
Здравейте и честит празник, макар и в края на деня!

Вачееее, браво! Поздравления! Толкова, ама толкова прекрасни девойки имаш! Аз се развълнувах, все едно моят син е спечелил награда.

При нас профили, избор и т.н. се разиграха миналата седмица с участието само на децата. Никой нищо не информира директно родителите.
При синът ми има първи и втори профил са още от осми клас - математика и информатика. За жалост на техния клас не предложиха история, което му беше едното желание. С химията са голяма любов, но не смята да университетства с нея. Та...трети и четвърти профил избра БЕЛ и АЕ. Надява се матурата по избор да може да е по английски, въпреки че е трети профилиращ.

# 254
  • София
Емонка, ❤️
При нас и родител трябваше да се разпише на заявленията за профил. Поне такъв ми е спомена де... Децата сами си избираха, но ние сме все пак уведомени. Сега ни искат снимки за свидетелствата, та трябва и това да свършим.

Общи условия

Активация на акаунт