141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 081
  • 712
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Ети тя грейна но аз не ставам за фотограф! Цветовете са по наситени и е още по хубава...Накичила съм и лампичките но и те не се забелязват Sad
Зори имам още малко по къщата да правя! Бавничко върви, не е от лесните!  Сега ще се видя от четвъртък до другия четвъртък колко ще ушия, нали съм си в къщи уж! И аз си мисля за Нелка, изведнъж изчезна! Нели липсваш в темата, така да знаеш!
Добри Flowers Hibiscus

# 256
търся ти оригиналните вилерови схеми.
помня, че бяха огромен архив... Sad
от тогава смених 100 компютъра и всичко изчезна.
Добри ако е намериш цена няма имаш направо ме е срам от себе си... още тогава трябваше да и направя копия на по малки листа ама на...Сега вече е почти невъзможно да се шие по нея срам срам...

# 257
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
намерих каквото търсих, но ... Sad не мога да стигна до архива. не става.
Скрит текст:

https://www.goblenite.org/showthread.php?1414-Wiehler/page3
може би ако пишеш директно на тези две потребителки ще стане.
ако са го свалили навремето, още го имат и са готови да го споделят... Sad

намерих това http://www.vishivay.com/schemes/more/g-407-tajnaja-vecherja.html
пише, че е на Лука-С, но е възможно и те да са копирали вилер.
ако имаш време и желание, свали си го и виж дали съвпада по брой конци, брой бодове и т.н. с твоята схема.

и още едно непроверено https://moresxem.com/tajnaya-vecherya-viler/

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 12:21 от st. Dobri

# 258
  • София
Миналата седмица:

Тази:

# 259
много подредено шиеш. Simple Smile
аз съм по-непостоянна. развален ми е компаса и давам малко от лявата страна, малко от горе и после надясно и хоп - Мадоната прогледнала. Simple Smile

# 260
  • София
Добри, ти ме уби! Smile Аз се чудех дали да не пиша колко съм разхвърляна и бавна, но реших да се въздържа. Важното е, че ми харесва как се получава и всеки път като мина край него му се наслаждавам, макар и още нищо да не се разбира. Kissing Face

# 261
аз обичам да ме гледат докато шия. няма значение какво е - лице, пате, мече...

# 262
Ето го моето етапче :

Направо го обожавам този гоблен, шия го с огромно удоволствие 😍

# 263
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Ии здравейте, момичета! Hug
Ето ме и мен с етапче.
Преди:

И с тези супер-дупер пипкави цветенца с 1001 цвята и нюанси...

Тока ми взеха, ама пък са тооолкова красиви и така греят, че думи нямам. Много ми харесва как се получава Heart Eyes
Зори много красиво изглежда твоето начинание... Sparkling Heart

Vanja77 добре напредваш и ти Hands Thumbsup

Добри, както винаги си неизчерпаем извор на информация! Flowers Tulip

AniGaSt дано успееш да си намериш нужното, че този проект е веднъж в живота. Flowers Hibiscus

Нелка, обади се, че и на мен ми прави впечатление, че поизчезна...

Да ви се похваля - подхванах и пингвините. За мое учудване и панамата си разграфих с конци, и кръстчето ми върви добре, и на гергефа успях да я закача, нищо че е сравнително по-малка от него Satisfied  Има и контур, с който ще се боря като му дойде времето. Няма да го показвам засега Stuck Out Tongue Winking Eye

Усмихнат ден на всички!

# 264
Благодаря Добри но нито една от двете не се доближават като символи до моята схема.Писах на двете момичета за които ми каза дано се отзоват те.И остава един вариант който ми е малко скъпичък ама ако няма как иначе ще го направя.Ама и те как може да пускат схеми като бебешки чаршафи.

Снощи започнах Селският двор и....веднага обърках та вече порих на първият цвят....не тръгна добре ще видим нататък за етап другият четвъртък.

# 265
  • Бургас
Цвете феята е почти готова! Много е хубава!:smile:
Зори имаш освен къща и човеци ако не се лъжа! Този гоблен има доста детайли по него не вярвам да скучаеш! На 18 каунт ли го шиеш?

# 266
  • sf
Айде едно етапче и от мен

# 267
  • Norge
Ида, ида!!
Цветенце скъпо, Зоре и Пипе, точно седнах да изчета пропуснатото и преди всичко останало - по една много силна прегръдка на тричките ви!! Gift HeartGift HeartGift HeartGift HeartGift Heart

Няма при мен зима, всъщност цялата зима я изкарахме на няколко плюс градуса. За капак, купихме и нова снежна фреза, голям зИян стана, така си стои, милата, непорочна след първия си сезон Simple Smile
Но за бурите, Зоре, си права. Съвсем на север добре поваля и подуха. Половинката ми е от навръх Нордкейп; там де що има път по острова, все е затворен Joy

Аз и дума да не става, че ще мога да изкоментирам всичко след два-три дни отсъствие. Така ѝ се ядосах на мамата като ми открадна написаното, че после не стъпих тук. Hands Thumbsup А то междувременно се събрало, че се събрало ѝмане и хубости, иди, че опиши всичко. Sad
'Ма то и да опиша, кой ли ще го изчете такъв ферман.
А ако пак стане като онзи ден? Те тогава вече трябва да насъскам Гешев към змийското гнездо на БГмама, което ми краде ръкописите. Wear Mortar Board (това вместо каскет).

Не мога обаче да не изохкам за къщичката на Пипито. Извънредно красива в моите очи!

Зоре, да знаеш откога ми се иска и на мен да захвана нещо в този стил, с лек наивизъм в него, но защо така и не съм го направила, ей на това отговор нямам...

Цветченце мое, кога успяваш да напредваш толкова! А на всичко отгоре, хубавицата ти става все по-вкусна на цвят Kiss

Петя, Дидка, хубаво е, че се показвате от време на време, може и без бродерия, важното е да не се забравяме! Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Кокиченце, всичко ти е хубаво, но котетата, ах котетата! Two Hearts Май имам слабост към оранжевите човечета; веднъж си прибрахме едно такова от един строеж - мършавоо, мърлявооо…. След като дойде на себе си, отвърна по начин, който досега не съм срещала при никое друго коте. Много го/се обичахме.

Добре, тежка задачка е щампата (само веднъж съм пробвала), но ти си герой и ще се правиш, а и то грее, грее.

Ети, Joy Остава за следващия път.

От двете нови на Аетера и аз съм като Зорито - пейзажът.

Боже. Рисе, думи нямам!! Как се работи такова чудо!! Hushed

Орехче, целувка за окуражителните думи. Няма да стане с преразказване на вече написано и изгубено. Не може да не знаеш какво е усещането: чувстваш се фалшив, сякаш крадеш чужди думи и ги представяш за свои, много никакво чувство Sad Обаче обещавам да си наваксам оттук нататък Simple Smile
------След споделеното от теб, се вдъхнових и се качих на тавана, изрових Вилер-ите и вместо само да се одумвах, реших, че може да представя нагледен материал.
Знам, че съм споменавала, но ти си новичка, затова да повторя.
Преди години посетих Вилер в къщата, където им беше кантората/изложбените зали. Очаквах да остана възхитена и замаяна от онова, което ще видя там, а се оказа, че не изпитах подобни чувства. Там си бяха гоблените, и най-големите бяха там, но някак вълшебството не се случи. Това не означава, че не си купих, де. Simple Smile 

Хайде, показвам невиждани неща. Grinning
Един ми се губи и един има недовършен.
На Пармската госпожа платът е направил гънка на много стратегическо място - назолабиалната черта, като е придал допълнителни 10 години към и иначе достолепната ѝ възраст Simple Smile

# 268
Страхотна тема.Марко късно ви намерих,но няма значение.

# 269
  • Norge
Няма късно!  Simple Smile Вливаш се и си издумваш и показваш всичко, което ти е на сърце. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт