141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 001
  • 712
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Eй, страхотни сте, благодаря ви за бързите отговори Simple Smile

Иска ми се да успея за срещата, но не мога да потвърдя изобщо, при мен всеки ден все нещо се появява, работата ми е свързана с постоянно пътуване. Надявам се да мога в бъдеще да ви видя и на живо. Спомням си много отдавна имахме една гобленарска среща, та имам много мили картинки и емоции от тогава.

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile който има желание да види една сирена уголемен модел, да заповяда. там съм.
мястото е обявено, часа - тоже.
Simple Smile

# 77
  • Карлово
В такива моменти безкрайно съжалявам, че живея на една туба бензин от големите градове(в частност София). Завися от обществения транспорт , който е под всякаква критика и мечтата ми за срещичка ще си остане блян неосъществим. Радвам се за вас момичета!

# 78
е какво. ще минем през Карлово. Wink

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 18:47 от st. Dobri

# 79
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
А пролетния пейзаж е невероятно-разкошно-прекрасно-съвършено-удивителен! Красота и изящество. Как ли ще грейне с контура... Направо незнам, ще чакам с нетърпение! Heart

Значи, бройте ме и мен! Фреди, на Плиска, 16:00 часа, в събота - 14.03!!!
Сега да питам - как ще се разпознаваме? По гоблените? Kissing Heart
И няма ли да ни гледат като полезни изкопаеми, да си шием в кръчмата...

Може и да съм захапала, примерно...парче панама, червен конец? Други предложения? Grinning Grinning Grinning

# 80
червен карамфил и вестник "Работническо дело" вече е зает нишан - това с червения конец е идейно. Simple Smile

динков и донси вече познавам - само теб ще разпознаваме по конеца Simple Smile

# 81
Ние от прованса ще сме мислено с вас и ще се надяваме после на подробен отчет Simple Smile.

Sherlok, много сладко сърчице!И аз го мярках из сайтовете и съм си го "архивирала" за в бъдеще. Панамата обаче ми е интересна. Като на тонирана ми изглежда, ти ли си я правила по някакъв начин?

Нелката избухна, както си го представях. Много са хубави книгоразделителите, ще ми бъде интересно и на мен, как си ги оформила. Отдолу е нещо твърдо, картонено може би?

А за пролетния пейзаж на elfi_f, каквото и да кажа ще е малко! Настроение, красота, щастие....такива емоции носи и зарежда с настроение. Грее направо!

# 82
  • sf
Ако искате първо пред Билата да се срещнем/разпознаем и заедно да влезем. Аз съм кръгличка чернокоса с очила. 😁

# 83
  • Norge
Аха, и ние от Северозападните покрайнини ще чакаме новини и снимки. Innocent

Шерлок, нежничко, пълно с Baby breath Two Hearts
А защо плач?

Рисе, много, много ти благодаря за добрите думи! Kiss Точно сме на едно мнение за контура.
А това, което съм захванала сега, и то хич не лъже. Само дето при него и кръстчетата са pain .. … Head Band
А сърцепалмичката все ще дойде време да я видим, ние сме тук.

Цветенце,
Цитат
Може и да съм захапала, примерно...парче панама, червен конец? Други предложения?   
Само захапване не стига. Трябва да изядеш ритуално поне няколко квадратни сантиметра, иначе не се познава дали е човек от съзаклятието. Kiss

Зоренце, много ми е ценно всеки път когато напишеш нещо. Gift Heart

Оформям разделителите само на ръка, никога не съм ламинирала.
Като пълнеж използвам едно по-дебело ацетатно фолио.
Пристягам с множество конци откъм гърба, за да легне бродерията точно по права нишка, че иначе... Disappointed
Оттук нататък е по-пипкавата част, поне в този случай: нагаждане на парче плат, което да се подава само на 2мм от ръбчето. Честно казано, ако имах филц в подходящ цвят, сигурно бих ползвала него, защото задачката с плата е мъка.

# 84
  • sof
Ох, размазващо готини сте! Нямам търпение за събота, ще дъвча ритуално панама, държейки червено чиле значи, Добри ме познава, гледайте за една жаба около сирената.

Ама верно избухнахте! Прелестни! elfi_f, прилича на един модел на Dimensions, ако търсим оригинал за японската градина. Sherlok, аз съм се замисляла да пробвам багрене на лен, ти изпреварваш, а сърцето е такова красиво! КотеVania, идейни са и нежни, празнично-декоративни едни такива, а пък nelka, къртиш мивки! Книжна книга не съм купувала от години, поради теглото, че все съм на път...

# 85
добре, убедихте ме! чакаме се пред Билата.

за да ме разпознаете, ще наметна една коледна ярко червена покривка с бродирани снежковци.
Simple Smile

# 86
  • В страната на мечтите
Момичета, благородно ви завиждам за срещата! Искам и аз, ама пусти 2000км...Освен да ви поканя вкупом нагости Joy

Нелка, ти кога започна кубинката, кога я завърши, че и шевици оформени...Уникална е станала, заслужава си всичкото време по контура!

И всичко останало показано също ми харесва, ама нá - не помня на кой кое е, та не смея поименно да не объркам нещо Blush

П.С. Аз винаги шия кръстчета, контур, френски възли и каквото има и чак след това пера - досега проблем не съм имала.

# 87
  • Norge
Хихи, Динков, това с книжките - познато. Аз все гледам да пътувам само с ръчен, обаче много държах да чета И книга. Една „Мадам Бовари“ , лепена, старателно я разлепих отвсякъде и си носех на пътуване по няколко страници. Joy

# 88
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Ако искате първо пред Билата да се срещнем/разпознаем и заедно да влезем. Аз съм кръгличка чернокоса с очила. 😁
Дадено - пред Билата. Тя ми е слабост, ама това е друго тема...

Аз съм съвсем обикновен човек съм си, ще бъда с шоколадово - кафяво шушляково яке до коляното, с очила съм и аз... То друго няма в мене Bowtie
Да се отбележат - военни кубинки 42ри номер!

Нелка - щом трябва, ще дъвчем... няма са цепим от колектива, я!

# 89
вижда се, че търговията ви влече. Simple Smile
аз пък ще хвана Радой Ралин под ръка и ще чакам там. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт