Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 786
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета 💕
Времето навън е прекрасно 🌷, но настроението изисква още усилия.
Със  тревога слушам новините касаещи пряко нас, така и тези в световен мащаб.
Снощи на онлайн гледането хванах края на новините при съседите - дадоха пълни с народ улици и кафенета.  Нашият екип  сякаш е на по-изолирано място от многолюдието на Истанбул и дано да успеят да направят един добър финал.
Имам предвид логичен.
Злото в лицето на Акън досега, по един или друг начин ще бъде заменено с това на Кахраман.
Интересно ми е  за къде се е запътил Санджар
- дали не към планините /За които спомена Халисето когато беше в болницата/.
Тези планини и преди бяха споменавани  - когато търсеха Неждет.
Да не би там да имат други "закони" независещи от общоприетите официални.
Акън ако влезе в затвора, както е манипулативен и имащ пари - ще си живурка  супер спокойно. А може и да избяга.
Трябва да бъде елиминиран, но как - идея си нямам. Сериалът трябва да покаже най- правилното решение каква съдба чака мъж който е упражнил физическо насилие. А това е затвор. Трябва да има обаче подадено оплакване. За Акън са две.
Но как ще решат този казус СЦ -  дано да е удовлетворително.

# 421
13 серия с руско озвучаване
http://turkish-tv-series.ru/turkey-serials/14295-doch-posla-sefirin-kizi-vse-serii-turciya-2019-smotret-onlayn-tureckiy-serial-na-russkom-yazyke.html

# 422

"Само нещастният знае какво е щастието. Светлината не блести, когато е светло. Тя свети в тъмнината..."
Ерих Мария Ремарк. германски писател

# 423
Здравейте,

Разпространението на covid-19 в Турция започва да набира скорост. Аз много се надявах, там нещата да се позабавят, но при тези отворени граници и хора, пътуващи навсякъде, явно е невъзможно.
В неделя обявиха 3-ма заразени под наблюдение, без да са болни, в понеделник - 18 човека, предимно дошли от Европейски страни и САЩ, а днес, само за денонощие, цифрата е скочила на 47 души, потърсили лекарска помощ! Населението на Турция е над 85 милиона, малко ми е трудно да си представя как ще затворят там пазари или джамии, но дано предприемат действителни мерки за ограничаване на заразата!

Да пожелаем на любимите си актьори да се съхранят здрави, както и самите ние, разбира се.
Целувки в сериала, предвид обстановката, според мен са крайно нежелателни.

Ето едно тематично колажче от феновете с пожелание за хубав ден! Simple Smile

# 424

"Душата разцъфтява от уюта.
Уюта се поява от щастието.
А щастието се крие в дребните неща."

Катерина Каралинас

# 425
Момичета Two Hearts
Кажете нещо позитивно.

Аз  толкова съм се смарангясала, че нито ми се гледа ТВ за новините, нито ми се коментира  и серията.
Усещането ми, че Санджар  ще самонакаже жестоко себе си, след като предаде Акън на правосъдието е особено силно.
Всичките приказки на Гедиз ще имат още по-голям принос за това самонаказание.
Това не е да го спаси - това е да му вмени още повече вина, че Наре ще е нещастна с него.

"Ти ще я разплакваш - аз ще изтрия сълзите ѝ, няма да позволя и една сълза да потече по лицето ѝ"

"Да тръгнеш и да не се върнеш, или ако се върнеш да не се видите"
Значи Санджар ще напусне Мугла, след като осигури на Наре и Мелек спокоен живот. Наре категорично му каза, че никога няма да прости. Че той я е загубил завинаги.
Наре раздели Санджар -  този, който я е изхвърлил от живота си и Санджар бащата на Мелек.
Единият е в реалността, другият е този който е представяла на Мелек  осем години.

Чудех се за мотото - ще се обичат до смърт, но няма да си простят.
Наре го каза няколко пъти. Чудех се Санджар какво няма да прости - ами същото и той. Няма да прости на себе си.

В крайна сметка си мисля, че след като Гедиз  "надъха" едно хубаво Санджар - колко е лош и как ще продължи да вреди на Наре и в същото време му  обещава как той самият ще се грижи за нея - Санджар ще избере второто.
Няма да се бори за Наре и ще я остави на Гедиз.
Е, и с това ще се накаже още повече. Ще изгаря, но ще е сам.

# 426
  • Пловдив

Следобеден поздрав.
И един линк от сета:

https://twitter.com/engingreekfc/status/1239884721812840450

Марта, в епизода, Гедиз се държи като приятел и на двамата.
Имай търпение...

# 427
А-а, аз си разсъждавам върху трейлъра.

Най-хубавият момент. Тримата заедно.
Дали ще ги видим и по-нататък по същия начин.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 18:41 от Марта_49

# 428

Момичета Two Hearts  къде сте?
От ТВ непрекъснато повтарят "Останете си вкъщи" така, че пишете по някой ред.
Ей, така да си даваме кураж...

# 429
  • Пловдив

Очите говорят.
Санджар ни показа, че Мюге е под наблюдение...

# 430

Марта, аз съм много разочарована от думите ти относно Гедиз, отново. Може би ми предаваш усещанията си към него и направо изпадам в дупка. Така изпадам в състояние да не ми се пише.
Чакам с нетърпение превода, за да ме извади от състоянието...
Иначе стоенето вкъщи си е изпитание, най-вече заради онлайн обучението на детето и все по-голямата зависимост от технологиите.

# 431
Ехооо... Stay at home ли сте... 4 дни съм си в нас побърках се, но така е правилно!
Ей, значи днес си позовлих да изляза до магазина защото не мога да седя в нас и просто не повярвах на това, което виждам, отнесох си и смеха в работа, че съм защитила чистачката ни, която е над 62 болен мозък съм.. 😅😅😅
А серията като гледам... Отиваме на сватба Гедиз Наре.. Завърта се на криво сериала.. Аааа, което ме сеща намерих ако бях облак и започнах  да го гледам... Брутален Енгин!!!!
А вие какво правите дамии Simple Smile

# 432

Аз си стоя вкъщи И почти редовно отварям темичката тук да се разсея, че само с този вирус ми гърми главата вече. Confounded

И нямам търпение като има превод серията да открадна едни 3 часа свобода от ежедневието. Иначе постоянно си повтарям "И това ще мине". Спокойствие, самообладание и търпение! Hands Pray

# 433

Не искам Санджар, да се прощава с Мелек....

Но тя се е справила 8 години без него...и пак може....

Надявам се, любовта в него, да надделее.Thinking

# 434

Марта, аз съм много разочарована от думите ти относно Гедиз, отново. Може би ми предаваш усещанията си към него и направо изпадам в дупка. Така изпадам в състояние да не ми се пише.
Чакам с нетърпение превода, за да ме извади от състоянието...
Иначе стоенето вкъщи си е изпитание, най-вече заради онлайн обучението на детето и все по-голямата зависимост от технологиите.

Значи от мнение или коментар към персонаж и дори към актьор - няма защо да се разочароваш.
Виж подобно отношение към този, който е споделил своето мнение - това не е приятно и по принцип не се толерира /правила на форума, не мои/.

Аз като чета как наричат Санджар /от 1 серия до сега/ и дори Енгин/преди да започне още сериала/ да не би да съм ходила да им казвам нещо.
Да си пишат - тяхно мнение. Но обикновено тези които харесват Гедиз, пишат  гадости за Санджар, без да отчитат неговата позиция в историята. Не, че не съм критикувала Санджар и то първите няколко серии. Тогава ни показаха историята само от едната страна - тази на Наре. Но когато започнаха да повдигат завесата и от Санджар - нещата откъм неговата страна излязоха не дотам такива, каквито ги мислех в началото.

Да Наре е жертва на трима мъже - първо на Акън, после на баща си и накрая на Санджар.
Но сега какво стана - Акън да остане жив, баща ѝ може да  прави търгове и да се гуши с милиони пари, а Санджар да иде в ада - където било мястото му, без шанс.
Айде, поне като разбере че ще напусне живота ѝ завинаги - да не таи вече толкова гняв.

А относно Гедиз - коментирала съм  трейлъра. Правя си някакви предположения.
Направи и ти твоите и която познае черпи другата...

Общи условия

Активация на акаунт