Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 766
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Знаете ли какво искам да видя в последната серия на сериала.
Ефето ще направи всичко възможно Наре да му прости. Малко "а ла Керим". Колкото и да се прави на твърда Наре ще отстъпи, защото знае, че може да бъде щастлива само със Санджер.
Яхя ще се разочарова от Дуду и ще се опита да си върне Елван, но тя ще го поизмъчи, пък тогава...тя си знае.
Мюге ще се премести в Истанбул на работа и там ще срещне подходящия мъж.
Батко Гедиз не успял да спечели любовта на Наре заминава на дълго пътешествие да си търси късмета в любовта.
Таткото посланик изпаднал до просешка тояга работи в маслинените плантации на Санджер.
Акън затворен в психиатрична клиника, заключен в пълна изолация и загубил разсъдъка си завинаги.
Халисе анъм в къщата на Теменужката, ударена от гръм лежи върху най - красивите чаршафи неподвижна и без да може да каже и дума, само мига с очи, а снахата вързана с дебел синджир за единия крак на леглото и я обслужва.
Не знам какво да правя със Зехра и Каврук.

# 451
  • Пловдив

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 23:57 от mariana51

# 452
Благодаря за преведения епизод, момичета.
Бъдете здрави вие и вашите любими хора до вас. Невероятни сте.
Това е един от моментите, на които се смях от сърце. Не разбрах какво си говореха Санджар и Гедиз, но Акън, ако можеше, щеше да влезе в чучура.

Горе главата, момичета, не се давайте на един нищо и никакъв вирус. И това изпитание ще мине. После ще се смеем над цялата ситуация.
Мен ме притеснява фактът, че Акън разбра за Кахраман и да не вземе по някакъв начин да се комбинира с него. А що се отнася до Санджар, ако искаше да го убива, щеше да има локва кръв в банята, а не само няколко капки. Ще видим какво са ни подготвили СЦ.
Ще изгледам епизода и ще пиша.
Малко за повдигане на тонуса /аз така го правя - с хубава музика/.

https://www.youtube.com/watch?v=8P8fDjjYFi4

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 01:41 от Ваня_С

# 453
  • Pleven, Bulgaria
Огромно и сърдечно благодаря за бързия превод на всички момичета,взели участие!Както казват нашите съседи-здраве на ръцете ви!
Наистина,Марианче,велик Енгин!!!Страхотна серия,много,много вълнуващи Енгин и Неслихан!
Толкова безнадеждност и обреченост лъха от целия епизод,че буца ми е заседнала в гърлото.И с буквичките ми се затвърди усещането от снощи.И какво сега?Върнахме се в отправна точка.В първа серия плакахме за Наре.В края на сезона плачем за Санджар...Думите  му в началото пред колибата-Много ли те болеше? -чак мен ме заболя.Дори не мога да определя за кого по-точно ме боли.Почти от началото на сериала казвам,че и за двамата.За пропуснатото,за изгубеното,за несправедливостта на живота към тях,за жертвата,която принасят на злото.....Много,много тежък епизод!Санджар е справедлив,Ефе е....Наказва тези,които го заслужават и няма да постъпи различно със себе си.Ще даде на Наре и момиченцето си светлина и бъдеще.Но пропуска нещо основно.Така смята той,че ще бъдат добре,без тежестта на миналото.Както винаги не взема обаче под внимание думите на Наре.Тя не е готова да му прости,но не иска да го загуби.Готова е да живее без него,но да знае,че го има на тази земя.А малкото ангелче,което току що го е открило има нужда от татко си,от неговата любов,от подкрепата му.Затова Наре толкова се опитваше да му покаже какво може да бъде.За да размисли.....И смятам,че ще го направи.Силно се надявам да го направи!!!Не бих приела нищо друго за естествено.
Лека нощ,момичета.Сладки сънища!

# 454
Привет,Мариянче и останалите момичета преводачи❤❤❤ ,огромни благодарности за сериала,ако не сте ви е и неуморният ви труд няма да разберем за прекрасните Енгин и Неслихан.
На всички вас от тази тема ❤❤❤,като остров на спасението сте.Добре,че ви има за да бягам от време на време при вас.
Нямам търпение да изгледам серията.
Благодаря и се пазете🙏🙏🙏

# 455
  • Варна
Добро утро, момичета! Two Hearts

Огромно БЛАГОДАРЯ на участничките в поредния преведен епизод, живи и здрави да сте  Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 456
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Епизодът е дълъг. Както обикновено пиша - не прескачайте с мишката.
Ако трябва на почивки го гледайте, така разбираме всичко и така виждаме, какво ново очакваме.
Успешна сряда и поздрав от скицата Неждет.

Санджар е сложил "рога" на Менекше... Има и комедийни моменти...

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 09:56 от mariana51

# 457
Добро утро, момичета.

Здравейте и добро утро момичета.
Епизодът е дълъг. Както обикновено пиша - не прескачайте с мишката.
Ако трябва на почивки го гледайте, така разбираме всичко и токо виждаме, какво ново очакваме.
Успешна сряда и поздрав от скицата Неждет.

Санджар е сложил "рога" на Менекше... Има и комедийни моменти...

Напълно те подкрепям.

Но и Менекше май е нагазила лука с Локи.

Аз стигнах до Халисе и Каврук. Не на маслината, ами не знам къде да се кача. Ама как може да има такива хора, които така да унижават другите. И е доволна от това, което прави. Не мога да я разбера защо е такава. Още в първите еизоди ме дразнеше начина, по който си подаваше ръката, за да й я целуват.
Пожелавам ви спокоен ден. Аз продължавам.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 09:12 от Ваня_С

# 458
  • Пловдив

Голям актьор е Ердал Кючюккюмурджу в ролята на посланика.
Ето как се забелязва, че посланикът се е изпуснал. Ами нормално е. Гледах дали и така ше ни покажат Акън/Ерхан Алпай, но не. И той е страхотен в тази роля.

А Халисето, даде знак с глава на Менекше да пуска снимките. Много хитри, ама има една приказка: хитрата сврака с двата крака. Та, чакам Санджар като разбере всичко и от Елван...

# 459
Благодаря ви, златни момичета, за бързия превод! Аз ще съм от тези, които гледат на части, понеже съм с малко дете, но до края на деня трябва да съм я приключила серията.

Приятно гледане на всички! Innocent

# 460
Добър ден, момичета!!!:hearts:

Благодаря на целия преводачески екип, който в този труден момент
отново отделя скъпоценно време за да ни направи щастливи!!!

Сега започвам да гледам  сериала!

# 461

Здравейте момичета Two Hearts

Благодарности за превода
В момента си тегля серията и сядам да я  изгледам.
Преди обаче да започна - да си кажа отново, че предпочитам да финишират сериала с още 1-2 серии /ако успеят да заснемат толкова часа, защото е страшно уморително/ и екипът по-живо и по-здраво да се прибере и самокарантинира. Пък нови сериали и филми - когато тогава. Така или иначе ще им наложат забрана за снимки и просто е въпрос на време. Едва ли 2 седмици ще решат проблема или ще  забавят процеса. Най-добре финал - така и ние да видим края, че нищо не се знае какво ще стане с нас. Офф, спирам и започвам да гледам.

Но имам предложение - която има излишни златни накити  да ги изпратим на видния папарак Неждет и не само снимки на Енгин ще ни прати, ами може и видео да заснеме.

# 462
Здравейте,

„Никога няма да ни се случи нещо, което не можем да понесем.“
от древната ракла на човешката мъдрост - Марк Аврелий (II век)

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Момичета, Hearts

Здрав, лек и приятен ден.

# 463
Добро утро момичета.
Прекрасен ден, много усмивки и положителни емоции.
Бъдете здрави и се пазете.

Благодаря на всички момичета за бързия превод на серията.

Успешен ден Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 464
Фантастича Елван - знае и чужди езици.

Общи условия

Активация на акаунт