Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 759
  • 740
  •   1
Отговори
# 525

Да, аз също отбелязах за себе си този момент и се запитах какво ли означава?
Тук има друга тайна за разкриване в семейството на доброто момче Гедиз. Може би добротата му е само фасада, може би образът му е много по-дълбок, отколкото го виждаме към този момент, може би той също крие своя трагедия... Е, общоизвестно е, че никой не е само бял или само черен, всичко на тоя свят е в пълната палитра на сивата гама   Simple Smile
Предполагам, че предстои промяна и в неговия образ, ако Санджар СЦ ще го "избелват", редно е Гедиз да го "поочернят", в природата нещата трябва да се балансират  Simple Smile
До сега Гедиз го виждаме като много добро момче - добро, добро, ама колко да е добро, като нищо ще се окаже някоя скрита лимонка и той Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 23:22 от Juls1

# 526
  • Пловдив

Очаквам тържественото завръщане на Менекше - дано е окончателно, каквито и мизерии да измисли малкото й мозъче.

А ние, така да сме. Лека и безгрижна.

# 527
# 528
Пак съм аз.
Замислих се за Гедиз. Дали не е върнал имотите на Санджар като компенсация заради катастрофата и последствията за Зехра? Може би го е терзаело чувството за вина? Семейството на Санджар е било бедно. Кой е поел разходите по лечението и възстановяването на Зехра? Възможно ли е бащата на Гедиз да се е опитал да потули случилото се и това да е породило гнева на Гедиз към него?

Бъдете здрави, момичета.

# 529

Привет
Честита първа пролет!
Пролетта е ново начало за природата,нека бъде такова и за нас!
Лек ден!

# 530

Честита пролет

# 531

Не се усмихва толкова много,  ама като се усмихне .......... няма друга такава  Heart Decoration  Smiley

Аnista, отива му разбира се Simple Smile
Трябва по- често да практикува усмивки.

Juls1, така е. Очаквам все още да разбера, защо Гедиз е съобщил на Санджар за откраднатото наследство. От приятелство - не, тогава не са били такива или поне не са ни го показали. Вероятно е отмъстил за нещо на баща си или има друга причина - нещо свързано с Мюге преди години.
Това имам предвид, този флашбек:

Но те тук говореха за съвсем скорошен случай...
За денят, в който Гедиз учеше Мюге да шофира.
Тук, той и припомни, че е бил истински щастлив от факта, че тя прави нещо за себе си, а тя си е мислила в същото време как да се избави от глупавия си брат.
Сега да е спокойна, защото и двамата са нещастни.
А, иначе Гедиз със сигурност е имал разногласия с баща си.
Може и да е искал да го накаже, като раздаде справедливост.
Но не мога да си представя, какви толкова грозни трябва да са били подбудите му, за да опетнят доброто му дело...
При все, че след това със Санджар изграждат дълбока, братска връзка

Пак съм аз.
Замислих се за Гедиз. Дали не е върнал имотите на Санджар като компенсация заради катастрофата и последствията за Зехра? Може би го е терзаело чувството за вина? Семейството на Санджар е било бедно. Кой е поел разходите по лечението и възстановяването на Зехра? Възможно ли е бащата на Гедиз да се е опитал да потули случилото се и това да е породило гнева на Гедиз към него?

Бъдете здрави, момичета.

Интересна теория!

# 532
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Времето тиктака... Петък е, успешен да е.

Juliya07, разбира се, знам момента за този флашбек.
Мюге се е чудела, как да се избави от Гедиз - избави...
Мюге е влюбена от 9 години в Акън и под неговите манипулации не е споделяля любовта си. Знаем защо.
Но думата избави, ме навежда на мисълта, че има нещо друго.
Та, дали тук не е причината Гедиз да е изпратен да учи в Америка. Ще разберем естествено.

# 533
Добро утро,

Първа пролет е!:hugs:

Момичета, Hearts

Здрав, лек и приятен ден.

# 534
mariana, очевидно сме разтълкували репликата по коренно различен начин.
Ти си потърсила скрит смисъл в думата "избавиш", а аз не.

Когато видя видеото Гедиз осъзна, че Мюге всъщност никога не е мечтала да шофира отново.
Парите които и даде, никога не са били предназначени за кола.
Надеждата му, че тя се е отървала от страховете си се оказа измамна,
а щастието, докато я учеше да кара- самотно и несподелено.
Точно в този момент според него Мюге се е чудила, как да го разкара от себе си, да се отърве от него, да се избави от присъствието му. Защото изобщо не и е било до това.

Но, ако излезе нещо друго, мога да призная, че съм сгрешила в преценката си Simple Smile

# 535
Я, дайте малко коментари за Санджар.

# 536

"ЧОВЕКО, ИМАШ ЛИ ТОЛКОЗ ДУМИ В УСТАТА,
колкото видения в очите си?
..........................................................................
.........................................................................
Ах, човеко, човеко... С толкоз празници нашарил календара си, остави ли поне един-едничък за душата си... За тази грешна твоя душа, що самата е празник..."

Дамян П. Дамянов, из "Тетрадка по всичко"

# 537
  • Варна

Честита първа пролет!
Бъдете здрави!

# 538
# 539
  • Пловдив

Който е вкъщи на "home office", може да свърши между работата и нещо за дома.

Juliya07, ами всеки вижда и предполага нещата така, както ги е разбрал.
За мен са загадка лошите отношения между баща и син Гедиз. И не само това - Локи и Менекше и още, и още ...
Предполагаме докато ни го покажат. Почти не познаваме.

И от мен - Честита Първа Пролет!!!

Общи условия

Активация на акаунт