Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 725
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

Санджар връща пръстена си в дома на Менеке.
Каква ли ще я измисли оттук нататък с пилешкия си мозък.

Араселия, дано да е за добро, че нещо много съска добричкия Гедиз.
Иска Наре да не научи, ама то май само тя не знае още. Мюге знае, Санджар знае, Менекше знае, Елван научи...

# 586
"Кошаревски" свидетел е лъжесвидетел.

# 587
Поне ще видим истинското лице на Гедиз .Дали Менекше не прави постановка пред Локи  от страх?Не е възможно да е бременна или ако е не е от Санджар, че той изрично и каза ,че не иска друго дете сега.
Защо да не е Елван наистина ,досега сценаристите не са били банални може би няма да ни разочароват.
Надявам се.

# 588
"Кошаревски" свидетел е лъжесвидетел.

Мерси  Blush, ох сега и той да ми троши нервите. А бе много дразнители се струпаха в тоя сериал, да вкарат някой положителен, че много се наклони везната в лошата посока

# 589
Аз не мисля, че Менекшето е бременна. Още повече щом така явно го показват в трейлъра. Обаче е напълно възможно да се опита да излъже, напълно в неин стил. Аз си мисля, че първа брачна нощ имаше, за съжаление. Но няма да има малко змийче от нея. Grinning

Просто сценаристите трябва да сложат още едно препятствие пред Наре и Санджар, тъй като ако тя прости, то не им остава друго освен да бъдат заедно.

А Гедиз...странно изказване наистина. Но пък ще е някак тъпо, до сега толкова справедлив, адекватен, точен и пичовски Гедиз, така да го болеше за Наре и изведнъж да се окаже някой подмолен или нечист тип. Не си го представям на този етап.

# 590
  • Пловдив

Също мисля, че Санджар връща пръстена на Менекше след лъжата за бременността.
Убедена съм, че лъже. Такива са трейлърите, ама ние си знаем това.

А този миг е толкова красив.
Относно Гедиз - да не бързам още, ама от два стола, знаем къде се сяда.
Провокира Санджар и все го лъже, уж за добро.
Омайва Наре, уж за доброто на Санджар, ама тя като разбере, че я обича, ще му повярва ли...
Има доста неща, които трябва да видим. За Гедиз...

# 591
Оръжията на Наре от озета.

# 592

А Гедиз...странно изказване наистина. Но пък ще е някак тъпо, до сега толкова справедлив, адекватен, точен и пичовски Гедиз, така да го болеше за Наре и изведнъж да се окаже някой подмолен или нечист тип. Не си го представям на този етап.

Priya,  той просто си защитава досегашния режим на контакти и отношения с Наре, нормално, няма нищо нечисто и подмолно. Просто констатирам,че като всеки човек и той може да бъде остър и груб, когато има силен мотив за това, и неговото хладнокръвие се пропуква. Той между другото ,още в предната серия усетих, че се дразни леко от присъствието на Елван ,когато идва да говори с Наре.

# 593
  • Пловдив
Все повече си затвърждавам мнението че Гедиз е бомба със закъснител, но да видим какво ще стане когато избухне.
Наре не знае какво иска наистина, ще ти простя, няма да ти простя, за кое, вярно насилена е била, но защо не е казала на Санджар още преди да се оженят, да търси вината там Simple Smile.
Гедиз ми се искаше да ги съберат с Елван, но неговото стана като детска играчка, иска Наре човека и това е, то и Менекше искаше да се набута в легендата, но ще стане точно никога. Тези сценаристи започнаха да въртят нещата в омагьосан кръг. Има още толкова персонажи който могат да развият и плавно да минава пътя на Наре и Санджар 🤷‍♀️ дано само Енгин не го занулят ако искат втори сезон, а той не е подписал 🙄.
✌️Феновете на Неслихан и Ураз да не ми се сърдят, но Енгин ми е фаворита ☺️

# 594

Priya,  той просто си защитава досегашния режим на контакти и отношения с Наре, нормално, няма нищо нечисто и подмолно. Просто констатирам,че като всеки човек и той може да бъде остър и груб, когато има силен мотив за това, и неговото хладнокръвие се пропуква. Той между другото ,още в предната серия усетих, че се дразни леко от присъствието на Елван ,когато идва да говори с Наре.

Да, аз това имам предвид, че едва ли е изказване в стил "ей сега ще видите тъмното лице на Гедиз", а по-скоро е извадено от контекста. Тя Елван си е клю клю станция, така че може би с нея така трябва да се процедира. Grinning

# 595
Оръжията на Наре от озета.

Здравейте, момичета!

Виждаме, че Наре използва последния си и най-силен коз, за да възпре любимия си мъж от извършване на безсмислени отмъщения и последващи самоубийствени действия.
Ако думите "Ще ти простя " не спрат Санджар, не виждам какво друго може да го спре! А и не е ли прошката на Наре, това което той бленува, след като разбра колко несправедлив е бил с нея преди години! Смятам, че липсата на прошка от нейна страна досега е допълнителен катализатор в стремежа му към отмъщение!
Дано тези думи подействат, а бременността на Менакшето да се окаже кьорфишек 😄

# 596
  • Пловдив
Санджар първо сам трябва да си прости, тогава ще иска прошка от Наре, поне така мисля аз и с такова усещане съм останала от образа който ни  показва, но дано да си простят и все някога намерят път един към друг, такава любов не се среща всеки ден 🙈

# 597

Той между другото ,още в предната серия усетих, че се дразни леко от присъствието на Елван ,когато идва да говори с Наре.

Ще се дразни, разбира се, тя нали е цапната в устата, му подхвърли че не излиза от дома на Наре. Което е точно наблюдение и след като Елван ни обърна внимание,  аз се подразних от поведението на Гедиз, но го разбирам - влюбен е, има ПОТРЕБНОСТ да вижда обекта на чувствата си
Но и аз мисля като Мариана, Гедиз се бута между Санджар и Наре, и заблуждава всеки от тях, че действа в интерес на другия.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 12:50 от Juls1

# 598
Juls1 Two Hearts
Това, че Наре ще прости - ако остане, си е чиста доза изнудване.
Ако това, ако онова.
Прошката трябва да идва от сърцето и да е истинска, а не в полза на дъщеря ѝ.

Василева23 Two Hearts Ако Наре му прости - едва тогава би могъл да си прости и той самият. А той някак плахо се опита да поиска прошка още пред колибата - "Няма да ми простиш, нали?" и когато тя твърдо отказа, тогава дойде неговото "Не ми прощавай!" и "Знаеш отговора!" - т.е. ще търси отмъщение.

Priya Two Hearts  бременна или не - направи квъвоизлив. Виж първата снимка - петното на земята, а има и по краката ѝ. И защо да е тъпо за Гедиз - аз лично го очаквам. Вече не помня колко назад във времето бях писала, че Гедиз е представен едва ли не като ангел слязъл от небето за да прави добрини. Тц, няма такава идеалност.
Още повече всички интервюирани актьори бяха споделили, че в тази история/сериал всички образи не са нито бели, нито черни. Всеки има своите човешки достойнства и недостатъци - едва ли Гедиз е изключение.

Дори бях писала, че Наре вярва на Гедиз така, както вярваше на Акън - споделяше му всичко и накрая оня като си показа обсебеното зло лице - тя беше супер шокирана. Сега всички знаят, че Гедиз е луд по Наре - сал тя не знае. Хайде, бе! Не си е взела никакви поуки от всичките нещастия през които е преминала.
Санджар може да е груб и недодялан /според много хора/ но е честен и открит. При него лъжа и притворство няма. Има истина и наказание за лъжата.

Момичета Two Hearts отговарям малко хаотично и със закъснение, може да съм пропуснала нечие мнение - но пак ще чета и ще се включвам. Нали съм по многословна, докъдето си изкажа мисълта по даден въпрос, вие сте със страница напред.

Цитат
Гедиз се бута между Санджар и Наре, и заблуждава всеки от тях, че действа в интерес на другия.
А, това лично аз го твърдя също доста отдавна.

# 599
  • Пловдив

Маслиновата гора е цъфнала. Каква красота...

Минахме 13 епизод, сезонът ще бъде пълен.
Ако се наложи спиране заради короната, ние сме свикнали.
Имам предвид, по времето на КПА, заради мачове по канал АТВ, имахме доста често прескачане на излъчването.

Та, какво преосмисля в този момент Санджар???
Според мен - дали може сам да си прости.

Общи условия

Активация на акаунт