СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 13

• 30 869
  • 921
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Това е едно от най-кошмарните усещания - да те е срам заради някой друг. Много ми е познато, поради която причина вече никого не гледам по телевизията, а само чета изказванията им в медиите. Дет' се вика, поне с моята си мисловна интонация, та да се тушира една идея цялата работа. Grinning

# 166
  • у дома...
Ани са по математика на симетрала на отсечка, а по Литература са още на "Опълченците на Шипка". Днес преподавателката по БЕЛ им е разпратила плановете на уроците по мейла.
Работя в общинска администрация, възлов отдел - "Мести данъци и такси". Хора - бол, клиенти - тоже! Раздадоха ни дезинфектанти. Няма как да огранича контактите си с хората. Така, че чукам на дърво и викам пази Боже!

# 167
Вчера се насилих да го послушам малко- чак ми стана неудобно.  Сигурно всеки е попадал в такава ситуация, някой много да се излага, но на теб да ти става неудобно.

Опитай да се гордееш.
Скрит текст:
Или поне да се посмееш.
Малко нации имат това удоволствие.
Хората, като си нямат това щастие, копират от нас!

https://m.24chasa.bg/novini/article/8278352

# 168
Абе щом Той е казал да не се удължава ваканцията, ако ще София да се срине, Фандъкова няма да я удължи, ясно е. Пфу...

# 169
За първи път децата да не са доволни от удължаване на вакацията Sad Дъщерята се оплаква, че ще се срасне с леглото Simple Smile На никой не му дават да излиза. ЗА моя радост и времето е гадно, иначе не знам как ще ги държа вкъщи толкова време Flushed То вярно, не трябва да има струпвания на хора, ама пък 1-2 седмици да не излизат от къщи, жестоко ми се вижда. Още повече, че ние си ходим на работа...
Никой не мисли да решава тестове обаче, почиват си. Не знам как ще е, ако това чуди продължи повече време.

# 170
  • София
Абе щом Той е казал да не се удължава ваканцията, ако ще София да се срине, Фандъкова няма да я удължи, ясно е. Пфу...
"Всички училища на територията на София продължават да са в грипна ваканция. Директорът на Столичната регионална здравна инспекция д-р Данчо Пенчев съобщи, че болните от грип Б в столицата се увеличават и най-вероятно грипната ваканция за децата ще бъде удължена."
от тук
https://dnes.dir.bg/sofia/vtora-gradska-stava-infektsiozna-bolni … na-legla-v-sofiya

Джина, преди малко ходих с малкия до един магазин наблизо. Мислех си, че това време е добре за кратки разходки - няма хора по улиците Simple Smile А и дъждът би трябвало да сваля капките, съдържащи вирус, по-бързо на земята (това си е моя лаишка представа).

# 171
  • София
Привет и от мен. Моят е много недоволен, че са ваканция, а аз тайничко се надявах да я удължат, но явно няма да го бъде щом ТОЙ не дава. Сега влезнах в Школо да видя докъде са с материала (стриктно се попълва всичко от учителите). По лит. са на „Една българка”, по БЕЛ – Сложно съставно изречение, по Мат. – втори признак.

# 172
Къде ги гледате тези работи по кой предмет до къде са стигнали?

# 173
Джина, като отвориш Дневник, отгоре има ситни връзчици разни. Има за програмата и др. такива. Там ще откриеш.

# 174
Брей, чудя се аз що такова затишие и никой не пише, а то имало нова тема, пък 12 страници изписани Simple Smile
Нашите тъкмо почнаха "Една българка", доста по-назад са Sad, а по математика им е разместен материала и не го карат по учебника, та там съвсем не мога да се ориентирам.

# 175
  • софия
Къде ги гледате тези работи по кой предмет до къде са стигнали?
Скрит текст:

# 176
В Дневник имам - отсъствия, оценки, отзиви, разписание Rolling Eyes Влизам през телефона, да не би там да е проблема?

# 177
Възможно е през телефона да има проблем.
Виж от РС.

# 178
  • София
Просто профилът ти е ограничен - и при нас е така.

# 179
  • софия
Има някакви разлики между мобилно и десктоп приложения. Пробвай през компютър.

Общи условия

Активация на акаунт