Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 175
  • 816
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • Paris, France
Повечето продукти за нокти в Европа идват с упътване на езика на страната, в която се продават. Така идваше и Гелиш в началото и така, според мене, е по-добре. След време почнаха да лепят едни грозни, дебели етикети на френски, които аз не мога да прочета, а само загрозяват бутилката и са опасни, защото не могат да се почистят от протекъл гел. Сенсейшънейл също идва с упътване на 100 езика, което е по-тежко и обемисто от базата и топа в едно и праймера заедно. Според мене на флакона трябва да има упътване за време на печене и съдържание на английски и това в днешно време е достатъчно.

Сега ги погледнах. Не са български значи, а най-вероятно разлети в бившия СССР или Китай. Има едни шведски, пак рускиня ги продава, IKON IQ. И те, уж, покриват на един слой, но на мене ми е по-удобно да слагам на 2 слоя тънко. Няма да си купя такива, защото 15мл ми идва много.

https://ikoniqnails.com/

Продуктите им са хипоалергенични, не съдържат HEMA и заслужават внимание. Серията гел-лакове Prima е спечелила европейска награда. Наистина са много пигментирани и с тях може да се рисува. 30-60 секунди в Сън1 се пекат. Цената не я зная. Зная, че продуктите са професионални и пращат по Европа, но тези, които видях са купени в Швеция.

# 167
Здравейте, в момента базата и диамантения топ на bestone са на промоция 21лв. за бройка. Току що поръчах. На сайта пише 28лв., но ми се обадиха, че ще ги изпратят на 21лв.
На страницата им във фейсбук го пише. Промоцията е до 30 април и важи за топ, база и цвят, всички на цена от по 21 лв.

# 168
Имам топ на Bestone. Дойде с опътване на български.

# 169
  • Пловдив
Момичета, дайте ми акъл -от 1 седмица съм без гел, работя по цял ден, с ръкавици, пръскам  и мажа дезинфектанти no stop -как е по добре -да си сложа пак гел или не? Притесняват ме гъбите който евентуално могат да се хванат когато ръцете са постоянно с гумени ръкавици?

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 20:08 от armira

# 170
  • на брега на морето
Аз съм била с гел лак и почти постоянно гумени ръкавици( по причина работата ми- в хранителната промишленост). Не съм хващала гъби. Но се е случвало лакът ми да се забели по някое крайче по- рано от обичайното ( заради гумените ръкавици, писала съм и преди, че те са един от враговете на здравия маникюр). Hug

# 171
  • На плажа
Според мен достига ли светлина до нокътното легло,гъбичките не се размножават скорострелно.Но ако има  гел лак и предпоставка за размножаване/ отлепен от нокътното легло ,нокът/ то тогава по бързо биха се размножили и даже няма и да забележиш,заради гел лака.Ръкавиците предполагам,че ги сваляш чат-пат.

# 172
Здравейте, чета ви от няколко месеца, но чак сега реших да пиша.
Проблема при мен е, че където и да си правя ноктите, дали вкъщи или при маникюрист (сменила съм доста) лака не издържа и 2 седмици. Няма значение дали ме правят с поли гел, акрил или гел, не се задържа изобщо, а моите нокти след раждането са пълна трагедия. Изключително меки и се чупят страшно много.
Харесала съм си един продукт, май го няма в България, но преди да си поръчам искам да събера повече мнения за него:

# 173
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета! Да , свалям ги, рядко, но ги свалям. Ще се налакирам в неделя. Бъдете здрави!❤

# 174
Благодаря ви, момичета! Да , свалям ги, рядко, но ги свалям. Ще се налакирам в неделя. Бъдете здрави!❤
От това, което съм чела и слушала, ръкавиците са голям враг на гел лаковете. Не само върху трайността оказват влияние, но и вероятността за развитие на гъбички и плесен е по-голяма. Слагайте един заздравител, и без друго само вие ще си виждате ноктите. Мажете с масла, и на есен ще имате прекрасни нокти.

# 175
  • Варна
мисля да пробвам новия протокол на принцесата с 2 белещи бази - съхнеща и УВ., поне сега с тая изолация време бол за експерименти.
Има и ++ ситуацията

# 176
  • Варна
По назад писах,че и аз в момента съм по цял ден с ръкавици. Преди да ги сложа мажа масло като капя под ноктите-демек сериозно омазване. Вечер като се прибера цопвам в оцета. Няма как да оцелее гъба с кисело масло и оцет.Лакът ми е правен в неделя. Днес обелих левия пръст на лявата ръка-не беше добре запечатан и ме дразнеше зверски.

# 177
Има ли в интернет пространството информация за гел, поли гел и акрил. Не ми е ясно какво представлява всеки един от тях и каква е разликата по между им. А ми се ще да съм в час с "материала" Grinning
Аз минах на обикновен лак временно. Правя разни експерименти. Днес направих едно Омбре, но ме е срам да го покажа. Добре, че сме в карантина и няма кой да види Joy

Някой беше споменал за тема с печати. Може ли някой да споделите линк към нея?

# 178
  • Пловдив
Принцесата, благодаря за насоката, утре ще си взема маслото на работа!
Маминка, така е ! На есен с песен!

# 179
  • София

Някой беше споменал за тема с печати. Може ли някой да споделите линк към нея?

Умряла е тази тема... освен мен май никой не пише в нея Sad
https://www.bg-mamma.com/?topic=1044230.msg40371140#msg40371140

Общи условия

Активация на акаунт