Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 125
  • 816
  •   1
Отговори
# 210
https://emocosmetics.com/
От Емокозметикс предлагат Сикретли.

# 211
  • Пловдив
Да, да, просто се чудех кой е топа и основата на Обичах, защото са много като видове.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 20:21 от armira

# 212
Топът на Коди изобщо не е лош. Четката е много хубава овална и удобна, не се надрасква/износва с времето, под него ваденки и ленти не мърдат с един единствен слой, и е достатъчно блестящ. Гелиш ми е в списъка със следващи покупки, но се питам с какво точно превъзхожда Коди?
Само базата ли става на сопол или и топът им?

# 213
  • Варна
На топът нищо му няма моят е на 3г. сигурно.
Гелиш обаче си е гелиш....
Опитах се да поръчам Neess от Полша и нищо и половина. Отказаха да ми пратят пратката на адрес на превозвач. Трябвало името на получателя да отговаря на това на картата,с която плащам-пълна дивотия. Какво им пука като си получават парите-не знам.
Иначе цветни лакове поръчах доста от Макеъп. Белещата база я изтървах пак и много ме е яд. Сега ще врънкам SNB да ми продадат от техния бъркоч още Grinning,че не обичам да съм без запаси. Иначе ми пристигна бурето с Рейнфорс от Китай 30мл. и още една база на борн.

# 214
  • Down south
Гелиш ми е в списъка със следващи покупки, но се питам с какво точно превъзхожда Коди?
Какво имаш предвид с последното сравнение?

# 215
  • София
Топът на Коди изобщо не е лош. Четката е много хубава овална и удобна, не се надрасква/износва с времето, под него ваденки и ленти не мърдат с един единствен слой, и е достатъчно блестящ. Гелиш ми е в списъка със следващи покупки, но се питам с какво точно превъзхожда Коди?

Gelish е по-бляскав, две седмици след поставяне, се вижда много добре разликата. Ще взема да си сложа на едната ръка Гелиш, на другата Коди, така най-добре ще се види разликата. На следващо лакиране ще е, че първо искам да пробвам топа на Нес.

Само основата на Коди се разваля, топа и моя е на 3г. и не е мръднал.

# 216
https://emocosmetics.com/
От Емокозметикс предлагат Сикретли.
Иии, значи като вземете така, имало го не знам къде си.
Аз не съм в България, името ми трябва и марката, а не фирмата, която го предлага в България!

# 217
Благодаря на всички!
Скрит текст:
От Сикретли трябва да ми предоставят отстъпка след тази реклама 😹
Червеното е Venalisa 928

# 218
  • на брега на морето
Мерси, Обичах! Hug Не само от сикретли, а и от веналиса (но вип топът ти го похвали на времето, мисля), както и ти беше от 1-те, които показаха готини цветове на ГД Коко, и прити- преди време.Hug

# 219

Обичах, благодаря!

# 220
  • Пловдив
Обичах, благодаря!♥️
P.s.надявам се да не се забавят със отстъпката, защото си я засужи😉

# 221
Значии по последни коментари само се спрях и аз на Сикретли, тъй като гелиш не мога да купя свободно, а за коди трябва също да чакам. Мисля да си взема една лампа и да започвам с опитите, защото със сигурност ще ми отнеме време докато влезна в час с процедурата....

Много моля да ми кажете какво да сложа в кошницата си като първа поръчка от Сикретли Simple Smile)) наистина съжалявам за досадните въпроси, но все едно да ви говоря за програмиране и да ме разберет от първия път Grinning още съм като в небрано лозе.

Знам, че трябва да имам база, гел лак и топ ... разбира се пила, с която да изпиля и масло за нокти. Четох и за някакъв гел, който се слага един слой само, за да е по-здрав нокътя. Тъй като в момента съм с гел, ми се иска да е нещо толкова здраво и твърдо. Не държа на дълги нокти, тъй като съм с две деца и по-късия вариант е по-удобен за мен. Просто искам да е здраво. Много ще съм ви благодарна да ме насочите и още тази вечер ще пусна поръчката

# 222
  • Варна
Пристигна ми на Neess peel off базата, реших да отворя да прочета в сайта на Neess, интересно, пише след лака да не се ползва no wipe top coat, ами само и единствено обикновен топ. Това подчертано направо. Пише и базата да се нанася на 2 тънки слоя, първия хубаво според гугъл преводача ПОД кожите, втория не толкова близо.

# 223
И аз да се похваля с моя нов пролетен маникюр, макар, че зимата дойде

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 20:13 от Veronika Dimitrova_533999

# 224
  • на брега на морето
Вероника, супер е!
Аз сега мисля да си направя едноседмична почивка на педикюра ( ако устискам:grinning:). На ръцете нещо не ми се иска без лак, само ще ги поскъся малко- 3-4 мм, че тази дължина вече ми клони към " неудобна.

Общи условия

Активация на акаунт