Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 156
  • 816
  •   1
Отговори
# 195
  • Down south
Кратък въпрос.
Нов маникюр, дъщеря ми реши, че имам нужда от декорация Close
Сложи ми някаква лепенка и още нещо, "сребърен" прах. Цялото това нещо беше сложено върху топ слой и отгоре още един (Gelish)
Стои леко грапаво, мога ли да сложа още един слой топ или да вадя сергията и да махам лака от този нокът

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 02:02 от Daylily

# 196
  • Paris, France
Daylili, може да почистиш със спирт и да плеснеш още един слой топ. Не гарантирам, че ще седи, защото всякакви прахове и глитър отлепят топа, но не пречи да пробваш.

Аз бих го махнала, хаха. Не търпя подобни неудобства, но, какво да се прави, и аз имам дъщеря 😄

# 197
  • Down south
Мерси!
Ще пробвам с още един слой топ, защото на нея и харесва - все още тийнейджърска работа. Маникюра винаги ми бил скучен. Скучеан, ама гладък Flushed
Ако не стане до ден-два ще му се случи нещо друго Stuck Out Tongue Winking Eye

PS Стана, даже стана доста добре. Поне няколко дни ще издържа.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 16:31 от Daylily

# 198
Малко пролетна и АНТИ карантинна обстановка пробвах и новите цветове на Нес

И да ви покажа маникюр на 1 месец с база и топ Сикретли (цвета е на Венелиса)
Не мога да преценя колко си личи на снимката, но на живо няма грам драскотина! Много съм впечатлена и препоръчвам с две ръце!

# 199
  • Paris, France
Обичах, уау! Впечатлена съм от топа, но и от лакирането. Много малко е израстналото. Моите често са такива след 2 седмици. Я издай тайната на овала около кожата! Как няма една точка цвят извън контура! Така успявам да се направя само с лъскава база без лепкав слой, но след месец ще имам 2см израстнало. И сега ако издадеш и червеното на едномесечния цена няма да имаш 😁

# 200
  • На плажа
Някой поръчвал ли е от Нес след обявената карантина?Дали се бавят повече с доставката от обикновено?

# 201
  • Пловдив
Обичах, страхотно!!! Може ли снимка на базата и топа? Разгледах ги, но се оказаха доста като видове❤

# 202
  • София
Някой поръчвал ли е от Нес след обявената карантина?Дали се бавят повече с доставката от обикновено?
Пуснах 2 поръчки на 14 и 16, първата дойде в четвъртък, втората според мен куриера я бави, още в петък беше при тях, току що ми се обадиха, че ще я доставят днес, неделя....

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 15:01 от nad_tab

# 203
  • на брега на морето
Обичах, страхотно за 4 седмици, да! Heart Eyes
Ето го моят на 12 дена. Лепенката с база и топ отгоре- стои. А между другото доста чистих из къщи тези дни. Топът е на Веналиса, но вип.

# 204
Здравейте, ще задам един досаден въпрос, но наистина много се обърках ... изчетох почти цялата тема 28 и 29, както и потърсих в гугъл за лампа и навсякъде хвалят sunone с 30 лампи, обаче виждам такива с цени от 20 до 90лв., а на пръв поглед и по описание са еднакви.
На някои пише sunuv, на други sunone ... много моля някой, който вече не му е досаден този въпрос, да каже тази лампа дали е същата, която се обсъжда https://www.olx.bg/ad/garantsiya-1-g-sun-one-uv-led-lampa-kombin … fe9fcbde;promoted

тъй като уж се предлага и гаранция, което ме устройва. В алиекспрес намерих същата за около 30 долара, затова мисля, че няма нужда да чакам от там да я поръчвам.
Ще съм изключително благодарна ако някой ми отговори Simple Smile а аз продължавам с четенето

# 205
Аз поръчах същата от ОЛХ миналия месец.
И аз след четене на темите ,се спрях на тази.

# 206
  • София
Пак този SunOne.... не е лоша лампата, ама при наличието на толкова по-добри, не бих си я купила. Да не говорим, че цената и е около 20лв. на Али.

Последно взех тази, според мен е по-добра, по-силна е и има дисплей, който за мен е неоспоримо предимство.
https://aliexpress.ru/item/33052067725.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.264d33edeQ8caZ

# 207
Много благодаря за бързите отговори! Просто никога не съм се замисляла да започвам да се правя сама, но сега мисля е точния момент. От 2 дена чета и като че ли тази sunone ми се е запечалата като добра.

Парите не ме притесняват, искам да отделя средства и да си купя качествени неща. Като цяло исках да си купя лампа от тук, за да си спестя чакането, защото след 2 седмици вече ще съм за поддръжка и смятах, че сега е момента да започна.

Просто тази sunone я намерих да се предлага в olx, но със сигурност ще разгледам и тази другата и ако се наложи, ще изчакам.

Трябва и с лакове, бази и т.н. да се заредя, за което се спрях на марка Коди. За начало ще си взема всичко на една марка и после ще започвам да правя проби и с други. Но все още всичко ми се струва толкова непонятно и ново и колкото повече чета за марки, толкова повече се обърквам Simple Smile което е нормално разбира се.

Но така или иначе не смятам, че е нещо, което не може да се научи без курс. Затова и ще пробвам. Първо ще взема лампа, след което ще избера и началните неща, с които да започна. Дори мисля да си взема само 2 цвята лак. След това ще надграждам.

Ще се върна да прочета и задните теми и се надявам с времето да ми станат по-ясни нещата Simple Smile

# 208
  • София
SunOne, излезе на пазара преди няколко години, стара технология, има много по-интересни в момента.

От Коди също вече има по-добри, ако сега трябваше да купувам не бих се спряла на нищо тяхно, ръбър основата се разваля бързо, ръбър топа е хубав, но на Гелиш е по-добър.

Ето това ми е старата лампа, продължава да служи вярно на вилата, според мен е по-добра от SunOne, имах и нея.
https://makeup.bg/product/465128/

Имате гаранция и ще дойде за максимум седмица.

Огледайте от същия сайт  и гел лакове, напоследък само от там пазарувам, само топа ми остана на Гелиш, но си взех този на Neess без лепкав слой с надеждата да е добър, колкото Гелиш, да видим, ще пиша Simple Smile

# 209
Обичах, може ли пълното име на този топ, че така Секретли нищо не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт