Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 063
  • 816
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте, дали може да ми дадете мнение за някои марки гел лакове. Не съм използвала до сега в домашни условия и се замислям дали да не пробвам и да поръчам.
Това са марките: Jessie, Pretty gel,  Yeanail
Благодаря предварително.

# 331
  • Варна
Във фрешера ми се появиха някакви парцали, на някой случвало ли се е?

# 332
Това са марките: Jessie, Pretty gel,  Yeanail
Благодаря предварително.
Имам Джеси и Прити гел. От Прити гел съм доволна, но се сваля трудно.
Джеси са китайски. Ползвала съм база и топ, нямам проблеми с алергия или трайност, но миришат неприятно. Имам и няколко цвята, които са всеки с различно качество, плътност и наситеност. Бялото им е отвратително.
 За база и топ е добре да заложиш на по-качествени продукти.

# 333
  • на брега на морето
Аз имам само 1 лак на Прити гел. Доволна съм. От другите посочени марки нямам нищо.

# 334
  • София
Аз имам няколко цвята на Yeanail, доволна съм.

# 335
Надя И,
Скрит текст:
Да, да не казвам, че не е нормално, но би трябвало това да е означено или най-малкото да е в промоция Simple Smile

Другото, което ме ядоса е, че когато се опитаха да минат с номера, че продукта е годен една година след отваряне, няма значение дали е произведен 20 години преди това Grinning видяха, че звучи глупаво и ми писаха, че са проверили партидата и просто грешката е била тяхна, защото са залепили грешен срок на годност!

Това значи ли, че останалите продукти за 200лв., които си поръчах може да са с изтекъл срок на годност, но те да са им сложили друга дата? Simple Smile много несериозно ми се стори цялата тази работа.

Като цяло никога не купувам преди да проверя срока на годност, но в случая бяха толкова много неща и аз бях толкова въодушевена и радостна, че съвсем изключих да ги погледна преди да ги отворя.

Не ми се струва сериозно да се продава продукт, на който продавача решава какъв срок на годност да се сложи и още повече за гел, който се предполага, че в непрофесионална среда се използва веднъж на 3-4 седмици, да не укажеш, че срока изтича след 2 месеца ми се струва още по-несериозно.

Изказвам си просто разочарованието и от проведените разговори с тях и исках най-вече да напомня и вие да гледате сроковете, особено когато става въпрос за скъпи продукти.
Геловете могат да са годни и много години след описания срок, но не би трябвало да го продават на нормална цена. С такъв срок на годност на етикета всеки би трябвало да си направи сметка дали го купи, на каква цена би го купил и т. н.
Аз лично имам гел, който е от 5 и повече години и си е наред.

# 336
Да питам има ли някоя която да е слагагала рейнфорс след базата и преди цвета, а на следващия път да е сложила рейнфорс след цвета и преди топ лака? Мисълта ми е, ако са правени и 2та варианта, кой е по-издръжлив. Утре ще ми пристигне рейнфорса и се чудя как да го ползвам. И още нещо да питам, ако го ползвам като база дали мога при поправка да не го свалям напълно. Идеята ми е вече да ги пиля с ел. пила, а не да ги кисна в ацетон. Както е при гела за изграждане...пилят, но не до край и така не се уврежда нокътя. Но се чудя дали ще стане така с рейнфорса и дали няма да имам проблем при повторно слагане, ако има остатъци от него.

# 337
Да питам има ли някоя която да е слагагала рейнфорс след базата и преди цвета, а на следващия път да е сложила рейнфорс след цвета и преди топ лака? Мисълта ми е, ако са правени и 2та варианта, кой е по-издръжлив. Утре ще ми пристигне рейнфорса и се чудя как да го ползвам. И още нещо да питам, ако го ползвам като база дали мога при поправка да не го свалям напълно. Идеята ми е вече да ги пиля с ел. пила, а не да ги кисна в ацетон. Както е при гела за изграждане...пилят, но не до край и така не се уврежда нокътя. Но се чудя дали ще стане така с рейнфорса и дали няма да имам проблем при повторно слагане, ако има остатъци от него.

😒 не мисля ,че има голяма разлика...
Зависи какъв ефект търсите?
Аз го ползвах върху база за оформяне на бомбе и здравина, ползвала съм и върху цвят поради същата причина + по-голяма трайност на цвета.
Какъв проблем да има с остатъци от рейнфорс?

# 338

😒 не мисля ,че има голяма разлика...
Зависи какъв ефект търсите?
Аз го ползвах върху база за оформяне на бомбе и здравина, ползвала съм и върху цвят поради същата причина + по-голяма трайност на цвета.
Какъв проблем да има с остатъци от рейнфорс?

Ами, ако не го изпиля напълно, а оставя малко и го мина с буфер блок и после сложа нов слой, дали нещо ще се надуе или пък да има неравности след това? Искам просто да си предпазвам нокътната плочка.

# 339
Разбира се, че не.

# 340
  • Paris, France
Момичета, много съм разочарована от mynails!

Поръчах си сумати неща за 200лв. и сега гледам, че гела, който са ми изратили е годен до 07.2020

Вече го отговрих и не мога да го върна, а най-наглото е, че от сайта ми отговориха, че
"Дайте ни моля снимка на кръглия етикет вътре
Също така, това е срокът на неотворен продукт. След отваряне той е годен още една година"

как може нещо да е годно една година след указаната дата?!

Пълна подигравка просто. Сега трябва да го изхвърля, направо съм бясна

За пръв път чета гел да има фиксиран срок на годност за отваряне. Обикновено пише, че е годен до 6, 12, 18, 24, 36 месеца след отваряне.

Добрите новини:

1) повечето гелове са почти вечни докато не се отворят за пръв път и този, предполагам също.

2) не ми се е случвало гел или гел-лак изведнъж да спре да се полимеризира след срока след отваряне. Имам гелове на 3-4 години, лакове на 5-6 години и са си идеални. Мелани99 писа същото.

Свиркай си! Нищо им няма. На коя марка са продуктите?

Реинфорс - еднакво се носи сложен под и над цвят, но се бели по-лесно като е под цвета. Не бих го пилила, защото е мек. Една белеща се база с каре и се бели на цяла люспа за 5 минути в топла вода.

# 341
  • София
Много ви благодаря! 😊

# 342
Момичета, много съм разочарована от mynails!

Поръчах си сумати неща за 200лв. и сега гледам, че гела, който са ми изратили е годен до 07.2020

Вече го отговрих и не мога да го върна, а най-наглото е, че от сайта ми отговориха, че
"Дайте ни моля снимка на кръглия етикет вътре
Също така, това е срокът на неотворен продукт. След отваряне той е годен още една година"

как може нещо да е годно една година след указаната дата?!

Пълна подигравка просто. Сега трябва да го изхвърля, направо съм бясна

За пръв път чета гел да има фиксиран срок на годност за отваряне. Обикновено пише, че е годен до 6, 12, 18, 24, 36 месеца след отваряне.

Добрите новини:

1) повечето гелове са почти вечни докато не се отворят за пръв път и този, предполагам също.

2) не ми се е случвало гел или гел-лак изведнъж да спре да се полимеризира след срока след отваряне. Имам гелове на 3-4 години, лакове на 5-6 години и са си идеални. Мелани99 писа същото.

Свиркай си! Нищо им няма. На коя марка са продуктите?

На Коди. Иначе съм много против ползването на неща с изтекъл срок, но засега ще карам така и ще видя след като мине датата указана на опаковката дали нещо ще се промени. Като цяло съм доволна от Коди, но се разочаровах от официалния им вносител.

В този ред на мисли, може ли да ми препоръчате от къде да си взема топ на Коди, но от този за 9,90, че им нямам доверие. Има една група във facebook kodi profesional burgas, но и там ми се струват наполовина ниски цените и не знам дали не са ментета.

Със сигурност ще започна да пазарувам от официалния им сайт, но за момента ми трябва само каучуков топ.

Или ако SNB, secretly са с по-хубаво качество и биха паснали на коди база, също мога да пробвам

# 343
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали Ултрабонд! Също така, моля да ми поясните, той върху карето ли се слага, т.е. под гел базата?
Ползвах база на Коди от "facebook kodi profesional burgas", но поръчах две бази наведнъж. Първата беше ок до едно време и без Ултрабонд лакът ми издържаше над 12 дни. С втората нещата не стоят по същия начин – по свободния край започва да се очуква още на първата седмица, също така започва да се бели и повдига откъм кутикула. По препоръки от тук си взех базата на "Neess Extremely Hard Base". С нея нещата са още по-зле. Лакът ми падна на цели люспи още на 5-я ден.
Никога не съм имала подобен проблем. Лакирам се сама от 2-3 години, слагам каре два пласта на цял нокът, база, цвят и топ и лакът винаги ми е издържал докато не го сваля. Не знам какво става сега, нищо не съм променила в техниката, освен базата.
За това реших да добавя и Ултрабонд към стъпките, които следвам, надявайки се той да разреши проблема ми.
Моля, препоръчайте ми изпробван Ултрабонд и евентуално друга, по-издръжлива база (не искам да е белеща се)!
Предварително ви благодаря!

# 344
  • На плажа
Да не би лампата да е за смяна?
Ултрабонд-с две ръце съм за Коди.Аз обезмаслявам нокътя с фрешър или праймер и след това слагам ултрабонд на целия нокът,но работя професионално,свалям с ел.пила и търся издържливост. Повечето момичета нанасят само но свободния край на нокътя.

Общи условия

Активация на акаунт