Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 066
  • 816
  •   1
Отговори
# 315
Момичета,чета ви от няколко месеца и тази вечер си направих за пръв път гел.Има доста забележки,въпроса ми е с какво да си почистя изцапаните кожички?
След като си пекла лака няма с какво да се махне, преди да сложиш ръката в лампата може да обереш лака от кожичките с някой инструмент.С времето ще свикнеш и няма да ги цапаш.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 09:02 от Veronika Dimitrova_533999

# 316
  • На плажа
Нормално е да се изцапат малко,но задължително трябва да се изчистят преди да се сложи ръката в лампата.Аз минавам с дървена пръчица и обирам .

# 317
Здравейте,

може ли да ми кажете дали има реплики на марката коди? Направих поръчка за 200лв. от mynails сайта и сега виждам, че в nailsbg.com един топ лак е 9,90, а аз го купих за 22лв. същата разфасовка.

Стана ми странно защо е тази голяма разлика и хем ми се иска да поръчам, хем ме е страх да не е някое менте или застояла стока

# 318
Здравейте,

може ли да ми кажете дали има реплики на марката коди? Направих поръчка за 200лв. от mynails сайта и сега виждам, че в nailsbg.com един топ лак е 9,90, а аз го купих за 22лв. същата разфасовка.

Стана ми странно защо е тази голяма разлика и хем ми се иска да поръчам, хем ме е страх да не е някое менте или застояла стока
Здравей, от mynails са оригинални.  Другите са китайски ментета.

# 319
Много благодаря за отговора! И аз предположих, че няма как да има такава разлика в цените, при положение, че дори в официалниа сайт не са толкова ниски!

Ще си поръчам от mynails,  за да не рискувам.

# 320
  • Sofia
Аз да се оплача малко - най-после реших да си поръчам електрическа пила след много четене , поръчах от Али с доставка от Полша, китаеца ми е дал някакъв тракинг номер, но никаква информация не излиза срещу този номер от няколко дни. Чудя се дали не попаднах на измамник.

# 321
И аз си чакам пилата и лампата от там, съответно с дадения тракинг номер и при мен не излиза. Но не се притеснявам, тъй като досега нямам случай, в който да не са ми върнали парите ако нещо не пристигне.

По-скоро ме притеснява това, че може да има големи закъснения, а тук същите лампи и пили се продават на четворни цени, затова и предпочитам да си изчакам доставката от там, колкото и да отнеме

# 322
  • Sofia
Да предимно заради цената го направих, но сега се чудя дали беше добра идея.

# 323
  • Варна
Не се притеснявайте, в момента има много малко полети от Китай и доставките са скъпи и по-бавни. Може да не са ги пуснали   с проследяване, въпреки че ме съмнява за скъпи стоки като пили. Дори и да не пристигнат, връщат парите.

# 324
  • София
Имам много да наваксвам с четенето, но влизам да споделя, че в https://www.biotechschool.ru/  отново има намаление на гелове, фрези и цветове.

# 325
Имам много да наваксвам с четенето, но влизам да споделя, че в https://www.biotechschool.ru/  отново има намаление на гелове, фрези и цветове.
А каква е цената на доставката?

# 326
Момичета, много съм разочарована от mynails!

Поръчах си сумати неща за 200лв. и сега гледам, че гела, който са ми изратили е годен до 07.2020

Вече го отговрих и не мога да го върна, а най-наглото е, че от сайта ми отговориха, че
"Дайте ни моля снимка на кръглия етикет вътре
Също така, това е срокът на неотворен продукт. След отваряне той е годен още една година"

как може нещо да е годно една година след указаната дата?!

Пълна подигравка просто. Сега трябва да го изхвърля, направо съм бясна

# 327
Кажи им, че при бездействие от тяхна страна ще си търсиш правата по канален ред сигнализирайки нужните инстанции и органи на реда, да видиш как бързо ще се вземат в ръце. Изобщо няма значение дали си отваряла продукта, или не.

# 328
Продуктът е в срок, нормално е да го продават все още. Според мен.

Млечно лилаво на Rosalind и стикер
Скрит текст:

# 329
Да, да не казвам, че не е нормално, но би трябвало това да е означено или най-малкото да е в промоция Simple Smile

Другото, което ме ядоса е, че когато се опитаха да минат с номера, че продукта е годен една година след отваряне, няма значение дали е произведен 20 години преди това Grinning видяха, че звучи глупаво и ми писаха, че са проверили партидата и просто грешката е била тяхна, защото са залепили грешен срок на годност!

Това значи ли, че останалите продукти за 200лв., които си поръчах може да са с изтекъл срок на годност, но те да са им сложили друга дата? Simple Smile много несериозно ми се стори цялата тази работа.

Като цяло никога не купувам преди да проверя срока на годност, но в случая бяха толкова много неща и аз бях толкова въодушевена и радостна, че съвсем изключих да ги погледна преди да ги отворя.

Не ми се струва сериозно да се продава продукт, на който продавача решава какъв срок на годност да се сложи и още повече за гел, който се предполага, че в непрофесионална среда се използва веднъж на 3-4 седмици, да не укажеш, че срока изтича след 2 месеца ми се струва още по-несериозно.

Изказвам си просто разочарованието и от проведените разговори с тях и исках най-вече да напомня и вие да гледате сроковете, особено когато става въпрос за скъпи продукти.

Общи условия

Активация на акаунт