Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 36 367
  • 816
  •   1
Отговори
# 585
Почти безобидна, каква е идеята да се слага първо матовия топ, после основата?

# 586
  • на брега на морето
Обичах, ти за какво ги ползваше? Аз някой път не мога да си развия капачката на лака за печати на БП( тя се отдели на 2 части) и тогава хващам някои от клещите на мм( произволни) и си развивам капачката с тях.Joy

# 587
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Почти безобидна, каква е идеята да се слага първо матовия топ, после основата?

Ами, не знам ... така ми дойде да пробвам Simple Smile Просто я имах налична и реших и нея да пльосна Simple Smile

# 588
Обичах, ти за какво ги ползваше? Аз някой път не мога да си развия капачката на лака за печати на БП( тя се отдели на 2 части) и тогава хващам някои от клещите на мм( произволни) и си развивам капачката с тях.Joy
С клещите аз махам камъните и разни метални украшения. Има и за кожички, скъсяване на изградени нокти... Но не мога да препоръчам друго освен сталекс.

# 589
За рязане на кутикули ги ползвам.
Да признавам качеството на сталекс,ама 1 вия път паднаха от ръката ми докато работех ...от 5см и се затъпиха, сега ги изтървах в мивката и съвсем нищо не става от тях,а са си 38лв.

# 590
  • Paris, France
Имам едни клещи за кожи на Born pretty от Али. Не са Сталекс, но тези на Сталекс, които имам са много големи и не са ми удобни. Първите режат идеално и като качество на изработка са съпоставими - прави, супер остри, лесно се работи с тях. Имат покритие с преливащи се цветове, което засега седи, но ако се стерилизират често в разтвор, може би ще падне. Аз стерилизирам в мултикукър под налягане с дестилирана вода. Отскоро ги имам и не зная колко ще издържат. Не мога да дам линк и цена, защото ми ги даде съседка, на която не и вършат работа, защото са.малки. Мога да я помоля да метне линка като се свържа с нея. 4-5 лева струват максимум или по-малко.

# 591
  • софия
За рязане на кутикули ги ползвам.
Да признавам качеството на сталекс,ама 1 вия път паднаха от ръката ми докато работех ...от 5см и се затъпиха, сега ги изтървах в мивката и съвсем нищо не става от тях,а са си 38лв.

Пробвай тук
https://2styrkela.com/krasota-i-stil/manikur/kleshti-za-kojichki.html
Аз от курсът в Интеркозметика преди 12г имам от там и не са мръднали,но ползвам ножичка(по удобна ми е) -Солинген.

# 592
Аз имам две клещи - Солинген и Premax. Повече от десет години ги ползвам - едните за ръце, другите за крака. Не са мръднали и двете.

# 593
  • на брега на морето
О, аз въобще не зная как се борави с такива клещи ...Blush Никога не съм ползвала.

# 594
  • София
От тази седмица: котешкото бордо на Kodi

Скрит текст:

на снимката цветът е по-светъл от реалния, който също така прелива между по-пурпурно и по-оранжавеещо

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 18:28 от Harpalike

# 595
Поръчах от линка на Трошката едни Солинген да пробвам ... в любимия мейкъп има няколко, но не ги знам какви ще са

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 20:06 от Обичах

# 596
  • Варна
Сикретли ръбър топ и ръбър база са намалени на 16.80 лв ако на някой му трябва.

# 597
Привет, дами! Записвам се в темата с питане - някоя от вас да ползва гел лаковете на Флормар?
Купих си един такъв, но при опит да го нанеса, се отдръпна брутално още преди да започна печене. Сви се отвсякъде  - откъм свободния край, откъм основата, в средата на един нокът зейна дупка...Базата е на Pretty (уточнявам, че по принцип съм доволна от нея), опитах и на нокът без гел база - същата работа.
Има ли решение на проблема?

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 09:29 от Mazikeen

# 598
  • София
Нанасяш много дебело. Първият слой трябва да е прозрачен, почти без нищо по четката. Вторият може да е по-плътен. Аз харесвам флормар, но трябва да е тънко нанесен, иначе става на дупки и се отдръпва много.

# 599
Поръчах от линка на Трошката едни Солинген да пробвам ... в любимия мейкъп има няколко, но не ги знам какви ще са

Ще споделиш ли как са от към качество, като ги тестваш, че и аз си търся някъкви на сносна цена?

Общи условия

Активация на акаунт