Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 012
  • 816
  •   1
Отговори
# 570
magdalena madzhurova,  честно казано не качих снимка, защото в сравнение с маникюрите, показвани тук, ми изглежда доста недодялан, но пък ще ми е полезна малко критика Relaxed
Скрит текст:
Това е непосредствено след лакирането. И тогава си го мислех, но сега като видях снимката на монитор, съвсем се убеждавам, че ми трябва по-тънка четка, за да оформям около кутикули. Нокътната ми плочка е малка и с доста усилия не се омацвам много със стандартните четки.

Scarllett, увиването във фолио и защото лампата е с ниска мощност, малко диоди и е от отворен тип на всичкото отгоре, от тези във формата на мост. Идеята му е да не се разсейва светлината извън лампата, да се имитират гръб и задна част.

# 571
Скарлет, на мен дамите тук ми препоръчаха този трик, по-точно принцесата, понеже се оказа, че съм си купила слаба лампа, като моята е и открита от двете страни, няма гръб. Та, облепяш един картон с фолио, в моят случай беше сгънат на Г като едната част беше под лампата, а другата част играе ролята на гръб на лампата, така става един вид по-силна лампата

# 572
  • Light of Zartha
Моята лампа е сън (не е пред мен в момента, не знам кой номер..9С може би), точно от отворен тип(мост),24 вата. Моят приятел ми я подари и също имах съмнения заради липсата на дъно, но пече добре. Единствено свободния край ми остава лепкав, но аз съм и с много извити нокти и може би е заради това. Но сега ме замислихте с това фолио. Най-вероятно при първа възможност ще опитам и аз. Grinning Благодаря, момичета! Flowers Bouquet

# 573
Deliberation, браво! На мен ми харесва много Simple Smile
Аз влизам да покажа днес сваления маникюр, на няма и седмица, изцяло до гол нокът. Всичко пада като отлепяща се база Sad без пилене, киснене и тн.н само с леко зачопляне отдолу и това е 

# 574
Scarlett, значи вероятно е като моята. Точно описаното от hybrid съм чела и аз, но не ми се занимаваше много-много и просто един по-голям лист фолио закрепих към гърба и дъното с лъскавото нагоре към лампата. Просто да знаеш, че и така върши работа.
magdalena madzhurova, благодаря ти Blush

# 575
  • София
И аз мисля скоро да обновя поръчките от Китай, че имам нужда от доста неща, и в този ред на мисли да попитам от кои шаблони за печати сте доволни. Борн Прити са класика в жанра, но пък виждам и други марки на половин цена. Ще се разочаровам ли ако поръчам от незнайните марки, или да заложа на Борн.
В наличност имам само един единствен шаблон, затова нямам база за сравнение. Искам и реинфорс, как се води този на Canni?

BP са супер, но има много други които са на тяхното ниво. Пробвай BeautyBigBang, Biutee, Finger Angel, Kads, Major Dijit, Mezerdoo, Nicole Diary, Zjoy, MRFOX.

Най-често посягам към Moyra, но те са по-скъпи.
https://nailland.hu/en/products/field_brand/moyra-328/field_koll … io/big-plates-871

# 576
  • София
Здравейте, отдавна не се бях лакирала, нямах време, но вчера ми дойде музата в 23.00ч 😁 От дезинфектантите, кутикулите са ми в ужасно състояние, въпреки мазането! 😒
Реших да си поиграя с трудният  Neess 7433, направих малко експерименти и установих:
с лака се работи по-лесно върху база Fox(досега го слагах върху Коди), сложих 3 тънки слоя, като разбрах,че за да не се отдръпва и събира, всеки слой се пече 2 мин. (при 1 мин. се отдръпва), и топа на Bestone не се разбира с Neess (става на дупки, събира се още при нанасянето), топа на Коди стои чудесно!
Не съм оформила добре плочката! 😖
Как се прави разноцветен печат? Може ли от тебеширено бял лак, да го преработя на млечно бяло?

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 12:33 от Lucky@Mamma

# 577
Щом си пробвала двете бази Коди и Фокс, би ли споделила отзиви? Предимства и недостатъци между двете каучукови, освен трайността на Коди и несъвместимостта и с Неесс

# 578
  • София
ALMIRRA, базата на FOX я имам отдавна, но я ползвам за първи път, бях я забравила. 😄
От Коди съм доволна като база, не съм имала проблеми, освен, че се скапва вече, но като седна да се лакирам, я слагам между бедрата си 😂 докато си подготвя ноктите и се оправя!
Ще кажа после FOX колко е държала, иначе се работи лесно с нея, хубава консистенция, нито течна, нито гъста

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 16:33 от Lucky@Mamma

# 579
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Много обичам тъмни цветове ... И никак не мога да се лакирам с тях Simple Smile Едно "мастило" снимано вечер на ламБа и рано сутринта - на дневна светлина Simple Smile На слънце ще е още по-различно Simple Smile

И понеже се оплаквате от бързо падане ... аз се оплаквам от по-трудно сваляне дори и с Алесандрото ... Та, да си запиша и ако се свали по-лесно този път, да знам Simple Smile Полиране, пласт мат топ Флормар, пласт мат топ Голдън Роуз, пласт основа за обикновен лак - някаква америнканска, Алесандро, три пласта цвят - много е прозрачен, течен и непокривен LilyCute 51 (LC-51 - китайче за 0,51 Е), пласт топ Дама ...

Скрит текст:

# 580
  • Варна
Почти безобидна, аз установих, че когато ползвам не матов лак за каре, се сваля по-лесно гела. Скоро така обелих ръбър база на бютилюкс на цяла люспа падна, супер лесно.

# 581
Семпъл маникюр от мен- лакът е GD coco
Скрит текст:

# 582
  • на брега на морето
Безобидна, супер! И аз съм на тъмна вълна напоследък ( нетипично за мен). Но като видях ГД колкото на Марсия(голяма свежарка е този цвят, обожавам го), се замислих дали да не си сложа едно коралово ГД Коко вместо тъмносиния елит( както бях замислила). Голяма дилема!:joy:

# 583
  • ново
И аз обичам тъмни цветове. Сега съм с много къси нокти, предвид ситуацията в страната, но въпреки това слагам лак. Това е един Росалинд.
Скрит текст:

# 584
Препоръчайте ми качествени клещи на не много висока цена,че си изтървах сталекса в мивката докато ги миех и повече 40 лв за клещи не давам!

Общи условия

Активация на акаунт