Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 047
  • 816
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета,

според вас този срок на годност под залепения етикет, срока на производство ли е или нещо друго? Simple Smile
BBE не означава ли "най-добър до"?

Мисля, че разгадах ... BBE е изписан със срока на годност, но наобратно, а долу е дата производство.
Вече имах проблеми с продукти, с изтичащ срок на годност и като видях този етикет, помислих, че пак има разминаване

# 556
Искам да си купя топ,база и основен цвят на CND SHELLAC, но не знам от къде да си поръчам ?

# 557
Здравейте, момичета!
Идвам с отчет - дочаках си Коди системата, междувременно полирах, топих в кисела вода и мазах яко с масла. Преди една седмица се лакирах, като стъпките бяха:
1. обзмаслих със спирт и минах с фрешер ноктите
2. сложих два пласта каре с матов топ на Голдън роуз на 1-2-3 мм от свободен край. Така се бях вглъбила, че имах чувството, че за пръв път се лакирам.
3. по своподния край сложих ултрабонд и пекох 2 минути. Знам, че не е нужно, но четох из старите теми, че така процедират някои от вас, ако се слага карето преди лакиране.
Да не пропусна да отбележа, че, засега съм със Сън9ц и я опаковах с алуминиево фолио и така пекох. Четох, че принцесата подобно е процедирала с нейната Relaxed
4. Тънко нанесох базата. Много ме кефят и базата и топът на Коди (каучукови) като консистенция, такива едни тлъстички. Пекох 2 минути + още 30 секунди с длан нагоре, за да се изпече добре и свободният край.
5. Следват два пласта лак на Веналиса, пекох 3 минути, тъй като е червен +30 секунди с длан нагоре. На безименен реших да пробвам печат. Там бяха един по-светъл лак+брокат, но ги пекох заедно с Веналисата. На безименния забърсах лепкав слой и печатах, трих, печатах и така до безкрай, докато не останах доволна от резултата горе-долу. В този ред на мисли - можете ли да ми препоръчате тамбони без влакна (не знам дали така се водят)? Имам едни от алиекспрес, но се оказа, че си имат влакънца и са доста изнервящи.
6. Топ съвсем леко по-плътничък слой, пекох 3 минути+30 секунди с длан нагоре.
7. За да не се връщам да го добавям към всяка стъпка - първите 10-ина секунди от печенето на пластовете леко извивах пръстите надолу, това също го краднах от старите теми.

Точно седмица по-късно съм изключително доволна, тъй като това ми е психологическата граница и маникюрът почти не е мръднал, а сега работя от къщи и е яко тормоз на ръцете. Често се мокря, готвене, чистене, търкане на какво ли не. Леко е позахабен свободният край на някои пръсти, но не се забелязва, само аз си го виждам. Не го запечатвах, защото ми бяха къси ноктите и не ми се занимаваше. Искам да попитам с къси нокти как го запечатвате? Сещам се, че четох назад, че някои момичета го правят, като слагат алуминиево фолио под нокътя, но ако може да дадете повече разяснения, ще съм благодарна. Все си мисля, че ще се омацам яко.
Само на показалеца на лявата ръка съвсеееем леко е олющено едното крайче, но не е дразнещо за момента и не се забелязва. Хубавото е, че на дясната ръка, която е рисковата по принцип, всичко е бетон, а нея я правих втора и беше доста по-джаста-праста, че вече се бях отчегчила.
Мисля, че ще го изчакам още една седмица да видя как ще се държи и ще сменям, че почва да ми писва вече, а съм си намислила няколко маникюра, пък и искам да пробвам и с обикновени лакове.

# 558
Момичета ползвали ли сте magic remover , дали наистина сваля лака без затваряне като с обикновен remover? Гледам ги в алито , ама нещо не ми вдъхват доверие

# 559
  • София

Някой с мнение за горната пила или с препоръка за друга за непрофесионална употреба, моля! Благодаря предварително!

Има хубави отзиви, само че работи на батерия, което незнам дали е добре. На тази цена ще отиде на митница обаче.

Имам спомен, че когато си поръчвах лампа бях помолила продавача да посочи по-ниска цена, за да не отива на митница. Как процедирате вие?
Някой дали може да препоръча друга хубава пила, която да не е на батерии? Благодаря!

# 560
  • Sofia

Някой с мнение за горната пила или с препоръка за друга за непрофесионална употреба, моля! Благодаря предварително!

Има хубави отзиви, само че работи на батерия, което незнам дали е добре. На тази цена ще отиде на митница обаче.

Имам спомен, че когато си поръчвах лампа бях помолила продавача да посочи по-ниска цена, за да не отива на митница. Как процедирате вие?
Някой дали може да препоръча друга хубава пила, която да не е на батерии? Благодаря!

Пилата е обемна пратка, няма гаранция, че ще си прочете съобщението и ще го направи. Виждалал съм съобщението за по-ниска цена да е принтирано върху пратката, нали се сещате какво ще стане като го видят на митница.. Имам предвид че пратка около 2 кг тръдно ще избегне митница сега, когато имат право да спират всичко.

# 561
  • на брега на морето
Къде ги гледате тези тежки пили- 2 кг? Моята е 287 гр.Simple Smile

Аз я ползвам за кожата на петите, най- вече. Лака си го свалям с течност. Кожи- с ремувър. Рядко запилвам някоя кожа край нокът. Доволна съм от тази пила. Зависи кой за какво си купува пила....

# 562
  • София
Аз искам да си почиствам кутикулите с пилата и да оформям педикюр/почиствам пети с нея. Лака го свалям с ацетон. Представям си пила тип "писалка", дори не искам да е с педел, т.е. би трябвало да е лека и компактна.

https://www.aliexpress.com/item/4000726547577.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

https://www.aliexpress.com/item/1000007418244.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

https://www.aliexpress.com/item/33005347309.html?spm=a2g0o.produ … ,searchweb201603_

Тези как ви се струват? Последната е с педал.

# 563
  • Варна
Портативните пили с батерия са удобни вкъщи -аз например я ползвам за педикюр направо в банята, без да мисля за кабели и др.

# 564
Все си мисля че тези портативни пили няма да имат достатъчно сила. Иначе изглеждат много сладки. #Aliexpress US $10.61  38%OFF | 35000/20000 RPM Electric Nail Drill Machine Mill Cutter Sets For Manicure Nail Tips Manicure Electric Nail Pedicure File
https://a.aliexpress.com/_dVQavMj
използвам тази и съм много доволна. Ползвам я вече към 1 година. Свалям с нея гел лак, полигел. Има много бързи обороти и бавни като никога не дигам над 1вите 3 сектора (по звука се ориентирам). Не я купих от този продавач , ами от олх че не ми се чакаше, пък вече си бях направила едни дълги нокти и не ми се пилеше до сутринта. Не вибрира въобще, има си сила, може да се сменя посоката и може да се работи с него и без педал. Препоръчвам я.

# 565
Здравейте, момичета!
Идвам с отчет - дочаках си Коди системата, междувременно полирах, топих в кисела вода и мазах яко с масла. Преди една седмица се лакирах, като стъпките бяха:
1. обзмаслих със спирт и минах с фрешер ноктите
2. сложих два пласта каре с матов топ на Голдън роуз на 1-2-3 мм от свободен край. Така се бях вглъбила, че имах чувството, че за пръв път се лакирам.
3. по своподния край сложих ултрабонд и пекох 2 минути. Знам, че не е нужно, но четох из старите теми, че така процедират някои от вас, ако се слага карето преди лакиране.
Да не пропусна да отбележа, че, засега съм със Сън9ц и я опаковах с алуминиево фолио и така пекох. Четох, че принцесата подобно е процедирала с нейната Relaxed
4. Тънко нанесох базата. Много ме кефят и базата и топът на Коди (каучукови) като консистенция, такива едни тлъстички. Пекох 2 минути + още 30 секунди с длан нагоре, за да се изпече добре и свободният край.
5. Следват два пласта лак на Веналиса, пекох 3 минути, тъй като е червен +30 секунди с длан нагоре. На безименен реших да пробвам печат. Там бяха един по-светъл лак+брокат, но ги пекох заедно с Веналисата. На безименния забърсах лепкав слой и печатах, трих, печатах и така до безкрай, докато не останах доволна от резултата горе-долу. В този ред на мисли - можете ли да ми препоръчате тамбони без влакна (не знам дали така се водят)? Имам едни от алиекспрес, но се оказа, че си имат влакънца и са доста изнервящи.
6. Топ съвсем леко по-плътничък слой, пекох 3 минути+30 секунди с длан нагоре.
7. За да не се връщам да го добавям към всяка стъпка - първите 10-ина секунди от печенето на пластовете леко извивах пръстите надолу, това също го краднах от старите теми.

Точно седмица по-късно съм изключително доволна, тъй като това ми е психологическата граница и маникюрът почти не е мръднал, а сега работя от къщи и е яко тормоз на ръцете. Често се мокря, готвене, чистене, търкане на какво ли не. Леко е позахабен свободният край на някои пръсти, но не се забелязва, само аз си го виждам. Не го запечатвах, защото ми бяха къси ноктите и не ми се занимаваше. Искам да попитам с къси нокти как го запечатвате? Сещам се, че четох назад, че някои момичета го правят, като слагат алуминиево фолио под нокътя, но ако може да дадете повече разяснения, ще съм благодарна. Все си мисля, че ще се омацам яко.
Само на показалеца на лявата ръка съвсеееем леко е олющено едното крайче, но не е дразнещо за момента и не се забелязва. Хубавото е, че на дясната ръка, която е рисковата по принцип, всичко е бетон, а нея я правих втора и беше доста по-джаста-праста, че вече се бях отчегчила.
Мисля, че ще го изчакам още една седмица да видя как ще се държи и ще сменям, че почва да ми писва вече, а съм си намислила няколко маникюра, пък и искам да пробвам и с обикновени лакове.
Ще се радваме на снимки Simple Smile аз откачам и ако има леко забелен връх ужасно ме дразни.
Аз също харесвам така "тлъсти" топ и основа.

# 566
  • Варна
Да се оплача... тъкмо напълних кошницата няколко цвята и ковър бази на бютилюкс и китайчето махна доставка до България!
Не съм очаквала. А преди това имаха цена на доставка. Много се ядосах! Да свършва тая пандемия, че всички са полудели...
Извинете ме за оф-топика!

# 567
И аз мисля скоро да обновя поръчките от Китай, че имам нужда от доста неща, и в този ред на мисли да попитам от кои шаблони за печати сте доволни. Борн Прити са класика в жанра, но пък виждам и други марки на половин цена. Ще се разочаровам ли ако поръчам от незнайните марки, или да заложа на Борн.
В наличност имам само един единствен шаблон, затова нямам база за сравнение. Искам и реинфорс, как се води този на Canni?

# 568
  • Варна
Моите шаблони са от тук и съм доволна
https://a.aliexpress.com/_dSKodMX

# 569
  • Light of Zartha
Извинявам се,че нахълтвам така. Grinning Досега само четях, но ми стана интересно за лампата и алуминиевото фолио. Каква е идеята и как се прави? Търсих с търсачката, но не даде резултат.

Общи условия

Активация на акаунт