Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 105
  • 816
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Над, чук си!😃

# 286
Аз имам две камуфлажни, розови на Коди, ок са.

# 287
Аз имам все на БП плочки за печати. Пишеш в ибей born pretty stamping plate- излизат всякакви. Или директно в сайта им. Но и в али има много.
Еха, супер е Марсия, готино жълто! Hug Аз не съм в Бг, даже не знаех, че има бг сайт на индиго.

Тези от Ибей и те ли пристигат от Китай? За колко време?

Над, на снимката не личи да има разлика в топовете. На живо личи ли? С колко слоя са и двата и по колко време ги печеш? Ще чакам и отзивите за издръжливост след 2 седмици.

# 288
  • на брега на морето
Алмира, то си пише къде е продавачът, в коя държава. Иначе ги препродават. На мен от ибей ми идваха по- бързо на БП нещата отколкото от сайта им. От сайта им месец чакане не ми мърда, дори 40 дена, затова скоро не съм поръчвала от сайта на БП. И като цяло от ибей ми идват по- бързо отколкото от алиекспрес. Идваха ми за 2-3 седмици от ибей преди(средно статистически:grinning:), сега- не знам. От месец насам не съм поръчвала нищо. А от али- месец си правеха нещата, е някой път и по- бързо идваха, но като цяло от ибей общото ми впечатление е, че са по- бързи. Което си е китайско- си е китайско, а индиго са полски.

# 289
  • Варна
В момента от Китай е много бавно, минимум 40 -45 дни. Няма много полети и всичко се бави, а цените на куриерите са космически.

# 290
  • София

Благодаря, голям кеф да сложиш шаренко от време на време Simple Smile))))

Тези от Ибей и те ли пристигат от Китай? За колко време?

Над, на снимката не личи да има разлика в топовете. На живо личи ли? С колко слоя са и двата и по колко време ги печеш? Ще чакам и отзивите за издръжливост след 2 седмици.

Точно сега от Китай, особено ако се поръча до UK, пристигат светкавично.... ако е до БГ, нашите пощи бавят пратките.

От печатите които могат да се намерят сега, препоръчвам тези:
https://moyou.co.uk/products/crystal-clear
https://www.aliexpress.com/item/4000171031827.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_
Третия.
Шаблони, вече на толкова много фирми са добри - Born Pretty, Moyou, Moyra, тези ми харесват много, ако на някой са му спешни, имам няколко запечатани на Born Pretty, пишете на лични.
Боички - Born Pretty, Kads, Nicole Diary, Genailish, Sjoy. Имам дублиращи се, черна, зелена и кафява на Born Pretty.

За топ-а, като усещане Гелиш ми харесва повече, Нес-а мирише странно, като си гледам пръстите няма разлика, лакирах се в четвъртък, ще пиша, как ще е след седмица-две.

# 291
В момента от Китай е много бавно, минимум 40 -45 дни. Няма много полети и всичко се бави, а цените на куриерите са космически.

На мен пък ми направи впечатление, че сега идват по бързо нещата (до БГ говоря).За две максимум три седмици ми пристига всичко което съм поръчала в последните два месеца. (И всичките от Китай само една имах от Германия). А преди всичко по 30-40 дни.
Но определено много са вдигнали цените на шипинга повечето магазини.

# 292
Над, забелязваш ли разлика в консистенцията на различните цветове с Нес?

# 293
  • София
Над, забелязваш ли разлика в консистенцията на различните цветове с Нес?

Всички, без три са ми супер гъсти и покривни, на мен ми харесва тази консистенция. По-редки и някак стъклени са ми 7482 и 7428. Първият ми техен беше 7425, той пък е хем рядък, хем покривен на един слой. 
Ето тези имам:
siwy dym   7400
marchewkowy manifest   7405
romek atomek   7412
bez-przesady   7418
bez-sensu   7419
bez-glutenu   7423
milosni posREDnik   7425
sexi REDaktorka   7428
dziewczyna z gitara   7433
brokat nie zajac   7440
pachnie brokatem   7443
ROZ sic!   7450
Roz z miejsca!   7455
tanec na ROZe   7457
stomiany patrol   7465
strus pedzifiot   7468
turkus podjadek   7469
uparty jak jelot   7472
fioletta   7474
nocne heheszki   7478
mega hajsy   7479
spoko oksy   7481
red sztos   7482
bez blues   7591

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 20:56 от nad_tab

# 294
Здравейте, момичета! Искам да попитам дали някоя от вас е ползвала гел лаковете на Kinetics и какво е мнението ви? Ползвам база и топ на Bluesky,но в момента ми попадна промоция на тази марка и обмислям да пробвам и техни цветове 😊

# 295
Някой искаше да си сваля гел лака 😀
https://intercosmetica.bg/manicure/promo-predlozheniya/oferti-do … svalyane-gel-lak#КОМПЛЕКТ 1 СВАЛЯНЕ НА ГЕЛ ЛАК

# 296
  • Paris, France
След като Коди се сгъсти, поръчах Монаси каучукова в бяло шише. Използвам я заедно с топ на Монаси и  Не съм доволна! С мъка маникюрът ми изкарва седмица. Затова искам хубава база. Спряла съм се на Нео найл, но все още обмислям и други варианти, достъпни от бг сайтове. Блускай са ми много като количество, а Коди не ми се взима отново, заради бързото съсипване. Но бюджета ми около този ценови клас.

От Миши и Монаси напоследък чета доста оплаквания. Явно са ги развалили.

Ако търсиш каучук с подобна гъстота погледни каучуковата база на OXXI. Ако би била доволна от по-рядка, каучуковата на Комилфо е много хубава и не се сгъстява. За топ можеш да запазиш Коди, а можеш да пробваш някой друг от сайта им. Топът на Комилфо е лъскав, но с времето Коди остава леко по-лъскав. Не могат да се сравнят с Гелиш, а той не е много по-скъп ако има кой да ти го донесе от Америка.

Ултрабонд слагаш ли по свободния край? Ако не, идея е да тестваш.

Здравейте, момичета! Искам да попитам дали някоя от вас е ползвала гел лаковете на Kinetics и какво е мнението ви? Ползвам база и топ на Bluesky,но в момента ми попадна промоция на тази марка и обмислям да пробвам и техни цветове 😊

Не ги познавам, но съм чела, че биват. Ако си доволна от базата и топа, които ползуваш, карай си с тях, защото разочарованието и досадата от преправяне ако новите не паснат е голяма. Цветни лакове спокойно можеш да взимаш. Не съм попадала на несъвместими с други системи.

над, салон ли отваряш 👍? Не са ли много цветовете за начало? Да знам да дойда 😍👺❤️

# 297
Момичета, случайно да сте срещали такъв яркосин цвят? Аз имам GDcoco 826, но ми идва тъмен.

Поразрових се и открих подобни на Веналиса и Бютилукс, обаче на всяка снимка са различни и много се обърках. Сега се спрях на този. За пръв път срещам марката.

Ако някой го е ползвал или знае такъв цвят гел лак, моля да сподели. Hug

# 298
  • на брега на морето
Мери Джейн, аз имам подобно синьо на бютилукс. Предпоследният ми маникюр беше на безименните/под фолиото/. Но ето един маникюр от есента на 2019, на който се  вижда по-добре. Аз му викам синьо цвят работни дрехи. Същият цвят имат много работни дрехи-на монтьорите например. На изкуствена светлина изглежда по-тъмно отколкото е на снимката, която публикувам.

Синьото е бютилукс 027, а зеленото- бютилукс 045.
Долният лак иеанейл, за който пишеш, не съм ползвала марката.

# 299
Сдобих се с бариерната помада Grinning Явно я има на пазара от по-рано, защото е произведена преди година. Не мирише, има неутрален мириз. Съхне за над 5 минути, не и по-малко от 5.

Общи условия

Активация на акаунт