Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 036
  • 816
  •   1
Отговори
# 495
Би ли се обосновала за Неесс Simple Smile

# 496
  • Варна
За мен  Neess са много гъсти и аз трудно ги нанасям. По-добре F.O.X., но са по-скъпи.
От китайските харесвам Elite99, Gdcoco, има ги по 4- 5лв във страници във фб и олх.
Също и Venalisa, Bautilux са хубави, но от AliExpress

# 497
ALMIRRA

Имах възможност да тествам Нес на себе си и съм малко разочарована...
Изключително много бяга от базата, след полимеризиране остава цветен филм (буквално като недопечен) и се разлива .
Имат различна консистенция 7404 е ужасно рядък,7481 е с нормална консистенция, а 7453 е като гъста каучукова база.
Скрит текст:

# 498
  • Варна
Предвид цената, достъпността и НЕкитайския произход хич не са лош вариант Neess особено за хора с огромна колекция лакове търсещи някакво разнообразие. За начинаещи обаче и аз не бих препоръчала предвид риска от разочарование както от консистенция така и от покривност.
За основни,често ползвани цветове за начинаещ силно препоръчвам Украинските Камило,Коди,Фокс. Цените им не са по-високи от на Neess имайки предвид,че последните са миньончета 4мл.
Нямам идея продават ли се още флормар....Те също са ватиант въпреки малката палитра.

# 499
  • на брега на морето
За начинаещи и аз бих препоръчала ГД Коко, Борн прити- лесно се нанасят, азур, елит...

# 500
  • София
Към препоръките добавям и Mad Doll и lilicute, добре покривни.

От препоръчаните на мен не ми харесват Elite99, мноооооого различни са като качество, само платинената им серия е страхотна и препоръчвам с две ръце.

От мен един карантинен маникюр, да намерим и нещо позитивно в това време, от години не си бях правила толкова шарени маникюра подред Simple Smile)))

MadDoll H09&Lilicute 78

https://www.aliexpress.com/item/4000160472887.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_
https://lilycute.aliexpress.com/store/group/Pure-Nail-Gel/446802 … .0.63fafa9bkPpWlU

# 501
  • Sofia
Момичета оказах се права - китаеца изобщо не е изпратил електрическата пила макар че я поръчах от европейски склад. Спечелих диспут и не ми е върнал парите все още .. Та сега въпроса е откъде вероятно в България да си купя читава пила - какви сайтове/магазини ще ми препоръчате. От UK доставката е също толкова несигурна, в други времена може би оттам щях да поръчам, но сега ...

# 502
Без да претендирам, че съм специалист, само ще споделя опит. Аз чистя четките си с течността на Коди за махане на лепкавия слой вече година и нещо. Имам четки изкуствен косъм и такова с естествен, тип колински. Ами като новички са ми. Започнах да ги чистя с тази течност, защото така и не открих специална такава за четки на сайта Коди.про. Да допълня препоръка от мен за марка лакове, пак от коди.про. Luxton, имам няколко цвята, много плътни и удобни за нанасяне, страшно пигментирани. Пека ги малко повече. За Комилфо е споменато, страхотни са, серията Делукс е със страхотен аромат. Фокс имам един светло лилав, но не съм го ползвала още, изглежда много плътен. Pnb  също ми харесват.

# 503
Продават ли се Комифло и Фокс в България?

# 504
  • София
F.O.X. ги виждам в makeup.bg. Мисля да потренирам с трите Kodi-та, които си взех. Единият цвят нещо не го улучих, но не е съвсем лош, а другите два са много красиви.
Засега не ползвам ултрабонд и да видим с това стоене у нас, непрестанно миене на ръце и спиртосване, готвене и миене на ръка (с ръкавици) колко ще издържи. После ще помисля в кои боички да инвестирам, но сте супер, че споделяте с нас! Благодаря ви и да сте здрави!

ПП: петъчния маникюр, щракнат днес с компромисния цвят, който е 08М
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 19:04 от Harpalike

# 505
  • Варна
Момичета, дали може да се смесват гел лакове? Все не мога да налучкам хубаво малиново червено, затова мисля да смеся червено и магента, дали ще стане проблем?  Да се пресече, да не е хомогенен ? Някой смесвал ли е?

# 506
В страницата на LikLak има live маратон с що годе полезни видео уроци Simple Smile може да си взаимствате нещо ново от там. За мен полезен беше само урока на Лили Л.

# 507
Момичета, дали може да се смесват гел лакове? Все не мога да налучкам хубаво малиново червено, затова мисля да смеся червено и магента, дали ще стане проблем?  Да се пресече, да не е хомогенен ? Някой смесвал ли е?
Последният ми маникюр, който показах е от смесени цветове- тъмно жълто и бяло, при което се получи много нежен светло жълт цвят. Двата цвята са на различни марки. Смесих ги върху плочка за печат. По няколко капки от двата цвята и размесих до хомогенен желян цвят с четка.  Получи се добре.

# 508
От както започна кризата в Китай и аз смесвам цветове. Капя по няколко капки от цвят в капачка от бизалкохолно и ги разбърквам с четка от свършен лак. После си я прибирам в шишенцето. Понякога я топя в лакочистител, за да се изчисти, ако ще се лакирам в друга цветова гама. Естествено капачката изхвърлям.

# 509
  • софия
В страницата на LikLak има live маратон с що годе полезни видео уроци Simple Smile може да си взаимствате нещо ново от там. За мен полезен беше само урока на Лили Л.

Много красиво рисуваш!
И аз ги гледам,интересни са.
Но за ресуването или го можеш или не!

Общи условия

Активация на акаунт