Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 036
  • 816
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Бихте ли ми препоръчали плътен бял лак за френски маникюр? Ако може и да е с хубава четка.

Коди 33 ми е любимото покривно бяло и е без лепкав слой.

# 526
https://nailsbg.com/produkt/uv-led-lampa-sun-f6/
Извинявам се, ето тази лампа си е избрала и всичко от този сайт.

Щом ще купува от този сайт всичко ... Да заложи на "класиката" SunOne:
https://nailsbg.com/produkt/sunone-uvled-lampa-2448-w/

Или да пита колко са диодите, че не ги пише на предлаганата Sun 5 Plus и ако са 30+ да вземе нея ...
https://nailsbg.com/produkt/kombinirana-led-uv-lampa-sun-5-plus-48w/

База и топ какви ще взема? Те са много важни.
Ако са от този сайт - хито Прити, нито Джеси стават за база и топ.
Ей, от този сайт става и са добри всички - и френските, и полските, и латвийските, и украйнските. Имат реален магазин във Варна.
https://manicurezone.com/category/gel-lak/%d0%b1%d0%b0%d0%b7%d0% … 0%bb%d0%b0%d0%ba/
Благодаря за съветите! То е ясно, че ще се пробват различни неща, докато се намерят подходящите и хубави Simple Smile

# 527
  • Варна
Привет, момичета!
Използвам ултрабонд, каучукова база и топ без лепкав слой - всичко на Коди. Цветните лакове са китайски. От известно време за 24 часа лака ми пада на цял нокът, все едно е обикновен нанесен върху отлепваща се база. зачоплям и пада. Също така базата започна леко да се влачи на конци и да се образува топче на четката. Махам го с марля, след това разбивам добре и лакирам както преди,пека 2 х 60 секунди в sunone. Лампата, топа и основата са купени юни 2019. Лятото всичко беше наред. Използвам спирт, ултрабонд, база, цвят и топ. Често стискам лимон, мажа със заздравител. Ноктите са здрави.
Чудя се дали проблема е от китайските лакове или базата е за смяна.

Случайно да ти се налага да носиш ръкавици продължително напоследък? Мен ме сполетя тая участ. Китайски цветен лак нанесен по стандартния ми протокол с белеща база,рейнорс и топ Гелиш на втория ден просто изпопада. С останалите си лакове нямам подобен проблем. И Коди и камило и Neess са бетон.
 А на базата на Коди толкова и е трайността 8 до 10 месеца и после е на сопол. С трайността на маникюра обаче не сим имала проблем даже и като се разсополиви тъй,че пробвай с не китайски лак.

# 528
  • на брега на морето
Днес не издържах повече( нали си правех " почивка" от гел лак на краката) и си направих и педикюра- с ментово, бяло и сребристо на безимененните. Цял месец бях без. Сега съм доволна.Grinning
А някой пробвал ли е бялото на ГД Коко? И аз скоро трябва да си взема едно, че моето е на свършване( ве лен).

# 529
  • София
Момичета, тази пила дали става според вас?

https://www.aliexpress.com/item/1000007418244.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

# 530
Днес не издържах повече( нали си правех " почивка" от гел лак на краката) и си направих и педикюра- с ментово, бяло и сребристо на безимененните. Цял месец бях без. Сега съм доволна.Grinning
А някой пробвал ли е бялото на ГД Коко? И аз скоро трябва да си взема едно, че моето е на свършване( ве лен).
Аз го ползвам, не е зле. Нанасям го на 3 слоя, но на много тънко.

# 531
Здравейте. Не съм сигурна, че съм на точното място, но ще попитам. Евтините комплекти за полигел (около 50лв) с включена мини лед лампа стават ли за нещо или ще са пари хвърлени на вятъра.?

Взех си от алиекспрес такъв комплект (лампа, избутвач, полигел, 5 гел лака и др джунджурии) и съм много доволна. Беше 20тина долара. Лампата се оказа сролучлива и гела се оказа добре. Доскоро си го ползвах, но гел лаковете миришеха доста и цветовете не бяха каквито очаквах. Допълнително си взех обаче основа и топ на коди и фреза за маникюр и съм доста доволна. Не мисля че има полигел, който ептем да не става за нищо.

# 532
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз съм подхванала един експеримент ... случайно ... и не знам дали ще го изтърпя Simple Smile Та, лакирах се. На 10-тия ден с нокторезачката - клъц, ноктите и после с пила си ги оформих (не бях ги подкъсявала 2 месеца и ме дразнеха). Вече 5 дни след това няма никъде, никакво обелване, залющване ... просто си растат ... Не знам до кога ще ги изтрая и да видя дали и кога ще започнат да има проблеми ... Иначе са - полиране, БЕЗ спирт или друго обезмасляване,два пласта мат топ на Фломар по целия нокът, Алесандро, два пласта цвят (Окси и Комилфо на различните пръсти), топ ... И не мърдат, бре! И по веднъж на два-три дни се сещам за масло, и си мия без ръкавици, и си чистя, и си режа и готвя ... и са бетон Simple Smile

# 533
  • София
Тук са с полигел и обикновен лак. И много дълбоко изгризани преди това. Направо направих от нищо нещо.

# 534
Момичета, благодаря Hug
Аз махам топката, която е по четката с марля и след това се нанася нормално.
Лака пада, преди да стигна до това да сложа ръкавица. Точно щях да ходя да видя на живо качествени лакове и обявиха извънредното положение. Обмислям следното - нова база, nail freshener на Коди и цвят на Коди. Подозирам, че и топлата вода влияе, но все пак основата и топа са качествени. Чак така да пада всичко - като обикновен лак или все едно е белеща се база...

# 535
  • Down south
Може би не е зле да се инвестира в качествена база и топ, а също и в добър primer.

За мен, сбъдната мечта, са две седмици до 18-20 дни с маникюр, който не изисква вадене на сергията и корекции тук и там.
Стана със съветите във форума.
Gelish + Sensationail Gel Primer.

# 536
Здравейте момичета.  Взех си белеща база на Веналиса,  при свалянето ми тръгва горният слой на ноктите,  а два от тях направо паднаха целите при махането Sad Бях сложила Микросел,  както правя при обикновенните бази . Дали това може да е проблема , че за първи път опитах белеща база или пък има някаква специфика на свалянето ? Бях с него около 10 дни и не беше мръднал от никъде . Приятен ден и ви благодаря .

# 537
10 дни е чудесно, и на мен толкова ми издържа, а и по-малко в много случаи, няма какво да те притеснява, радвай се, че се маха лесно 😀

# 538
  • София
Здравейте момичета.  Взех си белеща база на Веналиса,  при свалянето ми тръгва горният слой на ноктите,  а два от тях направо паднаха целите при махането Sad Бях сложила Микросел,  както правя при обикновенните бази . Дали това може да е проблема , че за първи път опитах белеща база или пък има някаква специфика на свалянето ? Бях с него около 10 дни и не беше мръднал от никъде . Приятен ден и ви благодаря .

Задължително още един слой над Микросел ти трябва, аз слагам матов топ.

# 539

Задължително още един слой над Микросел ти трябва, аз слагам матов топ.

Аз сложих първо Микросел и после базата . Да те би за това да ми отлепи и ноктите,  че е трябвало да сложа директно базата без Микросел? Трябва ли да накисна в топла вода преди да го обеля , че аз директно започнах да дърпам от основата към върха и ноктите тръгнаха с лака Sad

Общи условия

Активация на акаунт