COVID-19 - Предпазване - маски, дезинфектанти и други

• 184 949
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 600
а някой правил ли си е маска както каза ген. Мутафчийски с два ластика и три слоя марля и доколко е удачна

# 601
# 602
  • Пловдив
Моля ако някой знае къде в Пловдив мога да си купя или да ми ушият маски  да сподели. Днес намерих спирт, ръкавици, дезинфектанти и антибактериални кърпи. Но никъде маски, а обиколих 4 аптеки....

# 603
Шити маски има в олх..но блокират обявите.

# 604
  • София
Извинявам се, че не е по темата - може ли някой да ме насочи в коя тема да проверя в София къде евентуално се прави тест за коронавирус или направо да напише къде. Рамус дали правят наистина?

# 605
Извинявам се, че не е по темата - може ли някой да ме насочи в коя тема да проверя в София къде евентуално се прави тест за коронавирус или направо да напише къде. Рамус дали правят наистина?

https://ramuslab.com/covid19-koronavirus-kakvo-trqbva-da-znaem/

# 606
  • Тра-ла-ла
Моля ако някой знае къде в Пловдив мога да си купя или да ми ушият маски  да сподели.
А къде има спирт?
Ето статия за маски по Главната
Скрит текст:
http://podtepeto.com/aktualno/на-главната-в-пловдив-има-маски/

# 607
а някой правил ли си е маска както каза ген. Мутафчийски с два ластика и три слоя марля и доколко е удачна

Свекърва ми, бивша акушерка и сестра.
Не знам доколко е удачна, но тя си е убедена че е така.  Пере, глади....
А аз искам да я убедя да излиза възможно по-рядко , но това е др. тема.

Аз си направих маски от цветни сутиени, добре прилепват по лицето/ банелът го осигурява/ , не са толкова "грозни", но чисто медицински колко пазят не зная,  имам  шалове, ще редувам.

# 608
Ще снимаш ли да я видиш?

# 609
  • Пловдив
Моля ако някой знае къде в Пловдив мога да си купя или да ми ушият маски  да сподели.
А къде има спирт?
Ето статия за маски по Главната
Скрит текст:
http://podtepeto.com/aktualno/на-главната-в-пловдив-има-маски/
Много благодаря!
Спирт намерих в малки шишенца. От Марешки до Каспела имаше само лавандулов, но в другата Марешки в  ДКЦто имаше и етилов.
Няма да ми стигне да мия пода, сега го почиствам като разреждам душ гел с вода и с мопа минавам по два пъти. Нали уж сапуна разтварял обвивката на вируса. У дома сме с естествен паркет и не смея с белина. Дали наистина дизенфикцирам или само се заблуждавам, чв го правя?

# 610
Аз днес купих парцал и мих с доместос. Тия парцал така хубаво разнесе котешките косми и смърдя....ама пък хубаво напои...кошмар ..

# 611
  • тук-там
Защо, за бога стерилизирате пода! Нали се събувате като влизате? Чорапите определено не са заразени! Дезинфекцирайте точките, които пипате с ръце.

# 612
Някои неща са наистина излишни, но ако това ги кара да се чувстват по-сигурни защо не. По-добре престараване отколкото неглижиране на опасностите. Стига да не се стигне до психически отклонения защото не на всеки психиката би издържала на такъв допълнителен стрес появил се от нищото.

# 613
  • Тра-ла-ла
Аз довлачих парочистачка Керхер за пода....с котки сме. Спят ни по диваните и леглата. Надявам се температурата да е достатъчна да умори гадината Satisfied

# 614
  • Пловдив
Защо, за бога стерилизирате пода! Нали се събувате като влизате? Чорапите определено не са заразени! Дезинфекцирайте точките, които пипате с ръце.
Аз имам дакел. А те са глезани, качва се на дивана, спи в леглото... Та затова се старая и за пода. Наистина, на теория би трябвало да няма вируси там, но знае ли се..

Общи условия

Активация на акаунт