Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 64

• 45 057
  • 790
  •   1
Отговори
# 360
Браво Маритка Grinning ти си нашата гордост! Така се радвам!
Сега разбра ли що те ругахме като ревА и се тръшкА в началото Grinning е поизмъчи се малко, но нали което не ни убива, ни прави по-силни.

# 361
Браво Маритка Grinning ти си нашата гордост! Така се радвам!
Сега разбра ли що те ругахме като ревА и се тръшкА в началото Grinning е поизмъчи се малко, но нали което не ни убива, ни прави по-силни.
Така е Фри, но погледнато сега, а тогава си беше кошмар. Мислех, че умирГам. Сега живея втори живот. И бая му се радвам😊

# 362
  • София
Страхотна си,Марита!Изглеждаш прекрасно!Този режим за хранене и спорт ли е и спорт във фитнес или у дома?
 С този Аримидекс много казвам и искам да се взема в ръце.

# 363
  • София
Благодаря ти,zori_g_n! Майка ми е вече по-добре,съвсем леко са и зачервени и раздразнени очите.Докато отминат всички неразположения от едното вливане е дошло време за следващото.Ще следя темата,ще имам нужда от съветите ви.Пожелавам спокойствие и здраве на всички! Heart

# 364
Марита, пИрефектна си.
Лейди, стискам и чакам добрата новина!

# 365
  • Плевен
Момичета, много ви се радвам, страхотни сте! И да ви питам, на Золадекс и Тамоксифен съм, но от вчера усещам болка ниско долу, все едно ще ми идва...Някой друг с  такива симптоми, от две години съм на тази терапия, но това не ми се беше случвало...

# 366
  • София /Абсурдистан
Марита, изглежадш супер! Стискам палци, разбира се, само се чудя що ще си причиняваш операция заради някаква измислена кривина. При мен беше друго и сега е още по- зле. Чакам да падне карантината и ще ходя да видя какво ще го правя. Сега зарасна още по- зле, постоянно имам пробождащи болки, нещо като невралгия на болното място. Раната почти се затвори. Това не може да се търпи дълго.
Аз чакам да ме извикат за скенера. Днес в Сити е лудница. От 9 сутринта съм тук и все  чакам.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 14:06 от The Iron Lady

# 367
Лейди, стискам палци да са добри новините от скенера!
elifanta, аз оня ден имах някакво такова включване, все едно ще ми идва, а  нямам ни яйчници, ни матка.....и съм на други лекарства.....В смисъл, че може и да не е от тях, но нека който има женски органи и  пие тези лекарства да се произнесе по- адекватно....
Иначе, да се похваля, че ми преведоха най- накрая някаква сума за пенсия( принципно срока беше до края на април, за решението....но аз написах едно писмо, с което им обясних, че от ноември  съм без доходи и  взеха, че се поразбързаха,  като в отговора са ми писали, да не ходя за решението, щели да ми го пуснат по пощата). Обаче, колко ми е  пенсията и за какъв период са ми я изплатили......един Господ знае. Та, да Ви питам- има ли някъде, където може да се провери това( да знам тоя месец вътре ли или не- щото ако е.....и аз съм нейде около минимума.....а имам доста трудов стаж и  съм се осигурявала на добри заплати последните години)? Щото с ПИК на НОИ и в новата платформа за електронно обслужване- няма такава информация.
Марита, чудесна форма и настроение показваш!
Аз, тамън се бях повталила.....и това извънаредно положение ми разказа играта. Нищо, купих си туники и панталони с ластик и връзки на талията....

# 368
  • София

Тук най-долу се проверяват пенсионните решения и там пише.

# 369
Аз, първо там търсих, но пише, че няма пенсионер на това ЕГН. А, решението е от 23 март, според отговора на шефката на пенсионното.....Нищо, нали поне дадоха някой лев( ако правилно съм ги сметнала са около 244 и стотинки, на месец) и поне са от подаването на документите( че от ТЕЛК-а, ми бяха спестили тая информация в решението и се бях притеснила, че ще ми ги платят, само от датата на решението).

# 370
  • Plovdiv, Bulgaria
А, решението е от 23 март, според отговора на шефката на пенсионното.....
В ел. системата ги качват по-късно. И при мен се е случвало да си получа с куриер решението, а да не го виждам в системата на НОИ.
И аз като milmich с 23-24 години стаж, ТЕЛК 50% пенсията ми е 229 лв. Още си чакам пенсиите за м.02, 03, и 04. Днес звънях в НОИ и ми казаха да чакам 3 месеца, това никога не е било, миналата година след около месец си ми я изплатиха. И тази година ТЕЛК-а пак ми е за 1 година.
Лейди, чакаме те с добри новини.
Мариткааа, супер си, браво!!!  И аз се опитвам да тренирам вкъщи сега, като са затворени залите, но понякога пропускам. 
Една виртуална почерпка от мен, момичета, разбира се след тренировчица Heart Eyes

Пазете се всички  и Stay home

# 371
Шушито, супер си, браво. Оформеното ти коремче ти издава, че редовно спортуваш Аз се качвам на пътеката вкъщи /имам бягаща пътека, професионална/, всеки ден гледам да тичам или да правя един час пилатес, обаче и доста хапвам. Просто се вихрим в кухнята и си правим живота сладък, хаха. В никакъв случай не съм се заседяла или залежала, само поояла. Satisfied
Моята пенсия е малко по-висока, около 245 лв., но аз съм и с по-висок процент телк.
Лейди, чакам и аз хубавата новина.
Да сме здрави всички.

# 372
Здравейте и от мен момичета:)
Голяма ли е разликата в страничните ефекти между Нолвадекс и Тамоксифен, понеже ми е на привършване, а няма внос доколкото разбрах

# 373
  • София
Виж в аптеките на Марешки,там били получили.

Шуши,супер изглеждаш!А за пенсията - аз съм с 231 при 80% ТЕЛК. Като падне на 50%,ще са още по-малко.
Люба,на мен ми изплатиха първо разликата и след 2-3 седмици излезе в НОИ решението.

# 374
Здравейте, момичета-кокичера.
Реших и аз да се престраша да пиша, чета Ви от както ме застреля тая дивотия, през октомври 2018 г. Операция, успешна слава богу, нова работа в държавната администрация, от която ме помолиха да напусна, след като разбраха за състоянието ми, в последствие- реконструкция с експандери, импланти, и хормонална терапия, без другите екстри.Талон за безплатно паркиране- отказаха ми, пенсия от НОИ - 390 лв.
Година и през половина на Золадекс и Нолвадекс - 50,00 кг, не ги свалям и не ги качвам...е, май малко ми дойдоха силконите....Simple Smile, ама това е друга тема.
Нямам странични ефекти (освен в сексуално отношение Simple Smile. Не искам да се хваля, но смятам, че само хормонална терапия не е чак толкова зле.
През декември започнах нова работа- не съобщих, че имам ТЕЛК. 
Искам да попитам тези които са на хормонална терапия (и в моето състояние.  - реконструкция с превантивна мастектомия на здравата гърда) - обсъждали ли сте с лекарите Ви, да спирате терапията.Прочетох, че Марита, която е е друга държава, докторите са на мнение, че може да прекрати терапията,. Пак да си е с ц....
Не вярвах, че цикъла ще ми липсва Simple Smile...Ама много ми липсва, въпреки че към момента съм ок и изглеждам като тридесет годишна...

Общи условия

Активация на акаунт