💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 188
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Снощи ми беше много скучно, за първи път. Дано тази вечер да е по-забавно. И този постоянен рев на Симона ми идва в повече. То пък да ревеш за абсолютно всичко.

# 136
Симона я беше страх,не мисля че е за подигравка това.Щом плача и помага да отпусне напрежението не виждам няква драма.
На мен ми хареса,смешно и забавно ми беше. Не ми хареса само че дадоха на всички парите за първата игра,в предвид че не изпълниха и двете условия.

# 137
Симона нека си плаче, но май твърде много ни го набиват в очите.
Трябваше да има разлика. Някои познаха всичко, повечето май по 4, а някои дори само 2.
Накрая всички равни.

# 138
    Аз пък смятам,че тази която плаче театрално е Весето.Изобщо БЧК са ми безразлични да не кажа по-силна дума.
    Евентуалните победители засега Искра и Йордан също не са ми интересни,не знам защо,а се стараят хората.
    Божидара ми се издигна малко в очите,в повечето игри действа като пич,а нейният Деян ми е много приятен.
    Падам от смях със Симона и Анселита.Симона си е емоционална по принцип явно.Тя все прави физиономии,коментари,псувни даже JoyМного са ми забавни двете с Анселита,абсолютно първосигнални са,сладурани.
    "Смисълът на живота"!-в един глас Анси и Мартин,сладурковци.
    Калина и Емо Heart,само напред !
    Само не разбрах зад паравана е що пък и маски на лицата(заради вируса ли Grinning)те не са в профил да личат очертания на нос и устни ?

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 12:53 от *Амбър*

# 139
    Симона си плаче не само от височината и като я е страх, ами при всички гласувания когато някой трябва да си отиде, заради трудния избор и затова, че са свикнали един с друг. То това чувство важи и за другите, но не виждам друг да плаче освен Симона и Весела

# 140
    И аз това се чудих, но може би е заради овала на лицето.

# 141
    • Испания

Само не разбрах зад паравана е що пък и маски на лицата(заради вируса ли Grinning)те не са в профил да личат очертания на нос и устни ?

За да затруднят мъжете.

Едни плачат, други - не. Всеки е с различна чувствителност.

# 142
    • Велико Търново
    На мен не ми беше скучно. И двете изпитания ми харесаха, макар че имаше някои недостатъци.
    Симона за първи път не ме дразнеше. Също мисля, че това ѝ поведение беше продиктувано от страха, а и явно при нея силната емоционалност "избива" във викане и/или плач, без значение дали е от мъка, от гняв или от радост.
    За оценяването на женската игра. Според мен т.нар. "етапи" от връзката бяха твърде общо назовани и това е много голяма предпоставка да бъде направена грешка. Отделно, че не може да се сложи знак за равенство между 5 етапа за една 9-месечна връзка и 5 етапа за една 10 и повече годишна връзка. Може би това е била причината точно този елемент от задачата да бъде пренебрегнат. А и все пак всяка една от жените успя да се качи въпреки страховете у повечето, което съвсем не е за пренебрегване. Най-честно щеше да е за всеки грешен отговор да се отнема някаква сума, но чак пък целия залог да им вземат, щеше да е прекалено.

Аз се сетих за друго - когато са нечетен брой двойки, няма как накрая да има равен брой гласове за двете елиминирани двойки. Така че репликата на Емо към Елена и Пламен в началото на епизода - че ако бъдат номинирани при равен вот, те ще са елиминираните, не е вярно, просто защото няма как да се случи.

Общо взето, всеки епизод показва колко много не са дообмислени нещата. Предполагам, че ако има втори сезон, ще вложат повече старание в това, не само защото ще имат опит, а и ще разполагат със зрителското мнение и съвети.

# 143
    Смайли,ясно ми е,но те са в анфас няма много смисъл от маските Simple Smile
    Пп. Редактирам се, за овалът на лицето съм съгласна.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 13:21 от *Амбър*

# 144
    Яхнала съм метлата и виждам нещата по-черни от обикновено, съответно и изразът ми ще е по-остър.

Симона и Велислав - тя е лигла и половина. Ляга и става с рев, от/за  всичко я е страх и мръкна, идея нямам как ги гледа тези деца, тя сигурно повече от тях реве. Писна ми от нея. Велислав ми е страшен лольо.

Анселита и Мартин - тя е забавна - да, но малко да си слага филтър на устата, само дето не ни е информирала в тоалетната какви ги върши. За Мартин си промених мнението, добро е момчето.

Искра и Йордан - абсолютно никаква химия не виждам при тях, празни погледи и усмивки за камерите. Все едно са хванали двама непознати от улицата и са ги научили как да го играят двойка.

Божидара и Деян - изключително ме радват, изобщо не го мисля за чехъл, просто жена му е една от малкото с акъл, характер и собствено мнение. Нормално е тя да говори повече тъй като работи с игри, но си личи че двамата са отбор и се слушат.

Веси и Момчил - тя е лигла, но и той много я лигави. Като на малко дете ѝ говори, той все едно ѝ е баща, не гадже.

Фаворити да спечелят са ми следните :Божидара и Деян, Калина и Емил или Ивелина и Святослав.

Не мисля, че заслужават тези без брак.

# 145
    • Велико Търново
    Спомних си едно мнение от снощи (сега видях, че е на BaDBluEeYeS) и реших да изгледам момента преди началото на изпитанието, който явно съвсем съм пропуснала. Емо, качен на стената за катерене, казва (дословно):
    "Да разкажеш собствената си любовна история не е трудно. Трудно е да го направиш на височина от 20 метра.
    Уверявам ви, че оттук светът изглежда различно.
    Това, което нито мъжете, нито жените знаят, е че истинският тест за нашите момичета, е дали ще преодолеят себе си и естествения страх от подобни височини. Т.е. всяка от жените, която успешно мине целия маршрут по стената и я изкачи до самия ѝ връх, ще се е справила успешно с поредното предизвикателство в "Един за друг". Но тихо! Те ще го научат едва след края на играта."

Та - всичко е наред с оценяването на жените, няма грешка. "Етапите" са били само за заблуда.

Наистина, един от мъжете каза, че е гледал прасеца и по това е разпознал жена си.
    Не знам кого имаш предвид. Единият, който спомена прасец, но почти мимоходом, беше Момчил и той наистина позна Веселка. Другият, обаче, който спомена прасец, беше Мартин и той не успя да познае Анселита. Въпреки че по думите ѝ единствено нейният прасец е "такъв набит" и въпреки твърденията на Мартин, че е гледал именно него, той все пак не позна и избра Калина.

Emi_55, а има ли двойка, която е без сключен брак? Някак си съм останала с впечатление, че всички са със.

# 146
    DamaPika, има да. Анселита и Мартин, Веси и Момчил и Искра и Йордан не са женени.

# 147
    • тук, на мястото си
    Искра и Йордан  имам чувството, че не само не са женени ами въобще не са заедно. Толкова са изкуствени, преиграващи, всичко което говорят е предварително наизустено.
    Други, които играят на "голяма любов", но ми изглежда като голяма преструвка са Симона и Велислав.

# 148
    С течение на предаването някои участници, които ми бяха антипатични ми станаха симпатични и обратното. Преди имах някои фаворити, но сега вече на никой не симпатизирам чак толкова, че да смятам, че заслужава да е победи.
    Анселита и Мартин хич не ми допадат, но сега ми станаха симпатични. Наистина са един за друг, Анси е миличка, само тоя грим да беше по-естествен...Мартин и той не е лошо момче, по-умен, отколкото даваше вид първоначално.
    Веселка и Момчил и Калина и Емил - жените са много, много под нивото на половинките си, но явно си им е добре. Няма лошо, но мисля, че мъжете могат да си намерят по-добра половинка. Веселка е ходещ цирк, всички сме били млади на по 21 г и с трудности сме се сблъсквали, ама такава неадекватност и лигавене? Дано останалите 21-годишни да са по-нормални.
    Искра и Йордан ми бяха от фаворитите, но вече не, доста сковани, усеща се малко като че ли от премерената английска лицемерност, но като живееш там, сигурно е нормално да усвоиш малко от местния темперамент.
    Симона и Велислав - другата лигла, но поне е добродушна. Не е интелигентна, но пък си има 3 деца, явно е типа домакиня, която Велислав търси. Не е лоша като цяло. Той ми е малко интровертен и не мога да го преценя.
    Божидара и Деян - тя ми беше антипатична, но сега ми харесва. Умна е, казва си нещата, както са, допълват се и се разбират като двойка. Е властна е, но те са си ок, не бих я имала в приятелския си кръг обаче Simple Smile
    Доротея и Димитър - малко простят, но са добрички. Нямат стратегия и не са за финала, но си личи, че се забавляват.
    Святослав и Ивелина - също ми бяха фаворити, но той нещо рязко ми опротивя, не мога да се мотивирам, просто цялостно усещане от последните два епизода. Нещо като Божидара в мъжки вариант, обаче по-кофти характер. А Ивето си е влюбена, тя недостатъци не вижда.
    Надявам се да отпаднат Святослав и Ива. Фаворити за победители нямам.
    А Елена и Пламен ги забравих, но и те с нищо не ме впечатляват, дотам, че даже забравих, че участват.

# 149
    Някой знaе ли кои зодии ca двойките?

Общи условия

Активация на акаунт