💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 048
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Ако бях там, щях да рева 5 пъти повече от Муцунито и ни любов, ни нищо не би ме накарало с моята зверска акрофобия да се покатеря на 20 метра....Ноооооооооооо, за руснаците ще се изям от яд. Айде за ръката разбирам, ама силуета на Ива как няма да познаеш......

# 121
Е какво ще те е яд, те сами си допуснаха грешките. Да са с нещо ощетени, разбирам да те е яд, ама като сами не се справиха, и то след всичките надувки.

# 122
  • Испания
И мен ме е яд, защото са ми симпатични.

# 123
Айде за ръката разбирам, ама силуета на Ива как няма да познаеш......

Ами те освен, че ги бяха обвили в халати... да не им познаеш форминте, ами основното, което подсказва - прическата, и това беше скрито, с каски на главите... пардон найлонови шапки, така че да не подсказва за никаква прическа.  Едно време имаше по БНТ (Първа програма на БТ) едно предаване в събота сутрин "Добро утро" и там пускаха силует така, да се разпознава. Ама прическата си беше както  си е, не скрита под шапка https://youtu.be/4DWht9W2dy4?t=48

# 124
Да, но там не бяха ограничен брой хората, като тука. Можеше да е всеки. Докато тук изборът е от няколко жени, ако им се вижда прическата хич няма да е предизвикателство да ги разпознаеш. И на мен ми беше интересно да ги огледам, за да видя дали ще ги разпозная, но много бързо ги даваха.
ПП. Коя е бившата манекенка, с която сбъркаха Божидара?

# 125
  • Испания
И да ги показваха за повече време, все тая. Мъжете им не ги познаха /някои/, та зрителите ще ги познаят. От дивана вкъщи е много лесно да коментираме.

# 126
Ама то и не беше честно. По отношение на силуетите, Муцуна си беше най-разпознаваема. Пък онази с големите джуки и тя беше разпознаваема по устните. Пък руснаците нямаха никакви подсказки. Май ще си ходят утре. Мноооооого ми са сладки....Поне се откъснах за малко от темата за короната, че параноясах там вече...

# 127
Е, какво пък значи да коментираме "от дивана"??? На мен лично ми беше интересно да ги видя за повече време, а и темата е за коментари, все пак, нали? След като не съм там, на място, явно, че ще коментирам "от дивана"!

# 128
  • Испания
Скрит текст:
Ама то и не беше честно. По отношение на силуетите, Муцуна си беше най-разпознаваема. Пък онази с големите джуки и тя беше разпознаваема по устните. Пък руснаците нямаха никакви подсказки. Май ще си ходят утре. Мноооооого ми са сладки....
Поне се откъснах за малко от темата за короната, че параноясах там вече...

Не чети, мий си ръцете и не излизай, ако не е необходимо. От всеки от нас зависи да запазим емоционално спокойствие и здрав разум.

Ето силуетите, показани на Димитър,

на Деян

и на Мартин

Има някои промени в силуетите. Напр. този, който е номер 5.

Е, какво пък значи да коментираме "от дивана"??? На мен лично ми беше интересно да ги видя за повече време, а и темата е за коментари, все пак, нали? След като не съм там, на място, явно, че ще коментирам "от дивана"!

Значи, че там има напрежение, стрес и нерви. А на нас ни е по-лесно да коментираме пред телевизора. Нищо друго. Естествено, че темата е за коментари.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 00:40 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 129
Благодаря за силуетите. Така са направени, че е сложно да ги разпознаеш. Наистина, един от мъжете каза, че е гледал прасеца и по това е разпознал жена си. Някаква подсказка са ми обувките - напр. първият силует е с едни характерни ботушки, които са лесно разпознаваеми на място.

# 130
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Един за друг   С01Е7

Епизод: 7         14.02.2020

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

_______

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 01:22 от Mari_Mar

# 131
  • Велико Търново
ПП. Коя е бившата манекенка, с която сбъркаха Божидара?
Май Ивелина.

# 132
И да ги показваха за повече време, все тая. Мъжете им не ги познаха /някои/, та зрителите ще ги познаят.[/img]

e Симона и Божидара си личат от километри кои са.
А на снимките... всички жени с ръцете на кръста, буква Ф ... хаха

# 133
Ееее много жалко за руснаците. Много ме хвана яд.

# 134
Е, и какво за парфюмите - те не знаят дали познават правилно, докато не минат всички игри. Така че, по същата логика, тези, които сгрешат на парфюма, ще сгрешат и на следващото.

Общи условия

Активация на акаунт