💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 013
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не ми хареса играта нещо, а муцунито не спря да реве и да нарежда на чехльото. Моите хора засега са последни, не започват добре.

# 106
Не го промениха от самото начало Емо каза, че щом се качат на стената изпитанието е успешно. Оставиха им реакциите според мен за сеир.

# 107
  • София
Ами аз не следя много внимателно, че съм разсеян малко.
Значи последно, Искра и Данчо пак са на 1 място, така ли? Защото той заложи 2500 лв. Най-много от останалите?
Е, за какво бяха тогава тези въпроси... И поне да бяха сложили таймер при катеренето. Някои игри са много яки, други са тотал щета.

# 108
  • Испания
Половин час не можах да гледам, че увиснах на телефона. После ще наваксвам.

Скрит текст:
Ами аз не следя много внимателно, че съм разсеян малко.
Значи последно, Искра и Данчо пак са на 1 място, така ли? Защото той заложи 2500 лв. Най-много от останалите?
Скрит текст:
Е, за какво бяха тогава тези въпроси... И поне да бяха сложили таймер при катеренето. Някои игри са много яки, други са тотал щета.

Да.

Вторите залози:

# 109
  • София
Е, тази игра е яка, кефи ме.
И браво на Митко. Познава перфектно жена си Simple Smile

# 110
  • Испания
Мартин: "Е, тая май ме обича". Майкооооооооооооооо!

# 111
На това с “обичам те” трябваше да им запушат насовете на мъжете. Според мен тези, които са познали парфюма, после нямат проблеми със следващия рунд, там пак се усеща парфюма. 😁
Нищо де, пак е забавно. Simple Smile

# 112
  • София
До тук без грешка са Митко, Момчи и Емо. Браво.

# 113
  • Испания
Ужас! Яд ме е за Ивелина и Святослав.

След днешните игри:

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 22:06 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 114
На мен ми беше много забавна втората игра.Пия си виното и се смея 😁.А за първата игра викам на Първородния: ако съм аз и баща ти -сватба, бебе, бебе, бебе 😁.
Първата игра ми беше трудна.

# 115
Мартин: "Е, тая май ме обича".
+
Мартин: Веси, ти не ме обичаш
Момчил: И аз те обичам

Браво на Симона как се стегна и се справи. Браво и на мъжете. Пламен очаквах да обърка, но Святослав ме изненада. Жалко. Но пък резултат 0 беше драматичен.

# 116
Не мога да разбера защо толкова бързо дадоха втората част на играта. Даже не се разбираше веднага кой познал и кой не познал. Има толкова глупави моменти, които преекспонират, а тук и на мен ми беше интересно да огледам силуетите, да видя кого посочват, но не.
А Ивелина така махаше с някакво листче към мъжа си, че направо му даваше знаци. И трябваше всички да разберем, че е купил парфюм за 50 Евро. Ще ги чакам какво ще направят с "толкова гордо вдигнатите глави"

# 117
  • Велико Търново
То по принцип никой не разбираше веднага дали е познал или не. Това всеки го разбираше чак след края и на петте си изпитания - на голямата видео стена им показваха отговорите.

Може би това е седмицата, в която ще отпаднат Ивелина и Святослав.

# 118
Е, тази игра е яка, кефи ме.
И браво на Митко. Познава перфектно жена си Simple Smile

Да, Джъмитър и Дуручея... Ако не забелязахте, тя му стисна ръката, когато той пипаше пръстите на жените и като стигна до нейната ръка, тя му я задържа... Ясно се видя. Това, ако не е подсказване, здраве му кажи. https://www.vbox7.com/play:79e8c836d0&start=158  2min38sec.
А при прошепването на "обичам те", тя с характерния си диалект като каза "убичам та"... много е сложно да я познаеш Grinning

И трябваше всички да разберем, че е купил парфюм за 50 Евро.

и то преди 6 години... това ме уби

На това с “обичам те” трябваше да им запушат насовете на мъжете. Според мен тези, които са познали парфюма, после нямат проблеми със следващия рунд, там пак се усеща парфюма. 😁

Абсолютно и аз това си мислех. Или просто да бяха сложили първо играта с "обичам те", например да е като втора игра, а като пета игра "парфюмите"

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 23:34 от diziler

# 119
  • Велико Търново
Принципно това е можело да направи всяка от жените, стига да се е досетила. Те не даваха толкова обстойно "опипването" на всички. И за "обичам те" е същото. Всяка може да го каже по характерен начин, с който да "подскаже". Не съм много сигурна, но това бяха двете изпитания, при които май нямаше грешка.

Общи условия

Активация на акаунт